HondenPage baasje Dolfine

Wat schreven de vrienden van Dolfine op het forum

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in lilly is doodgebeten WAARSCHUWING !
Vreselijk. Heel veel sterkte. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Kvv voeren met groente
Carnis en Haaksbarf hebben groentemixen, die speciaal voor de kvv zijn. Romeo kreeg altijd al groentes, maar sinds een tijdje geef ik hem de groentemix van Carnis. De groentes moeten 15/25 minuten geweld worden in lauwwarm warm en dan kunnen ze onder de kvv. Ze adviseren 30% groentes en 70 % kvv, of 20/80 %, al naar gelang de leeftijd. De Haaksbarf mix heb ik nog niet geprobeerd. De ene dag krijgt Romeo alleen kvv, de andere dag krijgt hij wat groentes erbij. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in De bommen vallen toch hoor
Gaan we doen!
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in De bommen vallen toch hoor
Buiten dat de ondernemers nu voor de zoveelste keer getroffen worden, terwijl ze het al zo moeilijk hebben, kost het ook heel veel belastinggeld. De extra inzet van politie, handhavers, de extra maatregelen, die er getroffen moeten worden. De puinhoop die opgeruimd moet worden. Gelukkig had de Eerste Hulp het minder druk. Want ook dat kost geld, maar zeer zeker ook plekken voor ernstig zieke mensen. Hier in Nederland moet alles kunnen. Het is gewoon een vrijbrief zich eens lekker uit te leven. Nederland heeft te veel toegelaten en nu is het einde zoek. Ik verwacht weer ellenlange discussies over het wel of niet verbieden van vuurwerk. Ik zat net al klaar om de petitie te tekenen, maar de link werkte niet. Ik teken meteen als deze werkt. Ik teken alles wat er maar getekend kan worden. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in De bommen vallen toch hoor
Door het jarenlang tolereren van al dat geknal noemen ze het traditie. Traditie is om het nieuwe jaar in te luiden en dat is om 24.00 uur, niet eerder en niet later. Er zijn tijden geweest dat al in de morgen om 10.00 uur, naderhand om 18.00 uur geknald werd. Waarom toestaan dat er al in de morgen geknald mag worden ? Is het traditie dat bij mijn woning, in de straat en centrum het net de Gaza-strook is ? Wekenlang ?Dat mijn hondenventje niet meer buiten durft te komen ? Voor mij mag er om 24.00 uur vuurwerk afgestoken worden, als ze niet zonder kunnen. Een uurtje en dan moet het afgelopen zijn. In de rest van Europa staat Nederland weer totaal alleen met dit vuurwerkbeleid. Er zijn landen die het lachwekkend vinden wat Nederland doet. Eerst alles toestaan en dan als het verboden wordt, zijn de rapen gaar. Voor de jaarwisseling van 2019/2020 werd er bij de  Wel.koop enorm veel vuurwerk verkocht en naast het vuurwerk lagen de rustgevende pillen voor onze getergde huisdieren. Het moet niet veel gekker worden.       
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in De bommen vallen toch hoor
Voor alle baasjes en hun maatjes, een heel gelukkig en gezond nieuwjaar. Wat het vuurwerk betreft : Gelukkig was het een stuk minder, maar nog altijd veel te veel, veel te hard, en veel te lang. Een vuurwerkverbod wil zeggen, dat er niet geknald mag worden of dat er ander vuurwerk afgestoken mag worden en dat was totaal niet het geval. Er werd naar mijn gevoel gewoon gedoogd, omdat ik totaal geen politie zag en die je al zag, reed gewoon door. Tot een uur of 2 is er geknald, aan de lopende band. In Nederland wordt eerst iets toegelaten, alles moet kunnen, en uiteindelijk zijn we weer als enige in Europa, die zo'n vuurwerkbeleid hebben. Het gaat net zo als met de vaccinatie voor het Corona-virus, we zijn weer de allerlaatsten. De ouders staan gewoon te kijken hoe hun, meestal zonen, zich te pleuris knallen en het zou zo moeten zijn, dat juist zij dit zouden moeten verbieden ! En in huis houden, want als het niet mag, word er van alles in elkaar geslagen of kapot gemaakt. Het is net of het leven ervan afhangt. Ik hoop van ganser harte, dat er komende jaarwisseling een blijvend totaal verbod komt. Ook voor die onzin met de zogenaamde traditie van het Carbid-schieten.     
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Wie heeft de gouden tip: waar oud en nieuw echt zonder vuurwerk vieren?
De allerbeste wensen voor 2021, veel geluk, liefde en gezondheid voor jullie en jullie maatjes. Hopelijk wordt het nieuwe jaar beter dan het jaar dat achter ons ligt. Dank je ientje.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Wie heeft de gouden tip: waar oud en nieuw echt zonder vuurwerk vieren?
Ik wens alle baasjes en hun hondenventjes en hondenmeisjes een rustige jaarwisseling !
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Hondenrassen en Jack Russel
Ik ben een heel grote fan van Jack Russells, had eerst Luca, toen kwam Romeo en de liefde werd alleen maar groter. Het zijn superintelligente hondjes, ze zeggen wel eens een grote hond in kleine verpakking, zijn enorm energiek, zijn altijd in om te gaan rennen, wandelen, mee te gaan in de auto, alles is spannend en leuk. Het zijn echte maatjes voor het leven,  Romeo is in de avond heel knuffelig en ik mis mijn Luca nog steeds. Romeo is lekker relaxed in huis, maar laat de kat van de overburen nou niet over de serre wandelen, dan is het de jachthond en gaat over de rooie. Hij is heel sociaal, goed met andere honden en nog steeds, hij is inmiddels 12 jaar, heeft hij elke dag zijn 5 minuten, zoals ik het noem. Hij rent dan het hele huis door, de tuin door , weer de serre in, slipt over de tegels en springt over de leuning van de bank. Laatst speelde Romeo met een teefje, en hij was zich zeer aan het uitsloven. Het baasje zei dat Romeo erg veel energie had, keihard kon rennen en toen vroeg ze me hoe oud hij is. Toen ik zei dat hij 12 jaar was, was het eerste dat ze tegen haar eigen hondje zei : ophouden, laat het oudje met rust. De voormalig voorzitter van de nvjrt, zei me altijd dat Jacks kunnen lezen en schrijven. En zo is. Ik moet er niet aan denken dat mijn hondenventje er ooit niet meer zal zijn.  
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Jack 16 jaar
16 Jaar, wat een leeftijd. Ik hoop dat je hondenventje nog lang bij je mag zijn, in goede gezondheid !
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Allergische hond kvv eend/paard geen resultaat
Haaksbarf en Alroda hebben kvv van gegarandeerd 1 diersoort. Haaksbarf heeft ook een eliminatie-dieet. Die kun je bellen of mailen via hun klantenservice. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Welkom Jake ...
Veel geluk.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Nagel er af en word langzaam zwart
Romeo had laatst ook een ingescheurde nagel en toen heeft de dierenarts de hele nagel eruit getrokken. Er werd toen een verbandje aangelegd. Ik heb bij hem niet gezien dat de plek waar de nagel zat zwart werd. De plek heb ik schoongehouden met wat lauw water en een paar druppels Betadine/Jodium en nu na korte tijd zit er al een nieuwe, mooie nagel. De dierenarts zal het wel weten, of dit normaal is. Ik kan me voorstellen dat het opgedroogd bloed is, daarom is het goed te desinfecteren. Sterkte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Overstap naar KVV
Romeo krijgt Raw4Dogs, Barfmenu van Tinlo, Carnis, de pens van Duck. Bij overstappen van andere voeding kan er iets diarree optreden, maar dat is meestal ontgiften en gaat over. Hij is nergens allergisch voor en krijgt zo veel mogelijk verschillende soorten vlees, vis en groentes. Af en toe wat zilvervliesrijst, een eitje. Carnis heeft sinds kort een groentemix, die in water geweld moet worden en speciaal voor kvv is. Dat krijgt hij sinds een aantal weken en hij is er gek op. Ik zag dat Haaksbarf ook een soort van groentemix heeft. Ik probeer zo veel mogelijk variatie te geven.  
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Kaylin 10 jaar
Van harte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Dyuna vandaag 1 jaar!!!!
Van harte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Mijn lieve Malaika wat ga ik je ontzettend missen
Heel veel sterkte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Wie heeft de gouden tip: waar oud en nieuw echt zonder vuurwerk vieren?
Luca is er niet meer, maar het grootste deel van zijn leven is hij ook panisch geweest voor vuurwerk. Het hondenventje was eerst niet zo bang, maar ergens in oktober werd er een rotje naar hem gegooid, dat ontplofte vlakbij en sinds die tijd was het echt hommeles. Romeo heeft deze angst 2 jaar van Luca gezien en is ook angstig. Ik ben wel blij dat, als hij binnen is, het een stuk minder is. Eigenlijk ken ik weinig honden die niet bang zijn. De Relaxopet staat sinds dit weekend weer geregeld aan en dat helpt. Gisteravond was het rustig en ik ging met Romeo naar buiten. Ik was nog niet in het park of de ellende begon weer. Gelukkig had hij net zijn behoefte gedaan en herstelde goed, maar wilde wel naar huis. Ik zou de baasjes ook aanraden nu al, de honden niet meer los te laten. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Wie heeft de gouden tip: waar oud en nieuw echt zonder vuurwerk vieren?
Dat er een vuurwerkverbod is, merk ik in elk geval nu niet. Er wordt sinds september elke avond in meer of mindere mate vuurwerk afgestoken. Ook echte vuurwerkbommen. Vorige week rinkelden de ramen van mijn serre. Ik begrijp nog steeds niet waarom dit niet beter in de hand wordt gehouden. Het heeft totaal niets met het inluiden van het nieuwe jaar te maken, want dat is 31 december om 24.00 uur. Niet eerder en niet later. Dat is ook zo met het carbidschieten. Wat een lol, om als kleine kinderen voetballen weg te knallen en dat dan traditie te noemen. Oorverdovend. Net zo'n onzin als de vreugdevuren in Scheveningen en Duindorp. Geloof maar dat er weer heel erg geknald gaat worden, vernielingen aan de orde van de dag zijn, de Eerste Hulpen overbelast raken, dat veel belastinggeld kost en de plekken die voor o.a. Corona-patienten zo bezet blijven. Het geld zou beter naar mensen kunnen gaan, die naar de voedselhulp moeten om te overleven of naar de asiels voor onze arme honden en katten. Ik ben voor totale afschaffing. De verkooppunten worden gecompenseerd, maar ook dat is onze regering schuld, eerst toestaan, alles moet kunnen en dan moet er weer belastinggeld naar de verkooppunten gaan van vuurwerk. Echt de omgedraaide wereld. Romeo durft nu al weer niet meer naar buiten. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Nagel eraf
    Romeo heeft dit nu 2 keer gehad, een keer was de nagel ingescheurd en laatst heeft de dierenarts de nagel eruit getrokken. Het verband heeft er niet lang omgezeten, omdat Romeo op de stoep voor de dierenkliniek al op zijn rug lag en het verband eraf probeerde te trekken. Het heeft er een aantal uren omgezeten en dat was voldoende. Ik heb wel de eerste dagen de wond ontsmet met lauw water en wat Betadine. Er zit al weer een mooie, nieuwe nagel. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Nagel eraf
Het groeit vanzelf weer aan. Wel zou ik het ontsmetten. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Rip
Heel veel sterkte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in dyra bijna 11 jaar
Van harte alvast met je hondenmeisje. Hopelijk is ze nog lang bij je in goede gezondheid !    
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Er is er 1 jarig hoera hoera
Van harte ! Hopelijk is hij nog heel lang bij je in goede gezondheid.   
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in pieterken
Heel veel sterkte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Maui 1 jaar! Nu nog volwassen worden..
Van harte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Fenna 10 jaar!
Van harte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Hond met nierproblemen eet nu niet meer...
Heel veel sterkte.
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Hoeveel dagen vers vlees?
Deze groentemix is speciaal gemaakt voor kvv,Britt. De groentemix moet 15/25 min. weken in warm water, een paar keer omgeroerd worden en dan onder de kvv gedaan worden. Is daardoor goed verteerbaar. Vandaag voor de tweede keer deze mix onder de kvv gedaan en Romeo vindt het lekker. 
honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca + schreef in Hoeveel dagen vers vlees?
Sinds kort heeft Carnis een soort van groentemix, die in warm water moet wellen en die onder het versvlees gemengd kan worden. Gisteren heb ik deze de eerste keer aan Romeo gegeven onder zijn kvv en hij snuffelde eerst heel lang, want dat was natuurlijk een geur die hij niet kende en meteen erna was de hele bak leeg. Romeo krijgt heel vaak groentes, maar dit is weer wat nieuws. Buiten dat ik Carnis een heel goede kvv vind, vind ik dit ook een mooie aanvulling. 
 

Vrienden van Dolfine

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +honden foto van Naomiihonden foto van Esther (Woezel&Keiko)honden foto van Chonden foto van harrie en geahonden foto van Sonhonden foto van Irishonden foto van Joke en honden foto van PukTrickyhonden foto van juultjehonden foto van Mirella en 24 hondenpootjeshonden foto van Maaike&Baileyhonden foto van .....honden foto van Natasjahonden foto van liekehonden foto van tinekehonden foto van Nikita x Noa x Ladyhonden foto van Antoinet & Lunahonden foto van Do&Piphonden foto van Michellehonden foto van • Renate • & Lunahhonden foto van Klara en Timohonden foto van Yvonne en Roosjehonden foto van kimhonden foto van wilma  bhonden foto van Monique, Benji & Boykehonden foto van Desireehonden foto van Noonhonden foto van Maartjehonden foto van sieneke honden foto van Chantal_*_Binkyhonden foto van petra matzhonden foto van stephaniehonden foto van Vera en de max !honden foto van Jennifer, Timo en Tobyhonden foto van Nantastic!© Casa di Coontastic honden foto van meert nancyhonden foto van sandy

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^