HondenPage baasje Erica Scheepers

Wat schreven de vrienden van Erica Scheepers op het forum

honden page profiel Mirjam en Curly Koda Mirjam en Curly Koda schreef in Wat zeggen de mensen zoal tegen jou...
Is het een dalmatier . Die vond ik wel heel bijzonder.   En pas nog oh wat leuk een pup (hij wordt 11 volgende maand)   
honden page profiel Mirjam en Curly Koda Mirjam en Curly Koda schreef in Ervaring sterilisatie (konings)poedel
Op facebook zit trouwens een poedelgroep mss dat je het daar kan vragen. 
honden page profiel Mirjam en Curly Koda Mirjam en Curly Koda schreef in Ervaring sterilisatie (konings)poedel
  Daarom zou ik welke hond dan ook niet laten steriliseren/castreren vóór de volwassenheid. Een Grote Poedel (officiële stamboomnaam) zal  op de leeftijd van 18-24 maanden volwassen zijn.       Loesje Onze 10-jarige grote poedel werd een half jaar geleden nog voor een pup aangezien. Volgens mij blijft hij een blij ei.  Met castratie geen ervaring onze grote poedel is nog intact.  
honden page profiel Mirjam en Curly Koda Mirjam en Curly Koda schreef in Jip 03-01-2007 * 05-02-2020
Sterkte met het verlies van je lieve Jip. Ik weet hoe bijzonder hij voor je was.
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Mr. Frank Visser doet uitspraak
De uitspraak dat de hond weg moet is volkomen terecht. Dat beest verveelde zich heel erg.  En o wat was zij blij met al die mensen,  wist van gekkigheid niet hoe  zei zich moest gedragen.  De hond was anderhalf jaar, kan me niet voorstellen dat zij daar, haar verdere leven moet doorbrengen. Ze gaan hem helpen de hond te plaatsen en dat is heel fijn. Ik had zo veel medelijden met de hond.   
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Hond net iets te zwaar, maar altijd honger.
Trek eens een blik of pot sperziebonen open en was ze, voor te zout. Je kan ze ook zelf klaarmaken, dan zonder zout. Meng het met het voer wat hij krijgt. Je mag zo veel geven als je wil ,omdat er eigenlijk niets in zit.  Alleen vult het de maag goed. Ik moest minder voer geven en aanvullen met de bonen om af te vallen. Dat hoeft jou hond niet dus gewoon de portie, en aanvullen met boontjes.
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Nieuwe pup bij oudere hond
Het verschil bij ons was 10 weken en 10 jaar. De pup was onvermoeibaar dus moest ook ik ze vaak scheiden. Veel bijten, maar niet doorbijten. Heel herkenbaar.  Geduld....straks kunnen ze niet zonder elkaar....  
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Op zoek naar Golden Retriever pup
" Merci al voor de antwoorden! Heeft iemand ook zicht op wat je gemiddeld betaald voor een golden retriever pup?  Of hangt dit sterk af van fokker tot fokker? " Sam Ik denk het dubbele van wat wij betaald hebben. Bij een geregistreerde fokker die aangesloten is bi een rasvereniging, zo`n tussen 1500,00  en de 1750,00. Bij een huisfokker kan je goedkoper terecht, maar of dat zo verstandig is....ik zou het niet doen....
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Op zoek naar Golden Retriever pup
Heeft België  geen Rasvereniging van de Golden Retriever. Zij weten waar je betrouwbaar een pup kunt aanschaffen en daar verwijzen ze je naar toe. Je krijgt van hun de adressen waar je kan gaan kijken. In NL kregen wij 3 adressen en de eerste voelde zo goed, dat we daar in totaal 3 pups hebben gehaald over de jaren heen. Ook wij hebben 1 hond jong moeten laten inslapen. Dat een rashond  geen kanker kan krijgen dat is een garantie die niemand kan geven. Een Golden site kan er mooi uitzien, maar je weet nooit of het betrouwbaar is. Ja is de prijs laag, dan weet je het eigenlijk al. Succes 
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Stoomreiniger praktisch?
"   We hebben het nu toch over de Philips PowerPro Aqua Systeem FC6404/01 ? Die is minder veelzijdig.   Ik kan in de specificaties niet vinden dat daar een 2e accu wordt bijgeleverd.   Wat Glassex betreft ook makkelijk om rvs schoon te maken, " Loesje Zo`n 40 jaar geleden kochten wij een Metabo accu boor en schroef machine, daar zaten al 2 accu's` bij. Decoupeer zaag. Trimmer voor de tuin. Soms moet je iets invullen en een copy van je bon opsturen, dan de tweede gratis. altijd 2 accu`s gehad.
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Stoomreiniger praktisch?
" Ja precies daarom één genomen met verschillende opzetstukken. En de oven heeft het nodig want met producten en schrobben gaat niet alles eraf. Glassex, dat product voor de ruiten bedoel je? Gebruik je die op je vloer dan? " Pennygirl Glassex voor de ramen ja. Kan je  voor alles gebruiken. Ook voor hout.
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Stoomreiniger praktisch?
" Het apparaat is snoerloos, dus met accu; waarmee je ca. 1 uur kunt werken. Ik vraag me af hoe lang de levensduur van de accu is. Dat is bijv. bij een fiets met elektrische ondersteuning een zwak punt. Nieuwe accu's zijn duur. " Loesje Er wordt een 2de accu bij geleverd, om en om op de lader . Ideaal. Mijn accu van mijn fiets is 9 jaar oud,je moet hem in de winter er wel afhalen en af en toe op laden. 
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Honden naam labradoodle
Pepper.  
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Stoomreiniger praktisch?
Niet alleen voor vloeren, ook de badkamer en de keuken, denk aan een oven, gootsteen toilet ,magnetron keukenkastjes. Kleding stomen en trappen, ramen tuinmeubels reinigen....ga zo maar door. Ik doe er alles mee ondanks dat ik geen honden meer heb.   Heb je hardnekkige plekken op plavuizen, neem een schrobber en druk daar 2 schuursponsjes en Glassex op je vloer spuiten en licht schrobben. Glassex werkt geweldig. 
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Naam voor pupje
De naam van mijn hond moest met een G beginnen. De fokster heeft  er Grinsky van gemaakt. De tweede naam mochten wij bedenken en dat is Djoery geworden, die naam is als tweede bij geschreven. Dat werd dus de roepnaam. Kan dat bij jou ook niet. Je kan je hond noemen hoe je wil. Als de eerste naam maar met een S begint.
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Seizoenentopic, verhalen van onze vriendjes/vriendinnetjes in het seizoen ...de winter.
Dit was een vergissing.....  
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Snuffelen ipv volgen geslaagd.
Of het de gouden tip is weet ik niet, kan je alleen vertellen hoe ik het deed, met name met onze reu. Dat een hond mag snuffelen, ok, maar dat moet niet te lang duren. Ik zei dan naast en flink de pas er in. Ik ben de baas en bepaal dat we lekker gaan doorlopen. Kwam ik andere honden tegen zei ik steeds, doorlopen en braaf. Tot vervelends toe, maar uiteindelijk luisterde hij wel. Nu is de hond nog jong, wees consequent, eigenlijk het belangrijkste. Jij bepaald....Dit moet je dagelijks bij het uitlaten oefenen,dan zal het op cursus ook beter moeten gaan.   
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Overlijden andere hond
" dat had ik ook met mijn honden. de oudste overleed met 11 jaar,de jongste was 2. ze was helemaal van slag,vloog buiten alle honden aan. ik heb het 2 maanden aangekeken en toen weer een hond erbij genomen. ging gelijk goed. hetzelfde komt er nu weer aan. de jongste van toen is nu 12 en de jongste 3,dus als het zover is? " kellie Mag ik je de tip geven de hond bij het overlijden te betrekken. Wij hebben de dode hond in de huiskamer laten staan tot hij op gehaald wordt. Raisa  kon ruiken en snuffelen, dat heeft zij heel veel gedaan. Ze is mee geweest naar het crematorium, heeft nog gekeken toen Djoery opgebaart lag. Wij hadden het gevoel dat zij het begreep. Toen we de as gingen ophalen is ze weer mee geweest. Aan haar niets gemerkt. Wat er in het koppie rond ging weten we natuurlijk niet. Haar manier van leven is het zelfde gebleven. Daar hebben we ook alles aan gedaan...
honden page profiel Mirjam en Curly Koda Mirjam en Curly Koda schreef in Wat zeggen de mensen zoal tegen jou...
V: oh wat een mooie hond is het een labradoodle A: Nee het is een poedel V: Getver een poedel  of weet je dat wel zeker hij lijkt op een labradoodle V: Als het een poedel is waarom heeft hij dan niet van die bolletjes dit is echt geen poedel hoor (serieus) A: Ze worden niet met bolletjes geboren dat wordt zo geschoren, dat is omdat het van oorsprong jachthonden zijn * Echt ?? V: wat is hij mooi zwart is hij geverfd A: Nee hij is van zichzelf zo mooi zwart V: Echt niet die kan niet van zichzelf zo zwart zijn    
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Vraag aan hondeneigenaren: voeding & overgewicht
Onze hond is enorm aangekomen door sterilisatie. Dan ga je naar de dierenarts en die zegt geef veel sperziebonen en een stuk minder voer verder niets. Simpel toch, koste ons geen geld. Konden elk moment binnen lopen en even op de weegschaal te gaan. Zo is zij op haar normale gewicht gekomen en gebleven. Dan heb ik het over heel wat kilo's die er te veel aan zaten. Waarom en centrum, als je als baas niet gemotiveerd bent lukt het ook niet bij een speciaal centrum, wat misschien een hoop geld gaat kosten. 
honden page profiel Mirjam en Curly Koda Mirjam en Curly Koda schreef in Groeiachterstand, pup weigert te eten
Daarom vraag ik me dus af of een minidoodle wel 15 kilo moet wegen. Dat is maar 4 kilo minder als mijn grote poedel. Lijkt me dat het gewicht van de dwergpoedel van Loesje een betere richtlijn is.
honden page profiel Mirjam en Curly Koda Mirjam en Curly Koda schreef in Groeiachterstand, pup weigert te eten
" Inmiddels is Boris 6 maanden en heeft een lichte groeiachterstand. Hij komt amper nog aan, maar hij eet ook nog steeds heel slecht. Zijn brokken laat hij staan. Hij kreeg altijd Renske brokken. In het begin ging dat goed, maar uiteindelijk is hij daarop uitgekeken. Toen even overgegaan op Acana, maar na 3 dagen wilde hij dat ook niet meer...kon zo bijna 3 dagen niet eten...en een pup moet toch eens gaan eten. Alles gecombineerd met Renske vers, maar ook daar trapt hij inmiddels niet meer in. Nu is hij 4 weken geleden getroffen door een maagdarm infectie dus diarree en spugen. Daar knapte hij snel van op na een bezoekje aan de dierenarts en op hun advies even Royal Canin Gastro Intestinal gegeven. De eerst dagen at hij weer goed, en daarna was het weer over. Toen van iemand de tip gekregen om Dog Lovers Gold te geven. Smakelijk en in een variant met meer calorieen zodat hij beter zou aankomen. Gekocht, maar hij moet er niets van hebben! Hij krijgt 180 gram per dag ( weegt 7.5 kg ) en hij eet hooguit de helft ervan maar op. Overigens nog wel de Royal Canin want de zak was nog niet leeg.  Ik zit met mijn handen in het haar omdat hij echt moet gaan aankomen. Ribben zijn duidelijk  voelbaar en hij zou uiteindelijk rond de 15 kg moeten gaan wegen (mini labradoodle ) Vers vlees is absoluut geen optie dus daarin zoek ik ook geen info..maar wat kan ik dan nog proberen voor brok? We hebben het zelfs al lichtjes warm gemaakt maar na 3x is hij daar ook op uitgekeken.  Een brok met verschillende smaken en die elke 3 dagen afwisselen een optie?  Hij kreeg tot nog toe 3x per dag brokken. Ook reeds 2x per dag geprobeert maar zonder effect. Savonds eet hij alles op. Sochtends en smiddags niets. " Borisbeer_22 Weet je zeker dat hij 15 kilo moet gaan wegen??? Ik heb een grote poedel en die weegt maar 19 kilo. Als er veel poedel in hem zit is het heel normaal dat je de ribben goed voelt. Dat is bij mijn poedel ook zo. Als hij net geschoren is is het net een windhond qua bouw. Kan goed zijn dat jouw hond veel poedelgenen heeft en daar door zo slank/rank is. En mijn dierenarts vind mijn poedel er perfect uit zien niet te dun of zo.
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Advies gevraagd operatie
Mochten er geen uitzaaiingen zijn..laat het los en vertrouw op de arts. Het enige wat heel belangrijk is dat de hond nuchter is. Succes. 
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in SEIZOENENtopic , hoog zomer, verhalen over onze vriendjes/ vriendinnetjes, buiten en binnen.
"                                   Zo kan het ook...... " Willemijn, baasje van Bams.......en Ogin Hulde.    
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Puppy 8 maanden en hondenschool
Mijn honden speelde het liefst met lappen, een oude theedoek of zo iets. Konden ze lekker aan trekken. Kan ook kleiner. Bak vol met speelgoed waar geen oog voor was.
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Seizoenen topic, wat doen onze vriendjes in deze tijd van het jaar....Mei

honden page profiel Mirjam en Curly Koda Mirjam en Curly Koda schreef in Zorgen om lengtegroei labrador pup
Ik zie een prachtig gebouwde hond. De ene hond groeit sneller als de ander. Bij de meeste rassen zijn teven wat kleiner en binnen een ras heb je ook nog varieteit. Mijn poedel reu is ook klein voor een reu maar is verder prima in balans. Ik zou me geen zorgen maken.
honden page profiel Mirjam en Curly Koda Mirjam en Curly Koda schreef in Bull Terrier aanschaffen
  En dan nog of de combinatie Bull en Herder gaat haha, daar gaat het tenslotte om. Het eerste maatje van ons huidige teefje was een Duitse Herder, heeft ze ook nog van leren zwemmen . In principe moet het niet veel uitmaken, het klikt of het klikt niet of je een bull nu bij een DH zet of bij een Poedel bij wijze van spreken.  Bulleke   Onze buren hadden een Bull, wonderbaarlijk hoe lief hij was tegen onze stuiterpoedel. (Heel eerlijk deze hond was gemakkelijker als onze poedel) Echt grappig om te zien zo'n gestoomlijnde hond en dan zo'n haarbal er naast.    
honden page profiel Mirjam en Curly Koda Mirjam en Curly Koda schreef in Vraag over fokker
Er zijn wel fokkers die op een gezonde manier fokken. Maar je moet bij de doodle inderdaad opletten dat je wel bij een goede fokker terecht komt omdat ze zo populair zijn.
honden page profiel Mirjam en Curly Koda Mirjam en Curly Koda schreef in Vraag over fokker
Volgens mij kan je wel naar ervaringen vragen hoor. Vaak als je fokker googled vind je ook al veel.  
 

Vrienden van Erica Scheepers

honden foto van Mirjam en Curly Koda honden foto van Rooshonden foto van Irene Emma.

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^