Morris absoluut niet lekker!!!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Monique van Lotje en Kwibus!!! ***Flos en Buster en Morris***

Morris is vandaag totaal niet in zijn sas. Eigenlijk is hij al een paar dagen rustiger en eet hij slecht, maar vandaag is hij er heel wankel bij. Hij lijkt wel dronken...Hij heeft vandaag niets gegeten, een aantal keren flink over moeten geven en verder loopt hij onstabiel op zijn achterpoten. Nu is hij een tijdje terug gebeten door een hond en vanaf toen had hij last van zijn oor. Nadat hij gebeten is, had hij flink bloed in zijn oor, maar er was geen echte beet te zien. Wel onder zijn oor en in zijn nek. Een aantal weken geleden ben ik nog met hem naar de DA geweest, maar aan zijn oor was weinig te zien. Het keek wat rood, maar niet bijzonder. Nu kijkt zijn oor nog steeds rood en het ruikt hetzelfde, maar mijn gevoel zegt dat de oorzaak toch echt bij zijn oor te zoeken is....Misschien iets met zijn evenwichtsorgaan, waardoor hij wankelt! Wat ik nog meer merk, is dat Lotje de laatste dagen weer erg aan Morris zijn oor zit te snuffelen en het ook weer wil verzorgen. Iets wat ze ook na de beten van die andere hond deed. Ik wil morgenvroeg direct de weekenddienst bellen, omdat ik het toch niet helemaal vertrouw. Heeft iemand ooit iets dergelijks meegemaakt met zijn/haar hond??? Ik zit zelf te denken aan een middenoorontsteking.....Ik hoop echt dat het mee gaat vallen, maar nu is Morris echt niet happy!!!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Morris absoluut niet lekker!!!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel judithjudith 3 doggies

honden foto van judith

pfff. altijd vervelend als de hondjes wat hebben :(
klinkt inderdaad wel als iets van een middenoorontsteking..
ik hoor de laatste tijd veel honden die dat hebben, maar de dierenarts heeft gezegt dat dat komt door het water bij ons in het bos.. dat is dus niet echt schoon waardoor veel honden klachten krijgen..

honden page profiel judithjudith 3 doggies

honden foto van judith

ooh nog vergeten te zeggen:

Heel veel beterschap ermee!

Anoniem (Gast)

Beste om idd gelijk morgen vroeg na de DA te gaan!, Je hond heeft duidelijk pijn en je gevoel zegt ook dat er iets niet klopt.! Sterkte en beterschap voor je hondje

honden page profiel Nantastic!© Casa di Coontastic Nantastic!© Casa di Coontastic speciaal aangestelde fokker 3 doggies

honden foto van Nantastic!© Casa di Coontastic

Goed hoor dat je morgen meteen de dierenarts gaat bellen, altijd ten alle tijden je gevoel volgen, zelf heeft dit in het verleden ook het leven van mijn hond gered. Verschillende diagnosses van dierenarts gehad toen maar ik had er geen goed gevoel bij en door naar een andere dierenarts te gaan midden in de nacht heb ik haar leven kunnen redden... Dus ik heb wel geleerd dat je gevoel zelden fout zit...

Als ik het zo hoor denk ik ook zeker dat er binnen in het oor toch iets niet goed zit, dit zou ook het "dronken" lopen kunnen veroorzaken. Goed naar laten kijken, dat ze er ook echt gericht naar kijken..

Succes!

honden page profiel sorayasoraya 3 doggies

honden foto van soraya

Joh wat rot!!
Geen ervaring mee Monique,beterschap voor Morris.
Ben benieuwd of en wat de DA nu zegt.

honden foto van Monique van Lotje en Kwibus!!! ***Flos en Buster en Morris***

Arme Morris :'( ....Hij is wel meegeweest met de avondwandeling, maar zelfs tijdens het plassen had hij moeite om stil te blijven staan....Nu ligt hij al een hele tijd op de bank te pitten. Ik heb echt met hem te doen. Vreselijk gewoon als de hondjes wat mankeren...Zelfde als bij kleine kinderen! Konden ze maar zeggen wat er aan de hand is!! Morgen heb ik eigenlijk een vreselijk druk programma, maar het eerste wat ik doe is toch ff de weekenddienst bellen! Waarom moet het bij ons nou altijd zo vlak voor het weekend of in het weekend gebeuren dat er iets is met één van de doggies???

honden page profiel Adinda, Runeke, Paloma, Wolf, Pixie en poes UncasAdinda, Runeke, Paloma, Wolf, Pixie en poes Uncas 3 doggies

honden foto van Adinda, Runeke, Paloma, Wolf, Pixie en poes Uncas

Het eerste waar ik ook aan denk is het evenwichtsorgaan en zeker als je zegt dat hij daar gebeten is zou er wel een ontsteking kunnen zitten daar.

Hopelijk is hij vlug van z'n pijn en ongemak verlost!

honden page profiel NikaNika 3 doggies

honden foto van Nika

Ocharme :'(

honden page profiel Mirjam en Curly Koda Mirjam en Curly Koda 3 doggies

honden foto van Mirjam en Curly Koda

Heel veel beterschap voor Morris.

honden page profiel Ingrid en ThiboIngrid en Thibo 3 doggies

honden foto van Ingrid en Thibo


Arme Morris,ik kan je spijtig genoeg niet helpen,
maar wens je veel beterschap toe.

honden foto van Monique van Lotje en Kwibus!!! ***Flos en Buster en Morris***

Morris heeft het nog steeds niet lekker zitten! Ik heb vanmorgen om 8.30 gebeld met onze DA en een uur later kon ik al met hem naar de praktijk komen. Zijn oor is in ieder geval ontstoken, maar volgens de DA komt een middenoorontsteking nauwelijks voor bij honden. Vaak hebben ze dan hoge koorts en dat had Morris niet. Hij had wel lichte verhoging. Het zou kunnen dat er verschillende dingen door elkaar fietsen....Het is dus nog steeds onduidelijk waarom Morris zwabbert. Hij heeft nu een pijnstillende prik gekregen die 24 uur werkt en daarnaast heb ik een goedje meegekregen wat ik hem minimaal 5 dagen in zijn oor moet doen. Dit is een schimmeldodende zalf voorzien van ATB. Mocht het na 5 dagen niet beter gaan, dan moet ik weer terug komen. Het is in ieder geval niets neurologisch. Hij corrigeert zijn poot direct als je deze met de nagels naar binnen zet! Dus dat is positief....Gek is, dat Morris bij de DA redelijk goed liep en eenmaal thuis zwabberde hij weer als ik weet niet wat! Dus bij de DA houdt hij zich erg groot! Maar nog steeds zit er 0,00 in hem! HIj ligt de hele dag te pitten en zijn eetlust is nog niet terug! Hij lijkt echt enorm depri! We houden hem maar goed in de gaten en dan maar hopen dat hij snel weer opknapt en niet meer zwabbert! Anders is het volgende week weer terug naar de DA....Misschien dan wel een keer naar een ander, omdat hij nu al zo lang oorklachten heeft....

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

Je zou denken dat het nog een reaktie is op de beet van een tijdje geleden. In elk geval goed dat er nu een behandeling gestart is, laten we hopen dat alles weer snel in orde is, arme Morris, hij weet vast niet wat hem overkomt.

honden page profiel Liesbeth/SkinnyLiesbeth/Skinny 3 doggies

honden foto van Liesbeth/Skinny

een dikke knuf voor morris

honden page profiel judithjudith 3 doggies

honden foto van judith

Balen zeg! heel veel beterschap ermee :-)

Toch raar dat je DA zegt dat een middenoorontsteking bijna nooit voor komt, maar dat ik van de week al van 4 verschillende mensen heb gehoord dat hun hond een middenoorontsteking had..

Hopelijk is Morris snel weer helemaal de oude!

honden page profiel Helene en TyborHelene en Tybor 3 doggies

honden foto van Helene en Tybor

Beterschap voor Morris,hoop dat hij snel weer de oude is.

honden foto van Monique van Lotje en Kwibus!!! ***Flos en Buster en Morris***

Vind het zelf ook vreemd hoor. Ik meen ook dat het vaker bij honden voorkomt. Vandaar dat ik ook zeg dat wanneer het binnen een paar dagen niet beter gaat, dat ik dan toch maar eens naar een andere DA ga. Eentje die echt alleen maar huisdieren behandeld en niet één die overdag veearts is...
Als ik verder ga zoeken op middenoorontsteking, zou hij wel veel pijn moeten hebben, maar dat kan ik niet zeggen. Hij vind het heerlijk als je hem achter zijn oor masseert. Hij piept niet, maar zijn kop gaat zelfs omhoog omdat hij aan het genieten is. Hij is nu weer mee met de avondwandeling. Dus ben benieuwd hoe hij er over een uurtje aan toe is. ik blijf hopen dat hij snel 100% opknapt en weer happy in zijn velletje zit.

honden page profiel FaelynFaelyn 3 doggies

honden foto van Faelyn

Sorry dat ik je misschien laat schrikken maar toen ik je eerste bericht las stokte mijn adem. Als je het deel weg laat dat hij is gebeten in zijn oor dan moet ik aan mijn ervaring denken van nog geen 2 maanden geleden.

Mijn reu van 8 jaar had dezelfde symptomen (dronkenmanschap, verminderde eetlust, veelste rustig voor zijn doen) en kreeg daar uitvalsverschijnselen bij. Hij was al bij de da onder behandeling van een nekhernia en heeft ook diverse andere onderzoeken gehad en ook zijn er foto's gemaakt maar zelfs op de foto's die we ook van de organen hadden, was niets te zien wat op een tumor duidde. De volgende stap zou een groot bloedonderzoek zijn maar dat hebben we niet meer kunnen uitvoeren. Juist omdat we zo met de nekhernia bezig waren en de symptomen die hij had ook daar toe geleid konden worden dachten we niet aan 2 dingen waar hij last van kon hebben. Maar omdat hij niet veel voorwaarts ging (toch wel iets) hebben we meer onderzoeken gedaan en wilde nog verder gaan.

Is het bloed van Morris ook onderzocht op mogelijke ontstekingen etc? Is zijn tandvlees goed van kleur of juist lichter dan anders?? Als jij vindt dat Morris achteruit gaat en zijn tandvlees lijkt ook lichter te zijn twijfel dan niet maar bel dan de DA en zeg dat dan ook tegen hem.
Mijn reu bleek achteraf een bloeding vanuit een milttumor te hebben en ik was te laat bij de DA.
Bij een interne bloeding (hoeft niet vanuit een tumor te zijn)wordt tandvlees lichter.


honden foto van Monique van Lotje en Kwibus!!! ***Flos en Buster en Morris***

brrrrr vind dit berichtje dan toch wel erg eng!!!! Ik maak me echt zorgen om hem. Is het wel zijn oor??? Is het niet toch iets heeeeeel anders! Het gaat gewoon niet goed met hem. Hij heeft vanavond weer niet gegeten. Ligt maar wat te liggen. Er zit niets in hem. Hij is een uur meegeweest met de wandeling. Ging op zich redelijk, maar het plassen lukte hem nauwelijks. Zo onstabiel staat hij op zijn poten. Net wilde hij in de mand gaan liggen en kwam zijn achterpoot tegen de wand van de mand terecht, waardoor hij struikelde. Pof zijn kop tegen de mand....Ik snap niet wat hem mankeert. De spuit die hij heeft gehad, doet helemaal niets....Het lijkt er gewoon niet op dat zijn klachten van pijn komen! Neurologisch blijkt het ook niet te zijn. Tenminste dat is wat de DA zei. Hij corrigeerde zijn poot direct als de DA hem verkeerd neer zette! Dat wil zeggen dat hij goede seintjes vanuit zijn hersenpan krijgt. Ik vind het echt doodeng....Ben gewoon bang dat het toch wat ernstiger is! Bloedonderzoek hebben ze niet gedaan. Er zijn ook geen foto's gemaakt. Morris was bij de DA heel anders als thuis. Daar liep hij alleen wijdbeens, maar niet gammel! Daar deed hij net of hem niets mankeerde! Ik maak me gewoon super zorgen om hem....

Heb net ff naar zijn tandvlees gekeken. Aan 1 kant kijkt het wat roder en aan de andere kant wat lichter. De kant waar hij op ligt, is roder...

honden page profiel trouwe_viervoeterstrouwe_viervoeters 3 doggies

honden foto van trouwe_viervoeters

Je voelt je dan als baas ook wel erg machteloos in deze situatie. Konden honden maar praten he? Dan konden ze je precies vertellen waar ze last van hadden. Ik wens jullie heel veel sterkte met Morris en voor je lieverd een dikke knuffel van Tara en Tender.

honden page profiel ***^Noortje^*** ***^Noortje^*** 3 doggies

honden foto van ***^Noortje^***

Wat ontzettend vervelend voor Morris. Ik begrijp dat je je grote zorgen maakt!

Van harte beterschap met hem, ik hoop dat hij snel opknapt.

honden page profiel FaelynFaelyn 3 doggies

honden foto van Faelyn

" brrrrr vind dit berichtje dan toch wel erg eng!!!! Ik maak me echt zorgen om hem. Is het wel zijn oor??? Is het niet toch iets heeeeeel anders! Het gaat gewoon niet goed met hem. Hij heeft vanavond weer niet gegeten. Ligt maar wat te liggen. Er zit niets in hem. Hij is een uur meegeweest met de wandeling. Ging op zich redelijk, maar het plassen lukte hem nauwelijks. Zo onstabiel staat hij op zijn poten. Net wilde hij in de mand gaan liggen en kwam zijn achterpoot tegen de wand van de mand terecht, waardoor hij struikelde. Pof zijn kop tegen de mand....Ik snap niet wat hem mankeert. De spuit die hij heeft gehad, doet helemaal niets....Het lijkt er gewoon niet op dat zijn klachten van pijn komen! Neurologisch blijkt het ook niet te zijn. Tenminste dat is wat de DA zei. Hij corrigeerde zijn poot direct als de DA hem verkeerd neer zette! Dat wil zeggen dat hij goede seintjes vanuit zijn hersenpan krijgt. Ik vind het echt doodeng....Ben gewoon bang dat het toch wat ernstiger is! Bloedonderzoek hebben ze niet gedaan. Er zijn ook geen foto's gemaakt. Morris was bij de DA heel anders als thuis. Daar liep hij alleen wijdbeens, maar niet gammel! Daar deed hij net of hem niets mankeerde! Ik maak me gewoon super zorgen om hem....

Heb net ff naar zijn tandvlees gekeken. Aan 1 kant kijkt het wat roder en aan de andere kant wat lichter. De kant waar hij op ligt, is roder... "


Ik zou niet een uur met hem gaan lopen als hij zo is, is voor hem ook niet leuk om je lijf niet onder controle te hebben. Dat zijn tandvlees aan de kant waar hij op licht donkerder is zou verklaarbaar zijn als je bedenkt dat het aanwezige bloed in het tandvlees naar die kant zakt.
Heeft de da nog gezegd wanneer je effect mag verwachten van de injectie?
Als er morgen nog steeds geen vooruitgang is of jij nog steeds ongerust dan toch even bellen met de da of zijn plaatsvervanger. Liever een keer te veel dan te weinig. Drinkt hij nog wel? Heel veel sterkte met Morris.

honden page profiel FaelynFaelyn 3 doggies

honden foto van Faelyn

Vergeet ook niet dat als hij heeeeel veel pijn heeft van dat oor dat hij daar behoorlijk veel last van kan hebben en dat het gezwabber daar wel mee te maken kan hebben. Wat je ook vaak ziet als een hond last heeft van zijn oren is dat hij zijn kop scheeft houdt.

honden page profiel Mirjam en Curly Koda Mirjam en Curly Koda 3 doggies

honden foto van Mirjam en Curly Koda

Hoe is het vandaag met Morris?

honden page profiel Ingrid en ThiboIngrid en Thibo 3 doggies

honden foto van Ingrid en Thibo


Morris jongen ik ga duimen dat je snel beter zal worden.

honden page profiel Nantastic!© Casa di Coontastic Nantastic!© Casa di Coontastic speciaal aangestelde fokker 3 doggies

honden foto van Nantastic!© Casa di Coontastic

Als je er echt geen goed gevoel bij hebt zou ik zeker eens de mening van een andere dierenarts vragen ... Is het geen idee om naar de universiteitskliniek te gaan, in Utrecht of Merelbeke (België) In Merelbeke kun je altijd terrecht weet ik uit ervaring, zelfs nog zonder afspraak al vinden ze een telefoontje van te voren wel fijn... Ook in het weekend en de nacht zijn er altijd artsen aanwezig... Daar hebben ze wel meteen de kunde en nodige ervaring om je hondje geheel te onderzoeken en wellicht zien hun sneller wat er aan de hand is dan een reguliere dierenarts..

In ieder geval heel veel sterkte!

honden foto van Monique van Lotje en Kwibus!!! ***Flos en Buster en Morris***

Hij lijkt nu ietsiepietsie beter te gaan. Hij was zelfs net bij mij aan het schooien, dus zijn eetlust lijkt ook beter te worden. Ook al houdt hij nog niets binnen! Ik heb hem vandaag wel meerdere malen aan zijn waterbak zien staan, dus drinken doet hij goed. Hij is alleen nog steeds zo gammel als ik weet niet wat en zwabbert echt op zijn poten en ligt echt 95% van de tijd te pitten! Hij heeft zojuist zijn 2e dosis zalf in zijn oren gehad. HIj geniet echt als je het goed in masseert, dus echt pijn heeft hij denk ik niet. Die pijnstillende prik is immers al lang uitgewerkt en ik heb hem net echt best ruw gemasseert! Ik hoop echt nog steeds dat het allemaal met het oor te maken heeft, maar maak me toch wel zorgen dat het iets heel anders is. Zijn tandvlees kijkt goed en zijn temp is ook in orde, dus dat is nog steeds goed....Ik hou hem nauwlettend in de gaten, maar denk wel dat ik morgen toch maar eens wat bloed laat controleren bij de dierenkliniek. Of hij moet morgenvroeg er weer een stuk beter aan zijn....dan wacht ik het nog even af. Konden honden maar zeggen wat ze mankeren, dat zou het een stuk makkelijker maken!

honden page profiel  martine martine 3 doggies

honden foto van  martine

ik zou ook even een bloedstaaltje laten nemen moest het mijn hond zijn, nu ben jij en de DA enkel gefocust op dat oor, maar mss is het iets geheel anders wat mn nu over het hoofd ziet.....natuurlijk hopen we van niet, maar je weet maar nooit en dan ben je ook geruster en als er iets niet in orde blijkt (buiten zijn oor) kan hij vlugger geholpen worden. Succes en beterschap voor Morris alvast!

honden page profiel FaelynFaelyn 3 doggies

honden foto van Faelyn

Als je inderdaad nog steeds twijfelt dan is het ook voor je eigen gevoel beter om de da nog eens te raadplegen. Al is het om dingen uit te sluiten. Fijn dat hij drinkt en ook zijn eetlust weer wat terug krijgt.Beterschap voor Morris.

honden page profiel DoberkikiDoberkiki 3 doggies

honden foto van Doberkiki

Ben ervan overtuigd dat je hem goed in de gaten houdt, een second opinion of bloedonderzoek zou ik aanraden.

veel succes en veel beterschap!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Morris absoluut niet lekker!!!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 1 van 21 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Volgende forumvraag: is dit jaloezie??
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^