HondenPage baasje Django

Wat schreven de vrienden van Django op het forum

honden page profiel Lisa; Bobbie & BentleyLisa; Bobbie & Bentley schreef in Instagram account hond
Wat leuk! Mijn honden hebben ook een Instagram account : Bobbie_Bentley  Wij volgen de mensen terug die ons volgen. 
honden page profiel Lisa; Bobbie & BentleyLisa; Bobbie & Bentley schreef in Paracord-fleece creaties ( nieuwe banden )
Wat maak je toch prachtige creaties!  Ik wil graag een handgemaakte halsband voor mijn chihuahua, het moet natuurlijk niet te grof zijn aangezien hij maar een klein dun nekkie heeft. Kun jij zo'n halsband maken? voor een chihuahua.  
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Lieve Lobke
Heel veel sterkte. Wat verdrietig. Ze is voor altijd in je hart.
honden page profiel Ingrid en ThiboIngrid en Thibo schreef in Wintervakantie met hond
Ik wens jullie alvast een mooie vakantie toe.Hou ons maar op de hoogte. :-D
honden page profiel Ingrid en ThiboIngrid en Thibo schreef in Noortje poseert
Heel mooie foto van Noortje,prachtige kleuren :-D
honden page profiel Ingrid en ThiboIngrid en Thibo schreef in Slecht nieuws over Spaiky - Er is gelukkig toch weer hoop
Hoe is het nu met Spaiky geniet nog van Spaiky.Ik wens jullie het beste toe dikke knuf aan Spaiky.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Fenna 9 jaar
Van harte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Kennie.
Van harte met je prachtige hondenventje. Ik hoop dat hij nog vele, vele jaren bij je mag zijn, in goede gezondheid.     
honden page profiel Lisa; Bobbie & BentleyLisa; Bobbie & Bentley schreef in Verschil tussen Dierenartsenpraktijken en Dierenziekenhuizen?
Woow wat een reacties al! Hartstikke bedankt allen voor de nu al super reacties, hopelijk stromen er nog meer reacties binnen 
honden page profiel Lisa; Bobbie & BentleyLisa; Bobbie & Bentley schreef in Verschil tussen Dierenartsenpraktijken en Dierenziekenhuizen?
" Volgens mij is er geen verschil, alleen in naam.   Hier heb je een dierenziekenhuis, gewoon 2 dierenartsen, niks bijzonders verder. " Kees Oke en die doen dezelfde behandelingen als een dierenartspraktijk?
honden page profiel Lisa; Bobbie & BentleyLisa; Bobbie & Bentley schreef in Verschil tussen Dierenartsenpraktijken en Dierenziekenhuizen?
Goedemiddag! Ik ben momenteel bezig met een vakproject voor school en ik heb het onderwerp gekozen 'verschil tussen dierenartsenpraktijken en dierenziekenhuizen' maar wat is het daadwerkelijke verschil? Ik kom er niet zo heel soepel achter haha. Ik dacht misschien kunnen jullie mij helpen hiermee?  Ik moet dit presenteren voor de klas, moet er een les van maken dus ik krijg er ook een cijfer voor, dus alle hulp is welkom!    
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Alleen uit de bench
Ik zou de bench gewoon open laten staan en eventueel een kinderrekje voor een trap zetten of voor een ruimte, waar ze niet in mag. Een rekje kun je ook gewoon voor de opening zetten en hoeft dan niet vastgemaakt te worden. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Eliah 18/2/2005 - 27/10/2019
Heel veel sterkte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Lobke (slobberkopke) heeft morgen een leuk dagje!
Van harte. Nog vele jaren in goede gezondheid voor haar !
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Rust zacht Ravik (De diagnose is gesteld en ik moet het even van mij af schrijven)
Heel veel sterkte. Voor altijd in je hart !
honden page profiel Lisa; Bobbie & BentleyLisa; Bobbie & Bentley schreef in Whatsapp groep?
Hi allemaal!   ik zit sinds een paar dagen in een leuke en gezellige paarden groepsapp maar het leek me wel een leuk idee om ook een leuke honden groepsapp te maken?  je nummer mag je sturen via een privé bericht of in de reacties.    Groetjes! En wie weet spreken we elkaar in de groepsapp! 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Ik wil jullie voorstellen aan....Teuntje (kleine foto update pag.13/14/15)
Heel veel geluk met hem !
honden page profiel Lisa; Bobbie & BentleyLisa; Bobbie & Bentley schreef in Wandeling?
" Wandelen in Noord Holland altijd leuk, maar waar in NH?  " Chantal Moeten we even kijken, had wel verwacht dat er meerdere mee zouden willen gaan eigenlijk haha Welk gebied had je in gedachte?
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Hieperdepiep 3 jaar!
Van harte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Echt waar alweer 7 jaar!! Hiep hiep!
Van harte !
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Vaarwel mijn liefste vriendin
Heel veel sterkte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Nova 2 jaar!
Van harte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Het is waar, 4 jaar!!!
Van harte.
honden page profiel Lisa; Bobbie & BentleyLisa; Bobbie & Bentley schreef in Wandeling?
Hoi Hondenvriendjes, Mij leek het wel weer eens leuk om mee te gaan met een HP honden wandeling, nu leek het me leuk om die te organiseren maaar wanneer? Is de grote vraag haha.  En omdat ik een nieuwe camera heb, kan ik die natuurlijk gelijk uittesten! Altijd leuk.  Zelf heb ik twee kleine hondjes, Chihuahua en een Boomer die beide van het blaffen zijn dus weet waar aan je begint.  Wie lijkt het leuk om mee te gaan met een honden wandeling in Noord-Holland? 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Dag lieve Krullie
Heel veel sterkte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Hoera Wienske is jarig
Van harte met je prachtige hondenmeisje. 
honden page profiel Lisa; Bobbie & BentleyLisa; Bobbie & Bentley schreef in Project voor school
" Ik ken geen chihuahua fokker, maar is het geen idee je eigen fokker te vragen? Gezien je al een chi hebt?  " Pascale&Kahlúa Bentley komt niet bij een fokker vandaan, i know slecht weet ik.
honden page profiel Lisa; Bobbie & BentleyLisa; Bobbie & Bentley schreef in Project voor school
Hoi Allemaal! Ik ben afgelopen Juli afgestudeerd voor Medewerker Dierverzorging Niveau 2, en ben nu verder gegaan met Niveau 3. Ik ben momenteel bezig met een project voor school samen met 2 andere klasgenoten. En wij hebben gekozen als onderwerp ''de chihuahua" zelf heb ik ook een chihuahua. Nu moeten wij dus een interview doen bij een fokker, kennel die veel verstand heeft van chihuahua's en dus ermee fokt, zijn er hier toevallig mensen die fokken en die ik een paar vragen mag stellen?  Je zou ons er enorm mee helpen! (fotootje van mijn eigen chi) 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in zoektocht naar naam
De roepnaam hoeft toch niet perse met een S te beginnen ? Romeo heet officieel:  Excalibur from Kings Rebbels, zijn roepnaam werd meteen : Romeo. Zijn broertje heet Eros from Kings Rebbels en heet Schumi. Beide met een E-stamboomnaam en beide hebben een roepnaam die niet met een E begint ! De stamboomnamen blijven gewoon hetzelfde !
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Betsy Bullie 10 jaar !
Van harte !
 

Vrienden van Django

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +honden foto van mariejose schildershonden foto van Ingrid en Fenhonden foto van kiiimsx3honden foto van Melissa - Kenji & Ninahonden foto van chantal Skye en Floki *Bailey *Devil en *Gizmohonden foto van Rowanhonden foto van bets-bean&raiderhonden foto van T & T  cockerduohonden foto van corryhonden foto van ArVhonden foto van Philippehonden foto van danihonden foto van sietskehonden foto van Ingrid en Thibohonden foto van Vaanii&&lunahonden foto van Do&Piphonden foto van choco en shanahonden foto van huskywomanhonden foto van bonnyhonden foto van freehenkei45honden foto van Sabrina & Dantehonden foto van Nusha Shar-Peihonden foto van Chantal_*_Binkyhonden foto van josehonden foto van Tanjahonden foto van corry lenaertshonden foto van Samantha ;)honden foto van Caroline & Zoeri honden foto van meert nancyhonden foto van Kaylie & Milohonden foto van Pumba@Pebbleshonden foto van Manonhonden foto van  Sabine en Mini Max honden foto van Dy-Annhonden foto van Lisa; Bobbie & Bentley

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^