HondenPage baasje Alaska's Finest!

Wat schreven de vrienden van Alaska's Finest! op het forum

honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Welk ras past het beste bij onze situatie?
" Ja klopt ik ben er 1 van en tuurlijk kan het altijd goed verlopen maar een Noorse boskat is toch wel erg van katten taal. Volwassen kat met een hond samen zetten is gewoon meer risico dat het niet goed gaat. Zeker kat die geen honden gewend is. " Anouk van Botty Ken je de Noorse boskat? Ik wel namelijk. Het zijn super relaxte en vriendelijke katten die een hoop tolereren. Perfecte kat om een hond aan voor te stellen lijkt me. 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Welk ras past het beste bij onze situatie?
" Thanks iedereen! Ja, bij een puppie houden we er rekening mee dat je er wat meer tijd aan kwijt bent. Dat hoort erbij denken we dan maar, haha. Onze voorkeur lijkt dan toch vooral te liggen bij Goldens of Labradors. Labradors zijn wat lomper/energieker las ik ergens? Dat is wat ik bedoelde met ... er is zoveel te vinden online, je leest overal wat anders, dus daarom vraag ik die dingen hier maar gewoon net wat meer praktijk verhalen. En bij het zindelijk maken; wat wordt er voor 's nachts aangeraden? Kort voor het slapen gaan uiteraard, wekker dan ergens midden in de nacht nog een keer? We waarderen onze slaap, dus dat gaat wel even afzien worden, haha. Zijn van plan om hem te leren om beneden in de bench te slapen. Wel een ruimte natuurlijk. Onze kat slaapt bij ons op bed en die waardeert dat zo; die routine willen we ook niet opgeven, kat waardeert zijn nachtelijke rust en knuffels ook Dus bench training zal ook belangrijk worden. " Ingmar Ik heb zelf maar tot 12 weken een ren gebruikt bij mij mijn honden. Daarna konden ze los. Honden verleggen zich graag wanneer ze slapen. Ze slapen maar korte periodes, worden even wakker, gaan ergens anders liggen, en slapen weer verder. In een bench is dit niet mogelijk, maar bench training is nooit verkeerd. Ik zou alleen zodra het mogelijk is het deurtje lekker open laten.    Bij mijn honden ben ik de eerste week a 2 weken beneden gaan slapen. Zo kun je meteen ingrijpen als de pup moet plassen en het is erg rustgevend voor een jonge pup om niet meteen alleen in een vreemde omgeving ergens te hoeven verblijven. Na 2 weken hoefde ik 's nachts 1 keer de wekker te zetten, en stelde de tijd elke paar dagen uit. Dus eerst om 02.00 u, dan om 02.30 etc.    Zindelijkheid training is eigenlijk helemaal niet moeilijk, je moet alleen héél alert zijn om de pup. Ze geven het echt wel aan als ze moeten plassen namelijk, alleen gaat dit soms nogal subtiel. Een klein rondje draaien, snuffelen op de vloer, kan voor jou al een reden zijn om de pup snel buiten te zetten.    Over het ras gesproken, ga eens op bezoek bij goede fokkers van de Labrador en Golden retriever en kies vanuit daar. Fokkers kun je vinden via de rasvereniging. 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Welk ras past het beste bij onze situatie?
Ik ken persoonlijk ook geen Goldens die stinken. Ik denk dat bovenstaande rassen het prima zouden hebben bij jullie! Wellicht dat er overdag thuis nog wel hersenwerk (puzzels) gedaan kan worden met de hond. Rust in huis moet aangeleerd worden natuurlijk.    Ik zou de Berner Sennen van de lijst schrappen, ivm met de gezondheidsproblemen die het ras met zich mee brengt. Ze kwakkelen vaak behoorlijk met hun gezondheid. Ik ken behoorlijk wat Berners in mijn kennissen kring, waarvan een groot aantal de 8 niet heeft gehaald.    Waarom 2 rassen uit de herder groep, en 2 uit de retriever groep? Hier zit toch wel een extreem groot verschil in karakter en werklust in. De Corgis en shelties die ik ken, hebben best wat behoefte aan een sport, bijvoorbeeld behendigheid, hoopers, schapendrijven. Ook de Retrievers zijn werkhonden, maar mijn ervaring is dat zij sneller tevreden zijn met 'minder'. Laten apporteren in de bossen, veel zwemmen in de zomer, wellicht een spoortje uit lopen zodat ze kunnen zoeken op geur, zijn dingen waar je ze al voldaan mee kunt maken. Uiteraard verschilt het voor welke fokker en lijnen je gaat.    Ik zou dus per ras na gaan wat ze zo aanspreken in je. Succes!
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Het Grote HP Frustratie Topic
" Pascale is het dan misschien dat ze gevoeliger zijn voor de stof medetomidine? Dit heb je bij bepaalde katten en honden rassen? Sommige rassen breken deze stof slecht af of reageren er zeer gevoelig op? Dit heb ik mij in ieder geval laten vertellen door mijn mentor . Weet niet of het volledig hetzelfde is maar voor bijvoorbeeld Ragdolls is dit zo, geef ik ook steeds mee aan de kittenkopers. " WolfyFeels Het zou heel goed kunnen! Ik heb het in elk geval nagevraagd, en ook waar ik dat bestand kan vinden. 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Jeuk en korsten...
Welke allergie pillen heb je besteld? Ik zou eerst willen weten waar de allergie vandaan komt en om welke het gaat, alvorens er medicatie voor wordt besteld. 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Het Grote HP Frustratie Topic
" Dit roept altijd iedereen van z'n eigen ras. Terwijl het niets met ras te maken heeft. Medetomidine, één van de veterinair meest gebruikte anesthesiemiddelen, is eigenlijk alleen bruikbaar bij jonge en gezonde honden. Maar het wordt te pas en te onpas gebruikt, en het middel is best heftig met redelijk wat bijwerkingen, oa cardiovasculair. Daarom gaan honden er soms dood aan, vooral honden met (subklinisch) onderlinge problemen. Dat wordt dan gegooid op "gevoelig voor narcose".  Bij veiliger alternatieven als propofol en alfaxan zie je nooit problemen, de autorit naar de dierenarts bevat een groter risico  " Joop Oh krijgen we dit weer, ik heb eigenlijk helemaal geen zin om hier op in te gaan, maar je hebt geen gelijk. Er heeft ooit een heel stuk over gestaan op de website van de vereniging van de Hollandse herder, met daarin een link naar het bestand waarin het wetenschappelijk onderzocht en bewezen is. Ik heb intussen 2 fokkers benaderd die er meer van weten, dus ik hoop daar snel antwoord van te krijgen. Ik verzin dit soort dingen heus niet, vind het namelijk totaal geen prettig idee dat het zo is. Daarbij is de Hollandse herder een gezond ras, de gezondheidsproblemen zijn nihil. Het had ergens anders mee te maken maar ik ben het vergeten. Mijn dierenarts weet er ook vast het antwoord op. 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Het Grote HP Frustratie Topic
" Naar zeg. Is een licht roesje niet een mogelijkheid in plaats van haar helemaal onder narcose te brengen? Met greyhounds is dat ook altijd spannend. Floris is 32 kg en had de vorige keer narcosemiddel nodig voor een hond van 8 kg  In ieder geval sterkte met Willow! Ik hoop dat je snel uitvindt wat er mis is. " Wendy & Floris Ja hier hoop ik wel op! Vast wel, maar mocht er een kies stuk zijn oid, zou ze toch onder narcose moeten denk ik? Ik weet het ook niet. 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Het Grote HP Frustratie Topic
" Alleen de Hollandse herder of ook andere herders, ik had dit nog nooit gehoord, ik denk dat veel mensen dit ook niet weten. " yooop Voor zover ik weet Hollandse herders. Mijn dierenarts wist er van in elk geval, toen Kahlúa haar poot brak en geopereerd moest worden gaf hij meteen aan dat ze minder narcose nodig moest hebben dan een ander ras, en dan is zij zelfs een kruising. Zowel bij Kahlúa's castratie, als operatie aan de poot, was ze beide keren bijna niet wakker te krijgen. Ik hoor het heel veel binnen de Hollander wereld. Het ha ook ergens mee te maken, maar ik weet oprecht niet meer wat het was. Ik zal er navraag naar doen. 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Het Grote HP Frustratie Topic
" Tja die had ik altijd in me mik met een "kortsnuit". Met andere woorden? Je kunt dus ook kijken naar iemand die ervaring heeft met de ras standaard of toevallig eentje heeft als huisdier. Dat gezegd? De narcose is nooit een probleem geweest hier. Vervelend is het wel, je hond toevertrouwen aan iemand anders. Daar ben ik het totaal mee eens. " Anouk van Botty Mijn dierenarts heeft hier gelukkig ervaring in, ze houden er rekening mee, maar het blijft eng.    Dagmar, dat van die oorontsteking is een goede.. ze vertoont geen pijn, ik kan er aan zitten, oortje stinkt niet, maar wél heb ik haar deze week af en toe met haar kop zien schudden.    Ze heeft net een heel stuk runderkophuid plaat op, hierbij wordt ook totaal geen pijn vertoont. Maar een hond piept niet voor niets natuurlijk. En ze vertikte het écht om nog eens te bijten op de mouw. Er moet dus wel iets zijn! Ga in elk geval de dierenarts even bellen. 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in De hond op video
Omdat mijn beide honden, en dan met name Willow, een enorm jacht instinct hebben, gebruiken we sinds een tijdje een flirtpole. Op deze manier kan ik ze geven wat ze nodig hebben, het jagen dus. En door dit voor een wandeling te doen, zijn ze véél minder gefocust op het wild. Ik vind het ook zo leuk hoe blij Kahlúa er van wordt.       
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in De hond op video
Oh wat geniet ik van deze filmpjes! Zo leuk allemaal 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Het Grote HP Frustratie Topic
" Iedereen is altijd bloed zenuwachtig voor die narcose en 9 van de 10 keer valt het echt heel erg mee. Botty is recent geholpen aan zijn niet in gedaalde bal. Guess what? Rijd helemaal niet meer op kussens na het eten of kauwen. Die bal zat hem dus goed dwars.     " Anouk van Botty De Hollandse herder reageert als ras helaas heel heftig op de narcose, feit is dat ze standaard bijna de helft minder nodig dan andere rassen. Kahlúa is er beide keren bijna niet uit gekomen, en veel Hollanders sterven tijdens een simpele operatie of gebitsreiniging waar narcose voor nodig is. Vandaar dat ik er héél huiverig voor ben. 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Het Grote HP Frustratie Topic
Kleine frustratie. Willow die nu al 2 weken lang niet meer vol op de bijtmouw bijt, en ook niet op de jonge hondenmouw. Klein bijtkussentje bijt ze keurig op.    Net bij het trainen en de stel oefening, zat ze keurig op de mouw, maar piepte en liet los. Durfde ook niet meer te bijten. Ik dénk dus dat er iets in het gebit niet goed is, wellicht een stukje kies eraf? Alleen ik zie er NIKS geks aan.. Ben dus bang dat ze door een dierenarts moet worden nagekeken, wat betekend dat ze onder narcose moet, wat ik totáál niet zie zitten (ze laat zich niet goed bekijken door een dierenarts) 
honden page profiel KathKath schreef in Meet Alvaro
" Oooooh nee, wat lief!! Wat erg   Misschien kun je vragen waar de andere pup gaat wonen dat jullie contact houden?    Echt te zoet, het zijn net vosjes zeg  " Stabij Gijs Ja dat zou ik kunnen vragen. Inderdaad net vosjes hé. We zullen het maar bij 1 bruin vosje houden.   Heleen en Koert, dankjewel! 
honden page profiel KathKath schreef in Meet Alvaro
Die kan je inderdaad moeilijk scheiden. Seg bedankt voor het dilemma hé. Denk wel dat alle hondjes besproken zijn. Misschien maar best.
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Beginnershonden
Ik geloof er niet zo in. Toen ik op mijn 17e mijn eerste eigen Hollandse herder kocht (wel van mijn 3e tot 17e met een hond opgegroeid) hoorde ik ook geregeld dat het geen beginnershond was. Ik had me geen betere hond / ras kunnen wensen.    Labradors, Golden retrievers, Boomers etc worden als makkelijk beschouwd. Maar ik denk dat ik meer moeite heb met het opvoeden van een labrador, dan een herder, simpelweg omdat het herder karakter zo bij mij past, en dat van een labrador niet.    Als je weet waar je aan begint, je goed je research hebt gedaan, kun je beginnen met elk hondenras. 
honden page profiel KathKath schreef in Meet Alvaro
Pierke en Bulleke dankjewel en breng mij niet op gedachten hé. Dat is ook een heeele lieve!! die tricolor. Ze zouden zo mooi samen kunnen spelen hé.    Dankjewel Loesje en Nadia.
honden page profiel KathKath schreef in Meet Alvaro
" Een sinterklaascadeau!!  " Stabij Gijs en op mijn verjaardag  
honden page profiel KathKath schreef in Meet Alvaro
" wanneer mag je 'm ophalen? duurt hopelijk niet lang meer " Joop 5 december mogen we hem ophalen. Nog een dikke week groeien en spelen met zijn maatjes.  
honden page profiel KathKath schreef in Meet Alvaro
" Even smelten hoor wat een leukerd  " Sheltiebaasje Dankjewel! 
honden page profiel KathKath schreef in Meet Alvaro
" Hoe oud is hij nu? Hij is wel super cute, dat moet ik m nageven  " Joop Binnen enkele dagen is hij 7 weken. 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in De hond op video
" Je link is niet juist. " Loesje Jawel hoor. Het is een sneer (met knipoog ) naar mij toe, omdat ik verticaal video's op neem. Dit doe ik echter bewust, omdat ik veel video's plaats op mijn IG account, waar het verticaal geplaatst moet worden wil je het hele beeld erop krijgen. 
honden page profiel KathKath schreef in Meet Alvaro
" Och die lieverd! Ja ik bedoel Alvaro he  Dat gaat een hartenbreker worden, wat een heerlijke slungelpoten heeft hij al  " Stabij Gijs Hihi. Ja het is al een heel hondje.Hij is echt zalig!
honden page profiel KathKath schreef in Meet Alvaro
" waaaah Kath, wat een schatje " yooop Ja hij is zo lief! 
honden page profiel KathKath schreef in Meet Alvaro
 Dankjewel iedereen!      
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in De hond op video
Leuk topic!   Het was ontzettend aan het regenen vanmorgen, en dat is het moment dat ik heerlijk met beide dames het losloop gebied in stap. Volgens Willow is dit ook het perfecte weer om het water in te duiken   
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Jake leren apporteren! Leuk of niet…?
" Ah oké! Ik kende deze manier van aanleren (het vasthouden) nog niet, eigenlijk weet ik het alleen te doen dmv spelbeloning. Het vasthouden van de bek maakt wel heel concreet wat de bedoeling is. Het is wel van belang dat de hond vertrouwen heeft in de handler denk ik. Niet dat ze zich in het nauw gedreven voelen. Ben benieuwd naar de video. " Iglo Dat is zeker van belang, en altijd op de hond letten natuurlijk. Bij Kahlúa zou ik de forced hold niet kunnen gebruiken, zij is echt heel gevoelig. Willow niet, die heeft juist enorm veel behoefte aan duidelijkheid. Het vast leren houden dmv clicker werkte bij haar gewoon echt niet, ze werd erg hyper, was alleen maar gefocust op de beloning na het klikken, snapte niet wat nou écht precies de bedoeling was. De forced hold hielp goed, de video's staan er op. 
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Jake leren apporteren! Leuk of niet…?
Ik heb net wat video's gemaakt. In de video in de eerste link zit ik hetzelfde als toen ik Willow het 'vast' commando aan heb geleerd dmv forced hold. Inmiddels houdt ze zo lang vast als ik wil, maar nogsteeds oefen ik het regelmatig op deze manier. Dit omdat het voor de IGP sport het mooiste is als ze het blok stil houdt, dit doet ze heel netjes. Ook zie je dat ze er niets van geleden heeft. Er is geen stress, het is gewoon een leuke oefening. Op het 2e stukje aai ik haar geregeld, omdat ik het belangrijk vind dat ze geconcentreerd blijft op wat ik haar vraag, ook mét wat afleiding. Op het laatst oefen ik voor het eerst met een ander voorwerp, een afstandsbediening omdat die binnen handbereik lag. Je ziet dat ze even aarzelt, maar doet het toch. Het lijkt alsof ze haar lip ietwat op trekt maar dat komt omdat haar lip tussen haar tand en het voorwerp zat. Ik oefen vooral met haar op rust. Willow kan heel snel heel hyper worden tijdens trainen. Nu is het zo dat zodra ze druk begint te doen, we de training onmiddelijk afkappen. Dit werpt zijn vruchten af, want trainen vindt ze leuk, en hoe rustiger zij blijft, hoe langer we door gaan. In de video in de 2e link zijn we buiten. Het zijn 3 losse video's aan elkaar geplakt, in de stappen waarin ik haar het apporteren heb aangeleerd. Danique, het is dus belangrijk om álles is losse etappes te oefenen. Je kunt niet verwachten dat je hond meteen iets apporteert, het netjes naar je terug brengt en het vast houdt tot jij het los commando geeft. Ik ben begonnen met het vast commando buiten te geven. Hond laten zitten, het object geven, klein stukje weg lopen, en dan bij mij laten komen. In het begin stapte ik er uiteraard nog niet ver vandaan. Als dat er goed in zit kun je naar het 2e stukje. Een hond laten apporteren en terug brengen is een moeilijke oefening, dus maak je het makkelijker. Ik laat de hond zitten, leg het blok tussen ons beide in en zeg 'apport, hier'. Op deze manier heeft een hond minder snel de behoefte er een spel van te maken, ze hoeven namelijk niet achter iets aan te rennen, wat voor meer opwinding en adrenaline zorgt.   Het 3e stukje is waar wij nu zijn. Al gooi ik normaal gesproken een stuk verder, en wil ik dat ze het iets strakker uit voert, maar met filmen gaat dat lastig. Normaal werk ik ook áltijd met clicker, maar ook dat gaat niet makkelijk met een telefoon in mijn hand. Uiteindelijk is het het doel om het blok over de hoogtesprong te gooien, de hond moet springen, het blok pakken, terug springen, en het aan mij af geven. Hier oefenen we op de club mee, maar ook in kleine stappen. Hopelijk heb je er iets aan! Dit is hoe wij het doen, en wat voor ons werkt.   VIDEO 1 VIDEO 2   Normaal gesproken trainen we dus met een IGP1 blok. Deze op de foto is echter van mijn trainer, en al behoorlijk stuk geknaagd door zijn honden, dat is dus iets wat je niet wil.     
honden page profiel Shauni  *Sky~Jinx~Sansa*Shauni *Sky~Jinx~Sansa* schreef in Onverantwoorde fok.
" Wát bedoel je nu met de 2e hands nesten??   Die handel uit oost-Europa is echt in en in triest.. " to Ik bedoel vooral zo marktplaats sites en dergelijke.
honden page profiel Pascale, Kahlúa&WillowPascale, Kahlúa&Willow schreef in Mechelaar School Antwerpen
" @Willemijn _ baasje van Ozjin _ Bams ¥ dit is maar een manier waarop wij hulp zoeken dus graag op een respectable manier en met een volwassen manier reageren of helemaal niets reageren. Bedankt nogmaals voor die tip hoor. Alsof ik daar niet eerder aan kon denken he " Ares Je begint er toch zelf mee? Ik nam jouw topic tenminste niet bepaald serieus, en vind dat jij vrij weinig recht van spreken hebt om een ander aan te spreken op kinderachtig gedrag. 
 

Vrienden van Alaska's Finest!

honden foto van eric dekkershonden foto van Estherhonden foto van ineke honden foto van Ishahonden foto van Kaya en Kodahonden foto van Martine, Bailey en Jaikahonden foto van wolfsberoseshonden foto van Hans Smitshonden foto van Meisjeshonden foto van Chimarronhonden foto van chantal Skye en Floki *Bailey *Devil en *Gizmohonden foto van Martine Discarthonden foto van Remie met sledehondenteam Silver liningshonden foto van Shamilla & Zenahonden foto van zonnetjehonden foto van Ilse ft Dazey, Fay & Mainey honden foto van Carmen en Rayza de Huskyhonden foto van Mirella en 24 hondenpootjeshonden foto van Maaikehonden foto van mich en mn husky'shonden foto van Claudiahonden foto van Tinahonden foto van huskywomanhonden foto van Patricia & de Musketiershonden foto van Wolverinehonden foto van hans masthonden foto van Plucheke007honden foto van Ellenhonden foto van berry keldermanhonden foto van Bommie en Machonden foto van Kobus & Cashonden foto van Ayla & Yunahonden foto van Kathhonden foto van Vickyhonden foto van Knut en Lilohonden foto van Sigrid, Sandy, Diva & Nalahonden foto van Irene Emma. honden foto van ineke honden foto van Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)honden foto van silke & woody honden foto van * tuGba & SantiaGo (L)*honden foto van changhonden foto van Suze en de 3honden foto van ka-girlhonden foto van Daantje*Quincy&Chayennehonden foto van Dewi & de doodleshonden foto van Joni, Kenshi en Kodi.honden foto van Annemarie en Tristanhonden foto van Demi & Juneauhonden foto van Eline & Vinohonden foto van Rita  Cosmo†, Duke†,  Digger, Bayco, Nanu en Dokyohonden foto van Sabine Kleinjans en Vegashonden foto van meert nancyhonden foto van .honden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van Marijke en Maya <3honden foto van *Shelby* Tjinta*honden foto van Niet meer actiefhonden foto van Tinaa.honden foto van Nicky,Denny en Lunahonden foto van Erik, Qanuk en Yukihonden foto van Inge en Jessy & Bintihonden foto van robhonden foto van kenny hendrikshonden foto van tessahonden foto van esther honden foto van Martinhonden foto van Iris ~ Rivka & Talouhonden foto van dedeynehonden foto van Yvette & Lectorhonden foto van celinehonden foto van inneke dewulfhonden foto van Frankhonden foto van Just The Max   honden foto van Jessie en Eli honden foto van chanel retrieverhonden foto van Emilehonden foto van Laura & Lilahonden foto van Yasmine, Perdie & Orgahonden foto van Renate honden foto van Tamara honden foto van animal loverhonden foto van Anne honden foto van Lizzy (Boerenfox) honden foto van Naomi en Disneyhonden foto van carmenhonden foto van -honden foto van Nieke <3 Lancerhonden foto van Albert van de Kamphonden foto van Rhonahonden foto van patricia & sennahonden foto van Tamara en *Lana*honden foto van michaela en barthonden foto van Ines&Lunahonden foto van Sleddog team Akiak Tikaanihonden foto van Sandyhonden foto van Renate en team huskyfeverhonden foto van ingrid en ZORROhonden foto van Nihothonden foto van Judith en Babbe.honden foto van Noella en Igorhonden foto van Marianhonden foto van Huskylovehonden foto van Maikelhonden foto van Valerie <3 Mila <3 Maxhonden foto van angiehonden foto van Christiena S.honden foto van Prisjuh & Snowy honden foto van Sophie & Beauhonden foto van Kiki en Jellyhonden foto van jaelhonden foto van lindsayhonden foto van SamojeedPolar&Arctichonden foto van Anneloes, Fleece addicthonden foto van Lottehonden foto van Dy-Annhonden foto van Sanne & Denise, Fanny, Vitahonden foto van Siberiennehonden foto van Celinehonden foto van cinnekehonden foto van L Vhonden foto van Snowie & Bella honden foto van Linda201honden foto van Shauni  *Sky~Jinx~Sansa*honden foto van Team Black & Whitehonden foto van londrexhonden foto van Loes, baasje van Rori & Raicohonden foto van heidi en maxhonden foto van heidihonden foto van heidihonden foto van John&johnneyhonden foto van Anna & Misha honden foto van Jolandamariettehonden foto van Eurasier jongenhonden foto van N & dogs honden foto van Werkhondhonden foto van Monika Knispelhonden foto van Deborah, Chula & Bowserhonden foto van Giel en Boyhonden foto van Elphiehonden foto van Buddyhonden foto van Lisanne baasje van Bram en Renzohonden foto van Jasperhonden foto van Lennard brandhonden foto van Tamara & the A-Teamhonden foto van Wakkere huskyhonden foto van Sander en Woefhonden foto van Baasje van Spaiky†honden foto van amber&kodahonden foto van Yvonnehonden foto van Isabel - Luna en Simba (bellaroy)honden foto van Tuvaqhonden foto van yentl en vinnz<3honden foto van sannehonden foto van Pascale, Kahlúa&Willowhonden foto van T.C. van der Endehonden foto van michellehonden foto van nathaliek18honden foto van Keeshonden foto van theahonden foto van Lorin en Tobihonden foto van Nadine honden foto van Alexandrahonden foto van Dianahonden foto van Blue de Huskyhonden foto van Chantal & Binkyhonden foto van Larahonden foto van Tamara met Kenzohonden foto van Nadine  Lilly,Queenie R.I.P.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^