HondenPage baasje Chantie

Wat schreven de vrienden van Chantie op het forum

honden page profiel Samantha & AikoSamantha & Aiko schreef in Mijn lieve Aiko (toestemming gekregen van mods)
Ja.. ik had het deze week even moeilijk om hier te komen en t te vertellen maar inderdaad Aiko heb ik dinsdag weggebracht. Zondag wezen kennis maken en het klikte. Hij is bij een gezin met kinderen waar hij nu al stapel op is, kinderen ook op hem. Hij krijgt er alle aandacht, lekker spelen met de kinderen, en tijd (er is altijd iemand thuis), en liefde. Ze nemen hem overal mee naartoe, de kinderen ophalen en brengen van/naar school gaat hij mee, mee naar de softbal les, overal mag hij bij zijn. Ze zijn ontzettend blij met hem, hij luistert goed, hij is super lief. Maar dinsdag was zo moeilijk. Zij liepen met Aiko weg, de kinderen ophalen van school en ik liep naar mijn auto, en hij zo achterom lopend van nee vrouwtje je moet toch mee.. pff heb de hele terugweg gehuild en gehuild :-( en thuis, hier thuis is het zo leeg en kaal, alsof hij er nooit is geweest. Vandaag kreeg ik wel een mooie brief met foto van ze, met een fles wijn en een pluimbon als bedankje. Want ik wil geen geld voor Aiko, hij is onbetaalbaar. Een liefdevol huis is het belangrijkste. Maar zij wouden me wel wat geven, als blijk van dank. Op de foto lag hij tussen de twee kinderen, met zn speeltje, helemaal blij koppie :favorite: dus ja voor hem is het goed. Al mis ik hem vreselijk, heb gewoon zo'n steen op je maag gevoel.
honden page profiel Samantha & AikoSamantha & Aiko schreef in Mijn lieve Aiko (toestemming gekregen van mods)
Ik weet niet of er al een nieuwe baas is??? Maar anders weet ik nog wel mensen die zeker interesse hebben (mijn ouders):D Hangt er wel een beetje vanaf hoe hij zich gedraagt t.o.v. andere reuen?? Pim & Bas houden niet van wat 'dominante' honden... Nee nog geen ander baasje gevonden, wel iemand waar ik binnenkort bij langsga. Aiko is zeker niet dominant, is nogal een watje, mag juist wat meer voor zichzelf opkomen. Het is gewoon een goedzak. Mocht je interesse hebben ontvang ik graag een pb van je met meer informatie over alles. En dan zal ik uiteraard ook al je vragen beantwoorden.
honden page profiel Samantha & AikoSamantha & Aiko schreef in Mijn lieve Aiko (toestemming gekregen van mods)
Hoe is het afgelopen zondag gegaan? Ik ben erg benieuwd! (en hoop op een positief antwoord) Ik heb je een pb gestuurd ;-)
honden page profiel Samantha & AikoSamantha & Aiko schreef in Mijn lieve Aiko (toestemming gekregen van mods)
Kan me dat goed voorstellen hoor, vandaar dat ik dat er ook bij had gezet :-) Fijn dat je in ieder geval zondag al met Aiko ergens gaat kijken (al is 'fijn' misschien niet het goede woord, omdat het ontzettend dubbel is natuurlijk); ik hoop dat je echt het perfecte mandje voor hem kunt vinden! Dat hoop ik ook ja.
honden page profiel Samantha & AikoSamantha & Aiko schreef in Mijn lieve Aiko (toestemming gekregen van mods)
Aiko blijft gewoon bij mij tot ik t perfecte huisje heb gevonden. Wil hem zolang mogelijk bij me houden natuurlijk. Op dit moment ben ik bezig met iemand wat er goed uit ziet, waar ik zondag met Aiko ga kijken. @ Marlies ja ik weet nog dat wel eens met je contact heb gehad, ze zijn inderdaad even oud. Maar nee wil liever niet dat hij zo ver weg gaat. Al zal hij t bij jou ook perfect hebben, dat weet ik zeker.
honden page profiel Samantha & AikoSamantha & Aiko schreef in Mijn lieve Aiko (toestemming gekregen van mods)
Ehmmm Aiko luistert heel goed ja maar met katten in de buurt is ie doof hoor O-) Hij valt ze niet aan maar dat is meer omdat ie ze nooit te pakken krijgt, hij rent er wel achteraan. Ik denk dat het meer is dat hij ermee wil spelen ipv opeten ;-) Ligt er ook wel aan hoe de katten zijn.
honden page profiel Samantha & AikoSamantha & Aiko schreef in Mijn lieve Aiko (toestemming gekregen van mods)
Een paar van jullie zullen Aiko's verhaal nog wel kennen (van Angela en Michel). Deze Aiko moet ik helaas herplaatsen. Had nooit gedacht dat dit me zou overkomen maar mn relatie is verbroken en ik kan Aiko niet meer alleen houden, financieel gaat het niet en icm met mijn werk nu ik het alleen moet doen. Ik heb geprobeerd Aiko zo lang mogelijk bij me te houden maar het gaat niet en ik zie geen andere oplossing. En ik vind het zo erg want hij is mijn alles. Ik wil Aiko absoluut niet op marktplaats zetten en ben samen met Angela en Michel ook aan het zoeken naar een nieuw plekje. Alleen de allerbeste plek is goed voor hem, een stabiele basis met mensen die alle tijd, ruimte en liefde voor hem hebben. Wat info over hem: Geslacht: Reu (vorig jaar gecastreerd) Geboortedatum: 27-09-2010 dus 2,5 jaar Medisch: Lijder van het MDR1 gen!! Hij heeft er verder geen last van maar je moet dus bij de DA oppassen met medicaties, Aiko is binnen een rustige hond, natuurlijk ook heel speels, wel echt een (witte) herder dus kan goed jengelen om aandacht soms en wil ook heel graag bij je zijn. Waar jij bent is hij. Hij is ook heel gevoelig, alert en omgevingsbewust (ziet en hoort alles, en ook snel wel gestrest als er bijv een kat of andere hond langsloopt). Hij is gek op andere honden, soms een mietje want wil met elke hond spelen, kan daar ook wat opdringerig in zijn zo van hallo spelen. Luistert goed, ook met loslopen, komt gelijk en houd je ook goed in de gaten. Wil graag iedereen altijd bij elkaar houden, waar dan ook. Hij is gek op kinderen, opgegroeid met kinderen in de buurt en jonge kinderen in de familie. Is er ook heel voorzichtig mee maar kan wel in zijn enthousiasme lomp aan komen rennen bijv. Aan de riem in de wijk lopen en er komen andere honden aan is nog steeds lastig als je er gewoon voorbij wil lopen want hij wil zooo graag naar de andere hond toe om even te snuffelen of te spelen. Als ik door wil lopen dan kan hij nog wel eens boos lopen blaffen. Zeker niet vals want het is zo'n goedzak. Katten die we in de wijk tegenkomen wil hij achteraan en daar is ie niet lief tegen. Ik weet niet wat hij doet als hij daadwerkelijk een kat te pakken kan krijgen maar hij reageert er wel aardig fel op. Alleen thuis is geen probleem (wel banken en stoelen afdekken want daar wil hij wel eens op gaan liggen ;-) ) ik ben echter nooit langer dan 4 a max 5u van huis. Ik wil hem niet weg doen en alleen dit berichtje al hier moeten plaatsen wil ik niet maar het moet :'( Heb toestemming gekregen van de mods.
honden page profiel FaelynFaelyn schreef in Wat vinden jullie? Verstoppen als je hond niet wil komen.
Dat ligt aan de baas hond relatie. Als je een hond hebt die toch al zijn gang gaat en geen contact zoekt met de eigenaar als hij losloopt dan zal deze hond waarschijnlijk niet onder de indruk zijn dat zijn volger er niet meer is. Ik ken een hond die als puber terwijl zijn vrouwtje zich verschool achter struiken met een ander mee liep en zo naar binnen liep bij die persoon. Zij zag nog net een puntje van zijn staart voordat de deur dicht viel. Ze moest hem dan ook bij die vreemde persoon halen, anders was ze hem zelfs nog kwijt geweest.
honden page profiel FaelynFaelyn schreef in gebeten
Ennuh geef Billy een dikke knuffel!
honden page profiel FaelynFaelyn schreef in gebeten
Sorry dat ik schrijf maar Billy heeft dan mogelijk geen zichtbaar lichamelijk letsel maar onderhuids kan hij wel wat hebben. En wat te denken van de slechte ervaring door deze hond?? Geestelijk heeft het wel impact en je moet nog oppassen dat Billy voortaan niet anders gaat reageren op honden die op hem af komen rennen. En die mogelijk geen kwaad in de zin hebben. Bij een bijtincident heb ik geleerd om altijd bij de politie melding te maken. Al weet je de naam van de eigenaren niet. Zoveel mogelijk wat je wel weet (ras, omschrijving eigenaar, naam vd hond, wellicht een kenteken van hun auto) kan helpen en wie weet ben je niet de enige met die ervaring met deze hond en weet de politie wie het is. Ik heb me zelfs voorgenomen om een volgende keer niet alleen de dierenartskosten te verhalen maar ook de kosten voor gedragsbegeleiding voor hersocialisatie.
honden page profiel FaelynFaelyn schreef in 16 december hondenwandel omgeving Goeree Overflakkee
Er wordt druk op de achtergrond van alles en nog wat geregeld aan activiteiten waardoor het ook voor hondenliefhebbers die niet wandelen erg leuk zal worden. Ik kan er nog niets over zeggen maar wordt fantastisch
honden page profiel FaelynFaelyn schreef in Wat is er met Bamse aan de hand ?
Lange tijd niet meer op de HP geweest maar zag het Bamse onderwerp en schrok van je berichten op pagina 1. Net ook de laatste berichten gelezen en zo te zien heeft Bamse het doorzettingsvermogen van haar vrouwtje. Ik wens haar beterschap en jouw heel veel sterkte.
honden page profiel FaelynFaelyn schreef in Wat voor dieren hebben jullie?
2 honden 1 kater
honden page profiel FaelynFaelyn schreef in 16 december hondenwandel omgeving Goeree Overflakkee
Zet vast een groot kruis in je agenda op 16 december. Familie uitjes gaan niet door, verjaardagen komen volgend jaar wel weer, dit jaar loop je mee met de Serious Request Hondenwandel 2012 georganiseerd door Hondenschool Okidoggy!Naast het maken van een heerlijke wandel met je hond(en) is het mogelijk allerlei andere dingen te doen, te zien, te vragen, het belooft echt een geweldige middag te worden waarvan de opbrengst gaat naar Serious Request! Aan de wandel zelf zijn geen kosten verbonden, voor de activiteiten kan vrijwillige een bijdrage geleverd worden, alles zal ten goede komen aan Serious Request. Meer informatie volgt zo spoedig mogelijk, hou ook www.okidoggy.nl in de gaten. http://www.kominactie.nl/angeliqueherrebrugh Ook als je niet komt kun je toch een donatie doen. Via de link nier boven kun je op de knop DONEER klikken en zo een gift doen. Uiteraard hopen we niet alleen op een succesvolle actie maar ook een leuke succesvolle wandeling en andere activiteiten. Zodra definitief duidelijk is waar het zal zijn en welke activiteiten er nog meer zullen plaats vinden dan zal ik dat melden. Maar je kunt het ook volgen via de website van de organiserende hondenschool.
honden page profiel FaelynFaelyn schreef in Pup Doorgereden
Heel veel sterkte met het verlies om jullie pubertje. Het blijft onbegrijpelijk dat men door rijdt en al helemaal te weten dat eventuele autoschade verhaalt kan worden op de hondeneigenaar. Dat zou dan juist voor mensen die niet om de dieren geven een stimulans moeten zijn om te stoppen. Je hele bumper verliezen gebeurd niet ongemerkt. En dat je wel of niet al weer ingeschreven bent voor een pup doet helemaal niet ter zake of dat snel is of niet. Ieder verwerkt een verlies op zijn of haar manier, een vriendin van me verloor haar paard op een te jonge leeftijd maar ging meteen op zoek naar een ander. Zij wilde niet eerst thuis gaan zitten huilen en denken aan al het moois wat ze kwijt was. Bovendien is je leven helemaal ingericht op de dieren dus waarom wachten, je krijgt ook je overleden dier niet terug met wachten. Nogmaals heel veel sterkte.
honden page profiel FaelynFaelyn schreef in wat een jatter met gevolgen
En nu is de vraag.....zou ze ervan geleerd hebben O-) Maar gelukkig is alles goed gegaan. Ja zeker, dat het erg lekker is! Die witte van mij heeft ooit een dikke plak chocolade van een chocolaterie te pakken gekregen. lag op de bar (al een week)en mevrouw is via de stoel op de bar gesprongen. Niks geen cacaofantasie. Ook een prik gekregen en een berg uitgekotst en nu nog vind ze de verleiding groot. Wat ik er van geleerd heb is dat de chocolade zo hoog mogelijk wordt opgeborgen.
honden page profiel FaelynFaelyn schreef in kennelnaam
Er zijn ook mensen die de naam van de woonplaats of het gebied/streek waar ze wonen in de kennelnaam opnemen. Zelf zou ik daar niet voor kiezen want de betekenis van de naam is niet meer zo sterk als je verhuisd. Wellicht iets met de naam van je eerste hond?
honden page profiel FaelynFaelyn schreef in Pup erbij
Of is de sheltie al op leeftijd? Tsja en je schrijft al overgewicht. Bovendien heb je veel honden die normaal niet verder komen dan een rondje om het huizenblok en als ze dan mee naar het bos of strand mogen met een andere hond dan hebben ze totaal geen conditie. Shelties zijn juist superactieve honden. Flyball, behendigheid, dogdance, treibbal, allemaal erg leuk.
honden page profiel FaelynFaelyn schreef in Pup erbij
Ik heb een witte herder en een kruising york/shih tzu (5 kg) en ik kan je verzekeren dat hij niet onder doet voor de witte herder. Hij loopt met gemak 2.5 uur achter elkaar in het bos en bij thuiskomst is zijn speeltje meteen de klos terwijl de witte herder lekker gaat liggen. (oke zij is nu 8 jaar en de x is net 14.5maand. Maar dat kleine hondjes gedragen moeten worden is juist wat ik ten zeerste bestrijd. Ik ken zelfs iemand met een chi die behoorlijk wat km's maakt op een dag. Vergis je niet! In de tussenmaat is veel te vinden aan rassen dus je hebt nog aardig wat karakters en raseigenschappen door te nemen.
honden page profiel FaelynFaelyn schreef in Natuurlijke middelen tegen hondengeur op hond.
Een schone en gezonde slaapplaats waar jouw hond zijn verdiende rust vindt! Overal waar dieren voor langere tijd een onderkomen vinden, is er een verhoogd risico op ziektes, infecties en geurhinder. Als hondenliefhebber doe je je best om alles zo schoon mogelijk te houden. Toch blijkt dat de dagelijkse verzorging niet altijd voldoende is.Ten eerste, al heb je net gepoetst, je zal niet de eerste zijn waar het bezoek zegt dat ze toch ruiken dat je een hond in huis hebt! Ten tweede, naast geurhinder kan je last hebben van bacteriën en schimmels, die overal tussen kruipen. Ze kunnen daarmee een bron van infecties en ziektes vormen. Professionals zijn al langer op de hoogte van dit probleem en bestrijden deze onzichtbare vijand met ontsmettingsmiddelen. Dierenartsen vinden het reinigen van dierenverblijven en slaapplaatsen ook geen overbodige luxe, maar merken steeds vaker dat het gevecht wegens de toenemende resistentie groter wordt. Wij vonden een product dat al met succes wordt toegepast bij bedrijven die meerdere dieren huisvesten. Ze zijn er enthousiast over omdat er: duidelijk minder risico's op ziektes zijn, waardoor hun dieren sterker zijn, minder snel zieke dieren zijn en er dus minder antibiotica nodig is, betere voedselopname is, minder hinder is van geur, geen milieuvervuilende schoonmaakmiddelen nodig zijn en geen ontsmettingsmiddelen gebruikt hoeven te worden. Ze gebruiken een reinigingsproduct dat niet schadelijk is voor mens, natuur en dier maar toch heel efficiënt blijkt te zijn! Zelfs een studie door de universiteit van Gent toont aan dat het reinigen met dit product superieur is aan bijvoorbeeld chemische reiniging, met daarbij positieve invloeden op dier en omgeving. Een ander groot voordeel van het product is dat het ook de geur van bijvoorbeeld ammoniak en urine sterk vermindert. Over geurhinder gesproken! Wij hebben zoals je misschien wel weet een hond in huis, die zijn plaatsje heeft in ons kantoor. Jammer genoeg is de hond nu ziek met tot gevolg extra hondengeur. Zelfs na extra stofzuigen en schoonmaken bleef de geur sterk aanwezig. Om het verhaal niet te lang te maken, we hebben het product zelf in huis getest en het werkt. Ook vrienden die op bezoek kwamen en thuis zelf ook dieren hebben, hoeven al niet meer overtuigd te worden. Ze hebben allemaal al van het product in huis. Ook de kattenliefhebbers onder hen zijn er blij mee. Voor ons is het meteen ook een fijn gevoel dat de boel extra ontsmet wordt. Kennels, asiels en dierenartsenpraktijken zullen ook de voordelen snel ervaren! Dokter Stijn Teysen, bijvoorbeeld, zocht voor dierenartsenpraktijken een oplossing voor een besmettingsprobleem. Voor de kenners 'clostridium difficile'. Op zich geen gevaar, maar na grote operaties of door immuunonderdrukkende medicijnen kan deze bacterie gaan uitgroeien en voor gifstoffen zorgen waar mens en dier ziek van zouden kunnen worden. Al vanaf de eerste dag bleek de reiniging zichtbaar efficiënt te zijn en ook later effectief in de bestrijding van de bacterie. Dierenartsenpraktijken De Morette en De Bosdreef gebruiken het product nu al sinds 2008 en zijn er erg tevreden over. Of jij nu professioneel of puur als hobby met honden bezig bent, je begrijpt dat het nuttig is om hier even meer tijd voor te nemen! Want een gezonde en gelukkige hond is voor iedere hondenvriend van groot belang! Dit product is ideaal voor gebruik in de hondenren, kennel, thuis, asiels, praktijken, trimsalons enz.! Wist je dat? Bij desinfecteren blijft 3 tot 4 procent van de bacteriën leven! Heel dikwijls zijn dit juist diegenen die jij liever niet in kennel of huis hebt. Bij een onderzoek in Engeland door een fabrikant van luchtverfrissers deden tweeduizend volwassenen mee aan een geurtest. Uit honderden geuren moesten ze de meest onprettige aanduiden. De geur van een natte hond werd de nummer 1, gevolgd door de geur van vieze sokken! Bij gebruik van ontsmettingsmiddelen vaak ook de 'goede' bacteriën gedood worden? Het huidige overdadig gebruik van chemische en desinfecterende middelen zorgt voor een resistentieopbouw bij veel ziektekiemen? Over het product Het schoonmaakmiddel is een reinigingsproduct met respect voor mens en natuur. Het product zorgt voor een microbiële reiniging. Het verwijdert vuil tot in de diepste poriën. De voedingsbodem en 'schuilplaats' voor ziektekiemen worden daarmee grotendeels weggenomen. Omdat het product ontwikkeld is met het oog op milieuvriendelijkheid zitten er geen schadelijke stoffen in en kan het gebruikt worden zonder extra voorzorgsmaatregelen. Dus geen handschoenen, maskers en dergelijke nodig. Het product is biologisch afbreekbaar, dus het kan zonder probleem overal gebruikt worden. Nog even de voordelen voor je op een rijtje: diepgaande reiniging,bewezen efficiëntie op dier en omgeving, duurzame hygiëne, geen gevaar van resistentie, stabiel en langdurig effect, veilig voor dierenliefhebber, -houder en gezin, milieuvriendelijk, kostenbesparend, sterkere en gezondere dieren, verbeterde opname van voedsel, minder risico op een hoge infectiedruk, een sterke vermindering van onaangename geuren (in de meeste gevallen onmiddellijk merkbaar), een sterk gereduceerd gebruik van ontsmettingsmiddelen en inefficiënte chemische schoonmaakproducten. Aanbieding: Ervaar zelf het resultaat en word net zo enthousiast als ons! Haal het nu in huis en doe de test. Voor slechts €34,95 haal je het schoonmaakmiddel en de stabilizer in huis. De stabilizer is een spray die je kan gebuiken als onderhoudsmiddel tussen de poestbeurten door. Je kan het gewoon gebruiken terwijl de hond aanwezig is. Klik hier om het pakketje te bestellen Cleaner (inhoud: 5000 ml/5 liter) Krachtig probiotisch schoonmaakmiddel voor praktijken, kennels, slaapplaatsen en andere dierenverblijven. Maar ook in huis! Het product verwijdert vuil diepgaander en vormt een goede microflora in de omgeving van de dieren. Kan ook gebruikt worden voor het wassen van je hond! Stabiliser in spray (inhoud: 500ml) Door dit middel te vernevelen in de dierenverblijven behoud je de stabiele omgeving voor je dier(en). Je hoeft dus niet elke dag te poetsen en omdat het zo'n onschadelijk product is, kan je het toepassen terwijl de dieren aanwezig zijn. In de producten zitten naast water, anionische surfactanten, non ionische surfactanten, enzymen, bacillus ferment, parfum. Bonus Nu met extra 1 liter navulling voor de Stabiliser spray. Hoeveel heb je nodig? Het schoonmaakmiddel moet verdund worden in handwarm water. Afhankelijk van de vervuiling moet je meer of minder verdunnen. Dus wat krijg je in huis? 5 liter schoonmaakmiddel, spray met 500ml onderhoudsproduct, 1liter navulling voor de spray. Dit allemaal voor slechts 34,95 euro! Klik hier om het pakket in huis te halen Nog een paar vragen die we kregen over het product: - Ik vroeg me af of je de cleaner ook gewoon kunt gebruiken om mee te dweilen?Misschien in een andere dosering? JA , JE KAN ER MEE DWEILEN. GEBRUIK PER EMMER ONGEVEER 2, MAX 3 DOPJES VAN DE LITERFLES. NOOIT PRODUCT TERUGGIETEN. GRINDVLOER: WIJ SCHROBBEN ER ZELF ONZE GRINDVLOER MEE EN GEBRUIKEN DAARNA EEN WATERSTOFZUIGER. - Kan het product in een machine gebruikt worden om tapijten te reinigen? WAARSCHIJNLIJK ZAL HET VEEL SCHUIM VEROORZAKEN. WE HEBBEN HET NOG NIET GETEST. HET ZAL ZEKER GOED REINIGEN. GEWOON EVEN PROBEREN. Garantie: Wij verwachten dat je tevreden zult zijn over dit product en geven je daarom de niet-goed-geld-terug garantie. Haal het via ons in huis, probeer het product uit, bevalt het je toch niet? Stuur het pakket, goed afgesloten, naar ons terug en wij storten het aankoopbedrag terug op je rekening. https://www.hondentips.com/shop.php?item_id=119
honden page profiel FaelynFaelyn schreef in Vermist: Pebbles
Is pebbles al terecht???
honden page profiel FaelynFaelyn schreef in Husky gevonden
Deze husky is een reu en liep op de lekdijk in Krimpen aan de Lek. het is een reu en helaas heeft de eigenaar zich niet gemeld dus zit de hond nog in het asiel. Wie o wie weet van een vermiste Husky regio Rotterdam/Krimpenerwaard. Ik heb zelfs nog gedacht dat de hond mogelijk via de veerboot of zwemmend via Kinderdijk hier is gekomen. De reu had een ketting om zijn hals.
honden page profiel FaelynFaelyn schreef in Morris absoluut niet lekker!!!
Super reactie ook van de eigenaresse van de andere hond.
honden page profiel FaelynFaelyn schreef in h
Kooiker zou kunnen, maar voor een border in combinatie met een kooiker vind ik hem wel erg veel wit hebben. Er zou zoals de rest al zegt iets van een keeshond / spits in kunnen zitten maar ik sluit een terriër bv boerenfox ook niet uit. Die hebben juist weer wel veel wit en ook qua grootte zou dat kunnen kloppen.
honden page profiel FaelynFaelyn schreef in canvas.. *update*
Foto 4 is daar het beste voor, echt prachtig. Foto 1 is door de achtergrond eigenlijk te druk en er zit 1 niet scherpe foto bij en de andere 2 spreken de houdingen me niet zo aan. Mooie foto's op zich maar niet om voor een dure canvas geschikt.
honden page profiel FaelynFaelyn schreef in Morris absoluut niet lekker!!!
Ik ben natuurlijk blij dat je weet van hoe of wat. Nu kan er toch directer gestart worden met behandelen. Vraag me wel af of je dit nog kan verhalen. Toendertijd is er voor gekozen om het te laten zitten omdat het bedrag niet zo hoog was en ik vermoed dat de andere partij ook de verzekering niet heeft gemeld van het gebeuren. Als je dat nu nog gaat verhalen en hun dat niet via de verzekering kunnen regelen dan ben ik bang dat die 2500 euro niet vergoed gaan worden. En ik denk ook dat niet alles te herleiden is naar het incident. In iedergeval veel succes en ik hoop uiteraard wel dat ze welwillend zijn.
honden page profiel FaelynFaelyn schreef in Overleden tijdens de bevalling
Ja hoor en nog niet eens altijd in de laatste periode van de dracht. Een vriendin van mij had haar teefje laten dekken. En het was nog vrij pril toen ze ziek werd. Bloedverlies etc. Naar de da en er was eigenlijk nog niet gelijk een ernstige gedachte, medicijnen mee en het ging niet beter. Teef ging hard achteruit en hups terug naar de dierenarts. Het was kantje boord voor de teef. Er werd uiteraard gekozen voor het redden van de teef dus de baarmoeder met aanwezige vruchten )die zij aan het afstoten was, werd verwijderd. Dit zou haar tweede en tevens laatste nestje worden. Het eerste nestje was met dezelfde reu. De nakomenlingen die 2 jaar daarvoor geboren waren zijn allemaal gezonde honden met een geweldig karakter en ook de dracht en geboorte ging toen zonder zorgen. Gelukkig heeft de teef het gered!! Zo zie je maar dat een nestje willen niet altijd voorspoedig gaat. Het komt vaker voor dan wij weten. Je leest vaak alleen maar de verhalen met een goede afloop. Want broodfokkers of mensen met een gelegenheidsnestje adverteren alleen als ze pups hebben.
honden page profiel FaelynFaelyn schreef in honden overdag in schuur met buitenverblijf??
Pff ik verbaas me werkelijk over dit topic. Gelukkig zie ik medestanders, dit gaat inderdaad niet om een Sennen, poolhond of iets dergelijks waarbij de vacht heel anders is van structuur. De schuur zou bijna als een huis moeten worden ingericht om het verantwoord te krijgen. Een FB is zo groot nog niet is er nou werkelijk geen plek te maken in huis waar een grotere bench kan staan of een ruimte waar niets te slopen valt. En dan nog ben ik het Ilja eens! Het verplaatsen van de hond lost zijn probleem niet op sterker nog er kan wat anders voor terug komen.
honden page profiel FaelynFaelyn schreef in Hond mag niet meer mee met uitlaatdienst, graag jullie mening.
Dankjulliewel allemaal voor jullie blije berichtjes. Zo fijn dat de mensen je hier snappen als het om honden gaat :-D Faelyn, ik denk ook dat ik haar mag bedanken. Zo zie je maar hoe snel dingen steeds kunnen veranderen he :-) Taz, ja misschien zouden we Promise ook een keer kunnen laten proberen. Zou al helemaal tof zijn. Adinda, ik stuur je een PB :-D Zet hem op maandag, kan me voorstellen dat je je heel sterk voelt. Wie het laatst lacht, lacht beste!!
honden page profiel FaelynFaelyn schreef in Hond mag niet meer mee met uitlaatdienst, graag jullie mening.
He super dat er een oplossing is. En nog beter ook denk ik. Je zou eigenlijk de ander moeten bedanken, omdat je door haar een veel betere oplossing hebt gevonden voor Duuk. O-)
 

Vrienden van Chantie

honden foto van Faelynhonden foto van Samantha & Aikohonden foto van Monicahonden foto van Mandy en Nova

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^