HondenPage baasje wilma

Wat schreven de vrienden van wilma op het forum

honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef in Hondenvoer Orijen original adult 6kg
" Wat zou je er minimaal voor willen hebben. "Danielle, Kyra †, Kaylin en Djaira  35 euro?
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef in Hondenvoer Orijen original adult 6kg
Heeft iemand interesse om een zak Orijen original adult van 6 kg over te nemen, nog niet geopend, datum april 2023. Onze hondjes hebben na 10 jaar definitief besloten geen Orijen meer te eten ]0 Omgeving Utrecht Leidsche Rijn, heb er €49,95 voor betaald, mag voor minder weg.
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef in Tatoeage van je hond!
" Ik heb er 3. En nog wel bijzondere ook, want twee ervan heeft Ben gezet. Een huilende wolf met een tribel, maar de mooiste zijn mijn 4 hondenpootjes, die bij mijn hart zitten en zo omhoog lopen. "Didy  Wat leuk! Mijn dochter en ik zitten er ook aan te denken een afdruk van de pootjes van Gio en Kyra te laten tatoeëren.
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef in Jaarlijkse check senior
Wij hebben de seniorencheck dit jaar voor het eerst gedaan bij Gio en Kyra, ze zijn 9 jaar. Was heel uitgebreid, DA nam ook alle tijd, goede ervaring.
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Mr. Frank Visser doet uitspraak
De uitspraak dat de hond weg moet is volkomen terecht. Dat beest verveelde zich heel erg.  En o wat was zij blij met al die mensen,  wist van gekkigheid niet hoe  zei zich moest gedragen.  De hond was anderhalf jaar, kan me niet voorstellen dat zij daar, haar verdere leven moet doorbrengen. Ze gaan hem helpen de hond te plaatsen en dat is heel fijn. Ik had zo veel medelijden met de hond.   
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef in Ik wil dit even van me afschrijven.
Ach toch, arme Willow en arme jij. In onze praktijk werken drie dierenartsen. Twee zijn bijzonder goed met zowel de dieren als de baasjes. Eén DA kan, als ze in een slechte bui is, zeer kortaf en ongeduldig zijn. Ik heb het gemeld bij de praktijk toen ze boos werd en Gio hardhandig vastgreep toen hij zijn tandjes niet wilde laten zien (laat mij dat dan ook even doen :'( ) en ze ook nog een inenting die over de datum bleek had gegeven. Dit is goed opgepakt en deze DA is nu een stuk beter te hebben. Het is wel zo dat veel baasjes, als ze een afspraak maken vragen welke DA dan dienst heeft, omdat velen niet bij haar willen afspreken. Klagen dus, een DA kan echt niet op deze manier te werk gaan. Ik hoop dat Willow dit snel vergeet. Onze Gio wilde een tijd niet naar binnen bij de DA, maar inmiddels gaat het weer goed.
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef in In liefde heb ik losgelaten mijn bijzondere Bams.
Ach, die lieve Bams, voor mij dé HP-hond, zo oud geworden dankzij de allerbeste zorgen van jou. Veel sterkte voor jou en Ogin.
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef in Bolonka svetlana
Wat leuk, ik kende dit ras helemaal niet, het is ook een bichon :-) Veel geluk voor jullie gewenst!
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Hond net iets te zwaar, maar altijd honger.
Trek eens een blik of pot sperziebonen open en was ze, voor te zout. Je kan ze ook zelf klaarmaken, dan zonder zout. Meng het met het voer wat hij krijgt. Je mag zo veel geven als je wil ,omdat er eigenlijk niets in zit.  Alleen vult het de maag goed. Ik moest minder voer geven en aanvullen met de bonen om af te vallen. Dat hoeft jou hond niet dus gewoon de portie, en aanvullen met boontjes.
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef in Wat zit er allemaal in mijn pup?! Help
Blijkbaar heb je de moeder en vader niet gezien? Willem heeft wel iets weg van onze Gio, een maltezer/havanezer, maar 10 kg, dan zit er iets anders in. Zie wel wat schnauzer inderdaad. Er zijn dna-testen die best wel wat inzicht geven.
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef in Hond na 11 jaar overleden, schuldgevoelens
Je denkt te veel en het is piekeren geworden (je bent niet de enige!). Niemand is perfect, dat hoef jij ook niet te zijn. Ik lees hier regelmatig dat baasjes denken "waar ben ik aan begonnen". Mijn hondjes zijn inmiddels ook senior, en laatst heb ik voor het eerst opgezocht of er een dierencrematorium in de buurt is. Dat hebben ze me echt niet kwalijk genomen. Je hond heeft vele jaren jouw liefde gehad, hij neemt je echt niet kwalijk dat je symptonen van ouderdom hebt opgezocht, je probeerde juist een goed baasje te zijn hiermee. Je bent nu ook( begrijpelijk)erg emotioneel, gun het wat tijd.
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef in Hondenspeeltjes van fleece (& snuffelmaten)
Wat leuk, die snuffelmatten :-D , ik begrijp dat je ze verkoopt?
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef in Steriliseren
Hier allebei "geholpen", geen gedragsverandering.
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef in Juiste voeding voor hond die gesteriliseerd is
Kyra heeft daar ook last van, overgeven 's nachts. Advies dierenarts: een korstje brood voor het slapen gaan, evt een bakje rechtsdraaiende yoghurt overdag. Hier zijn ze dol op Orijen en Purizon brokjes.
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef in Ik snap sommige mensen niet.
@Ina, ik herken dit, heb ook 2 hondjes en ze zijn, aangelijnd, al vier keer door een loslopende hond aangevallen. Je raakt in paniek, want je hebt twee honden vast en moet dan op één of andere manier de aanvallende hond weg zien te krijgen. Uiteraard "deden al deze honden niks", en nadat het leed geschied was, "hadden ze dat nog nooit gedaan ]0 ." Nadat het één keer flink mis ging en een spoedbezoek aan de dierenarts nodig was, scan ik constant de omgeving als we uitgaan. Niet leuk. Nog erger, van spontane, speelgrage honden zijn Gio en Kyra, op honden na die ze kennen, helemaal niet meer gecharmeerd van andere honden, erg jammer.
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef in dentastix
Bij ons is een dentastix binnen een paar seconden op ;-) , dus ik geloof er niet in dat het goed voor de hondentandjes is. Ik las laatst dit: Dentastix slecht voor het gebit! Er wordt volop reclame voor gemaakt. De Dentastix van Pedigree (en vergelijkbare merken) die de vorming van tandsteen tot 80% zou verminderen. Wist je dat een dentastix vol zit met suiker? Ongeveer net zoveel als een Mars reep. Er zit zelfs meer suiker in dan vlees. Volgens de dierenarts in dit artikel krijgen steeds meer honden diabetes door producten als dentastix http://www.rtvnoord.nl/…/Steeds-vaker-diabetes-bij-Bello-en… Februari is de maand van de gebitscontrole en er zijn dierenwinkels maar ook dierenartsen die in samenwerking met Pedigree de Dentastix weggeven. Mijn advies is gooi deze onzin in de vuilnisbak en koop een bot, runderoor, kluif, kippennek etc. Dit is natuurlijker, gezonder, bevat geen suiker en je hond doet er ook veel langer over, waardoor het langer over zijn tanden schuurt en tandplak verwijderd.
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef in Niet fit
Gio had de afgelopen warme periode ook af en toe diarree, ik denk inderdaad dat hij last van de warmte heeft, dus dat zou bij Bumper ook het geval kunnen zijn. Goed in de gaten houden en het moet snel beter gaan. Overleg met DA is altijd verstandig.
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef in Een vraagje
https://www.hondenpage.com/hondenforum/223745/wat-kost-jullie-hond-per-maand?.php Heb je hier iets aan?
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Nieuwe pup bij oudere hond
Het verschil bij ons was 10 weken en 10 jaar. De pup was onvermoeibaar dus moest ook ik ze vaak scheiden. Veel bijten, maar niet doorbijten. Heel herkenbaar.  Geduld....straks kunnen ze niet zonder elkaar....  
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef in Wat kost jullie hond per maand?
Een tijd terug heb ik het eens een heel jaar bijgehouden wat we aan onze 2 kleine mormels kwijt waren, dit kwam op iets meer dan 300 euro per maand, heel wat meer dan ik ingeschat had O-) Vier keer per jaar trimmen, regelmatig naar dierenarts en duur voer/snacks zijn hier de hoofdschuldigen.En ze zijn wel een beetje erg verwend.
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Op zoek naar Golden Retriever pup
" Merci al voor de antwoorden! Heeft iemand ook zicht op wat je gemiddeld betaald voor een golden retriever pup?  Of hangt dit sterk af van fokker tot fokker? " Sam Ik denk het dubbele van wat wij betaald hebben. Bij een geregistreerde fokker die aangesloten is bi een rasvereniging, zo`n tussen 1500,00  en de 1750,00. Bij een huisfokker kan je goedkoper terecht, maar of dat zo verstandig is....ik zou het niet doen....
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Op zoek naar Golden Retriever pup
Heeft België  geen Rasvereniging van de Golden Retriever. Zij weten waar je betrouwbaar een pup kunt aanschaffen en daar verwijzen ze je naar toe. Je krijgt van hun de adressen waar je kan gaan kijken. In NL kregen wij 3 adressen en de eerste voelde zo goed, dat we daar in totaal 3 pups hebben gehaald over de jaren heen. Ook wij hebben 1 hond jong moeten laten inslapen. Dat een rashond  geen kanker kan krijgen dat is een garantie die niemand kan geven. Een Golden site kan er mooi uitzien, maar je weet nooit of het betrouwbaar is. Ja is de prijs laag, dan weet je het eigenlijk al. Succes 
honden page profiel Gio en KyraGio en Kyra schreef in Plast in de vroege morgen op het vloerkleed.
En bovendien, mijn ervaring is dat als er één keer op een kleed geplast is, het een "plaskleed" blijft, hoe goed je het ook schoon denkt te maken ]0
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Stoomreiniger praktisch?
"   We hebben het nu toch over de Philips PowerPro Aqua Systeem FC6404/01 ? Die is minder veelzijdig.   Ik kan in de specificaties niet vinden dat daar een 2e accu wordt bijgeleverd.   Wat Glassex betreft ook makkelijk om rvs schoon te maken, " Loesje Zo`n 40 jaar geleden kochten wij een Metabo accu boor en schroef machine, daar zaten al 2 accu's` bij. Decoupeer zaag. Trimmer voor de tuin. Soms moet je iets invullen en een copy van je bon opsturen, dan de tweede gratis. altijd 2 accu`s gehad.
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Stoomreiniger praktisch?
" Ja precies daarom één genomen met verschillende opzetstukken. En de oven heeft het nodig want met producten en schrobben gaat niet alles eraf. Glassex, dat product voor de ruiten bedoel je? Gebruik je die op je vloer dan? " Pennygirl Glassex voor de ramen ja. Kan je  voor alles gebruiken. Ook voor hout.
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Stoomreiniger praktisch?
" Het apparaat is snoerloos, dus met accu; waarmee je ca. 1 uur kunt werken. Ik vraag me af hoe lang de levensduur van de accu is. Dat is bijv. bij een fiets met elektrische ondersteuning een zwak punt. Nieuwe accu's zijn duur. " Loesje Er wordt een 2de accu bij geleverd, om en om op de lader . Ideaal. Mijn accu van mijn fiets is 9 jaar oud,je moet hem in de winter er wel afhalen en af en toe op laden. 
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Honden naam labradoodle
Pepper.  
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Stoomreiniger praktisch?
Niet alleen voor vloeren, ook de badkamer en de keuken, denk aan een oven, gootsteen toilet ,magnetron keukenkastjes. Kleding stomen en trappen, ramen tuinmeubels reinigen....ga zo maar door. Ik doe er alles mee ondanks dat ik geen honden meer heb.   Heb je hardnekkige plekken op plavuizen, neem een schrobber en druk daar 2 schuursponsjes en Glassex op je vloer spuiten en licht schrobben. Glassex werkt geweldig. 
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Naam voor pupje
De naam van mijn hond moest met een G beginnen. De fokster heeft  er Grinsky van gemaakt. De tweede naam mochten wij bedenken en dat is Djoery geworden, die naam is als tweede bij geschreven. Dat werd dus de roepnaam. Kan dat bij jou ook niet. Je kan je hond noemen hoe je wil. Als de eerste naam maar met een S begint.
honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. schreef in Seizoenentopic, verhalen van onze vriendjes/vriendinnetjes in het seizoen ...de winter.
Dit was een vergissing.....  
 

Vrienden van wilma

honden foto van Gio en Kyrahonden foto van Lady honden foto van Irene Emma. honden foto van Hannah en Pépéhonden foto van Lise met Ruby, Naïn & Qalvinhonden foto van Manonhonden foto van isabella

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^