HondenPage baasje Raya

Wat schreven de vrienden van Raya op het forum

honden page profiel kimberleykimberley schreef in Hulp gezocht, pas op bevat schokkende foto's
" wat ontzettend heftig zeg, arme Zoey en arme jullie. Ik duim dat er morgen iets goeds voor haar gedaan wordt. Het lijkt zeker specialistenwerk.     Zou het niet kunnen dat dit veroorzaakt wordt door waar ook de tumor door veroorzaakt werd?   ik lees dat ze een herplaatser is, komt ze uit Nederland?   Heel veel succes morgen, hou ons op de hoogte. " Dobry Voor zover wij weten is ze een ex broodf#k teefje, mijn zusje heeft haar meegenomen bij mensen, ze woonde in een kast op de gang, echt verschrikkelijk.  We weten niet waar ze geboren is helaas. 
honden page profiel kimberleykimberley schreef in Hulp gezocht, pas op bevat schokkende foto's
" Misschien een beetje raar. Maar ik herken de plekken. Maar 1 vraag zitten ze bij de operatie wond? Jaren geleden mijn cavia laten castreren, op vrijdag. . Na een paar dagen, op zondag,  vielen er spontaan gaten in zijn lijfje,  aan beide zijkanten, dus niet bij de wond.  smerige kapotte plekken,  op verschillende plekken, doorsnee 5 tot 7 cm. hij was ook erg beroerd. Let wel cavia, dan is 5 cm groot. Die Zondag naar de dierenarts die hem opereerde, ze schrok heel erg en zette hem, met de kapotte plekken zo op de smerige vloer, want hij had ook een slepende achterpoot,  hoefde geen gulden te betalen....... moest het aankijken........ zegt genoeg.   Toen hij de volgende dag, maandag dus niet beter was, maar zo zijn best deed te blijven leven ben ik met hem naar Utrecht faculteit gegaan, specialist bijzondere huisdieren,  en daar zei men, niet schoon genoeg gewerkt, een post operatieve bacteriële infectie in net lijf die doorbreekt naar buiten.  Met ab naar huis gegaan. Cavia is beter geworden. Nooit meer de oude geworden..   Later kwam ik met mijn hond bij de compagnon van deze dierenarts. Hij vroeg heeft die cavia het overleefd, ja dus. Zei hij tegen zijn vrouw, die als assistente aanwezig was, beetje fout gegaan hier,,,,,,,,,,   Maar of dit hetzelfde is bij jouw hond kan ik nooit zeggen. Zou zeker met de hond naar een specialist gaan want dit ziet er heel slecht en akelig uit,   Heel veel succes en sterkte   " ientje Nee, zit idd niet bij de wond zelf! En is ontstaan na de operatie idd. Mijn dierenarts zegt ook dat dit van binnenuit komt, je ziet ook plekken waar het al begint onderhuids. Mn zusje zal straks wel reageren nog denk ik, maar dacht zal iig even een update geven. Ja ziet er heel heeeeeel akelig uit ..
honden page profiel kimberleykimberley schreef in Hulp gezocht, pas op bevat schokkende foto's
Ik zal even een update geven, ts is mijn zusje. Wij zijn voor een second opinion geweest bij mijn eigen dierenarts. Daar hebben ze de aangedane plekken geschoren en nog veel meer van deze beginnende plekken aangetroffen. De dierenarts heeft nog nooit zo'n extreme reactie(?) Gezien en kan ook niet verklaren waarom dit vandaan komt. Wellicht een combinatie van factoren, operatie, verkeerde voeding etc, maar het zit enorm diep dus het kan ook een n bacterie van binnenuit zijn.  Morgen wordt zoey onder narcose gebracht en gaan zij alle aangedane plekken open maken en spoelen/schoonmaken . Om er precies achter te komen wat dit veroorzaakt is zou ze naar een specialist moeten, alleen dan is het nog maar de vraag of de exacte oorzaak gevonden kan worden. Ik voeg een foto bij maar ik waarschuw alvast dat deze als schokkend kunnen worden ervaren!
honden page profiel kimberleykimberley schreef in Hulp gezocht, pas op bevat schokkende foto's
Mega slecht van dat voer, alsof je hond daar nog op zit te wachten, na zo'n zware operatie,een aanval van allergie ...
honden page profiel kimberleykimberley schreef in Hulp gezocht, pas op bevat schokkende foto's
Up
honden page profiel kimberleykimberley schreef in Niets doorhebben bij agressief gedrag
Mijn hondje vind het ook veel fijner los, en ik erbij want hij markeert graag hahaha. Maar ik moet er ook bij zeggen dat mijn hond echt enorm onder appèl staat, als hij niet goed zou luisteren of ver van mij af zou gaan zou ik t niet durven. . Hij weegt maar 4 kg maar je merkt gewoon dat de honden bij ons in t parkje , over het algemeen goed naar elkaar luisteren. Mijn hond houdt niet van drukke honden dus als ze hem uitdagen, laat hij duidelijk merken dat hij er niet van gedient is en dat wordt  ook gerespecteerd door de honden waar we mee wandelen. Zijn maar 2 of 3 honden waar hij graag mee.speelt, maar we wandelen met veel en de honden negeren elkaar  of spelen, er zitten een jonge herder en een jonge staff in ons wandelgroepje, en lopen samen los. Ideaal in mijn ogen! En ook baasjes die gewoon hun hond bij zich roepen als we vreemde honden passeren. 
honden page profiel kimberleykimberley schreef in Tommy slachtoffer van politiegeweld
De eigenaresse op heeft op Facebook uitgeled, ze zochten haar schoonzoon, iedereen moest t huis uit zodat het doorzocht kon worden. Ze moesten in t busje en tommy moest vastgebonden worden en dan zou t goed zijn. De agenten beweerden eerst dat tommy hun aanviel, alleen die smeerlappen wisten niet dat alles gefilmd was, dus hun leugen gaat niet op. De bazin zegt dat het goed gaat weer nu met tommy, en dat hij nog steeds even lief is als voorheen.
honden page profiel kimberleykimberley schreef in HP wandeling amerongse bos
Ik zou evt ook wel meewillen met Boy, ligt aan de datum en de tijd maar lijkt me heel leuk!
honden page profiel kimberleykimberley schreef in Hond VS dreumes 0-1
Nou sorry maar een kind van 14 maanden leer je dat niet aan,  t wordt nog erger zelfs rond de 2 jaar. Hier hetzelfde gedoe, kibdje van 2 blijft de hond en poes slaan en knijpen. Heel vervelend, ik pak mn zoon gelijk op met een harde nee en zet hem in de hoek, hij snapt echter niet dat hij de dieren pijn doet dus het is een gebed zonder eind momenteel hier. Poes heeft hen eens terug gekrabt en dat doet hem niets, enige dat ik kan doen is zeer consequent blijven en hopen dat t snel overgaat.  Erboven op blijven zitten en direct ingrijpen als je ziet dat ze richting hond gaat. Samen aaien doen we hier ook.  Jouw kindje leert het vast sneller dan de mijne , die van mij heeft een beperking, mn andere kids hadden het wel sneller door hahaha.
honden page profiel kimberleykimberley schreef in Sommige baasjes...
" Als ik mensen zie met een loslopende hond die aan de voet volgt, geeft mij dat nog steeds meer stress dan wanneer die hond aan de lijn loopt. Ik heb al meerdere keren gehad dat zo'n hond netjes aan de voet volgt tot op het moment dat we hem passeren en dat hij dan plots toch mijn hond interessanter vindt.  Ik geloof dat jouw hond dat niet doet, maar dat weet ik niet wanneer ik jou zie lopen met je hond. Dus aan de lijn geeft mij nog steeds een veiliger gevoel dan wanneer je hond perfect los aan de voet volgt. Als je hond toch goed volgt, kan je hem even goed aanlijnen, vind ik.   Ik zeg niet dat dat mij enorm veel stress geeft of dat mij dat heel hard stoort, maar het is wel zo dat ik het aangenamer en duidelijker vind wanneer mensen hun hond aan de lijn hebben op plaatsen waar dat verplicht is.  " Syntara Exact dit. Regels zijn er voor een reden, lijn gewoon je hond aan waar dat verplicht is, iedereen blij. 
honden page profiel kimberleykimberley schreef in Gewoon puppy zijn
Hier ook een vrije hond, nooit een bench gebruikt, mag door het hele huis, slaapt waar hij wil, mag op de bank ( klein hondje, een grote hond zou niet passen hahaha) . Ondertussen is hij bijna 6 met een grijzend snoetje, kan enorm goed luisteren, geen cursus gevolgd. Ik krijg soms complimenten, omdat mensen hun kleine hondjes blijkbaar niet altijd netjes zijn opgevoed.  Ik heb hem geclicker trained. ( bestaat dit woord überhaupt haha) . Hij woog nog geen kilo toen hij bij ons kwam, nu 4.5 kg.  Zon snoetje   Met *Nova*, wat een verschil he . Slapen op nova is lekker warm!
honden page profiel kimberleykimberley schreef in Hilarisch onderzoek: peperdure bioresonantie-apparatuur ziet geen verschil tussen mensen, leverkaas en een natte vaatdoek
" https://www.vice.com/nl/article/zmk358/wat-er-gebeurt-als-je-wiet-aan-je-hond-geeft   >VICE: Hoe giftig is cannabis voor dieren?Gudrun Ravetz: Cannabis is giftig voor alle dieren, op dezelfde manier waarop het giftig is voor mensen. Het punt is alleen dat dieren enorm verschillen in grootte, waardoor bij sommige dieren sneller het punt wordt bereikt waarop een middel giftig is. Daarnaast verschillen de lichamen op fysiologisch gebied. Neem bijvoorbeeld iets dat wij als onschadelijk zien, zoals chocolade: dat is giftig voor honden, door de manier waarop het lichaam de stof afbreekt. Helaas is er tot op heden nog geen formeel onderzoek gedaan naar hoe dit zit met cannabis.< " Liz Nooit geweten! Maar niet minder leuk hahaha.
honden page profiel kimberleykimberley schreef in Hilarisch onderzoek: peperdure bioresonantie-apparatuur ziet geen verschil tussen mensen, leverkaas en een natte vaatdoek
" Behandelwijzen..   Klopt wat je zegt. Ook de reguliere geneeskunde haalt zijn grondstoffen niet zelden uit de natuur.   Kwakzalverij is strikt genomen het onbevoegd uitoefenen van de geneeskunde. Ook het toepassen van betwiste medische handelingen door bevoegde artsen wordt wel als zodanig beschouwd. Kwakzalverij wordt veelal gezien als boerenbedrog en oplichterij. De mensen die kwakzalverij beoefenen, worden kwakzalvers genoemd.   Gezien hoe bioresonantie en vooral het daarbij horende pc programma werkt, incl. de voorgeschreven 'medicatie'(zie link naar documentaire) is dit vooropgezet bedrog met als doel winstmaximalisatie. Dit is niet verzonnen door een zweverig typetje dat er echt in geloofd; maar door een persoon die dondersgoed wist dat het niet werkt. Boerenbedrog en oplichterij dus.   Voor wat betreft veel andere alternatieve zaken geldt dat er geen of geen betrouwbaar onderzoek is gedaan naar de werking. Je zou je behoren af te vragen waarom niet? Vaak wordt gegrepen naar 'artsen' in Duitsland of Amerika die er dan de prachtigste verhalen over vertellen maar vergeet niet waarom juist uit die landen; daar is kwakzalverij niet zo streng verboden als bijvoorbeeld hier.   Dan kom je op de vraag; Baat het niet dan schaadt het niet. Maar is dat ook zo? Veel te vaak blijkt achteraf de reguliere geneeskunde niet of onvoldoende gevolgd te zijn voor men grijpt naar alternatieve wijzen. En dan gaat het helemaal mis. Neem Sylvia Millecam, of mijn zusje als voorbeeld. Uit privacy wil ik geen foto's van haar hier neerzetten maar je zou je rot schrikken met de voor en na foto's en allemaal geheel te voorkomen geweest met één bezoekje aan een reguliere huisarts. Om nog maar te zwijgen over wat ik en mijn broer hebben moeten meemaken met die alternatievelingen.   Daarom zeg ik: Gebruik je gezonde verstand. Ga niet doktoren met pilletjes, poedertjes, waterjes en andere toevoegingen als je niet ZEKER weet dat dat geen kwaad kan. Denk dan bij je hond bijvoorbeeld; zou een wolf dat eten? Zou ik dat aan een pasgeboren baby geven? En ALLEEN naast normale, bewezen, wetenschappelijk onderzochte, reguliere geneeskunde.   Zo zal ik nooit in mijn leven met de kennis van nu cbd olie aan een pasgeboren baby geven en dus ook niet aan mijn honden; het is een product van de hennepplant. Je weet wel; van wiet. Wiet is giftig. Dus laat daar eerst maar de reguliere geneeskunde op los. Dan zie ik daarna wel. " Liz Wiet is niet giftig , lijkt me sterk iig, k rook er regelmatig 1 savonds en k leef nog hahaha
honden page profiel kimberleykimberley schreef in De avonturen van Boy en Sky- sky afleren om anderen te corrigeren
" Wat voor ras en hoe oud?   Het was waarschijnlijk niet dat ze aan het regelen was, maar te veel stres. Je moeder triggerde haar met de gekke geluidjes. Je zei zelf dat het koppie vol zat. Even als de reactie naar je vader, overprikkelt. Straffen heeft geen nut, je voegt alleen maar meer stres toe " Suzanne en Luca Ze is een kruising hollandsr/ mechelse herder van 20 weken. Ja ze was echt wel overprikkeld, omdat we zoveel en zo willekeurig hafden geoefend die dag stond ze de hele tijd op " scherp" denk ik. Maar k schrok er een beetje van  , ik had het niet verwacht.
honden page profiel kimberleykimberley schreef in De avonturen van Boy en Sky- sky afleren om anderen te corrigeren
Vandaag een vreselijk regenachtige dag.  De grote wandeling stellen we even uit tot het wat minder regent straks.    Gisteren liep ik tegen gedrag van Sky aan, dat mij totaal niet aanstaat. Ik heb kinderen en mijn moeder was gezellig op visite. Zij heeft sky pas 2 x gezien dus is redelijk vreemd voor sky. Echter niks aan de hand  totdat mijn moeder al staand over mijn zoontje boog en gekke geluidjes maakte. Sky rende er op af en nipte mijn moeder in haar arm. Ik begrijp dat sky reageerde op de situatie, en dat het in haar ogen dreigend was. Maar ik wil niet dat zij uit zichzelf bepaald wie er gecorrigeerd/genipt moet worden. Zij was gister erg overprikkeld, het was druk bij ons thuis, ik had veel clickertraining gedaan, ze was aan de diarree omdat ze , naast kvv, ook wat  brokken had gekregen . Toen mijn stiefvader binnenliep om mijn moeder op te halen, nipte ze ook naar hem, in mijn ogen om niets want hij liep langs. Ik heb haar beetgepakt, gewoon zachrjes haar snuit zeg maar in mn hand genomen ( ze lag naast me ) en duidelijk nee gezegd. Vervolgens liet ik mijn stiefvader haar een koekje geven. Is er nog iets anders dat ik kan doen? Om haar duidelijk te maken dat ik dat bepaal en regel? Nogmaals, ze was overprikkeld, en het incident met mn moeder is verklaarbaar. Maar wel ongewenst op deze.manier.
honden page profiel kimberleykimberley schreef in De avonturen van Boy en Sky- sky afleren om anderen te corrigeren
https://www.hondenschool.online Via deze site "volg" ik de clickertraining . Echt heel leuk en goed uitgelegd.  Allemaal alleen maar op een positieve manier.  Ik merk dat sky dit echt heel goed oppakt, we zijn eergister gestart met clickertrainig 1 en dat had ze zo door. Nu vanmorgen begonnen met deel 2 en ook hier pikt ze t goed op. Echt leuk en zeker voor mensen die net een puppy hebben is het misschien een hele handige website! 
honden page profiel kimberleykimberley schreef in De avonturen van Boy en Sky- sky afleren om anderen te corrigeren
Hoe ze op deze manier "lekker ligt " is mij een raadsel hahaha. Als je er naast gaat zitten komt ze gelijk slijmen, aai mij!   Eindelijk rustig haha, een mooie close up van mn grote kleine vriend boy
honden page profiel kimberleykimberley schreef in De avonturen van Boy en Sky- sky afleren om anderen te corrigeren
  Vandaag en gister was het prachtig weer. Koud maar zonnig. Gisteren hebben wij maar 2 km gewandeld, omdat we tijdens het eerste stuk een hooo honden tegenkwamen , even een half uur staan kletsen en de honden lekker gesnuffeld aan elkaar. Sky durf ik niet los te doen nog, boy wel, hij blijft braaf in de buurt.   Die middag gingen we de kinderen van school halen, ik heb er 3 ennde oudste 2 halen we altijd gezellig met de honden op. Gaat prima, ze zijn de kindertjes gewend. Echter was er getrakteerd  en daarbij zaten toeters.  Alle ouders waren blij *kuch* en sky wist niey wat haar overkwam met al die toeters. Vond het erg zielig maar ze hield zich goed, veel beloond . Boy kijkt er niet van op, hoe gekker hoe beter voor hem. Zometeen weer naar school, zonder toeters haha.   Vanmorgen hebben we in de frisse zon de 4 km weer gewandeld. Lekker op ons gemakje, veel snuffelpauzes dus ruim een uur over gelopen . Geeft niets, met zullk mooi weer! Ook hebben we flink geoefend met het commando voet. Dit had boy al onder de knie en sky nu ook. Straks als ze uitgerust zijn gaan we nog even oefenen.     Boy is erg beweeglijk en moeilijk op de foto te krijgen hahaha.
honden page profiel kimberleykimberley schreef in De avonturen van Boy en Sky- sky afleren om anderen te corrigeren
  Ik maak maar even een algemeen draadje voor mn hondenspam hahaha. Vandaag is een prachtige dag! Vanmorgen om 10.00 zijn we op pad gegaan. Ik, mn zoontje in de buggy en de hondjes. Voordat sky er was wandelden wij elke dag een mooie polderronde van 4 km, ongeveer 45 minuutjes. Deze ronde kun je verdelen in 2 rondjes van ieder 2 km. Ik kan m ook vergroten naar 10 door er nog een ronde aan te plakken. Dat is ook het uiteindelijke streven voor dagelijks . Sinds sky er is, wandelden wij de 2km.  Vanmorgen zijn wij de 4 km gaan doen. Heerlijk snuffelen door het dauwige gras, bijna geen mensen. We zagen schapen en zwanen. Ook wat andere hondjes, die momentjes gebruiken we gelijk om het blafgedrag van boy af te leren. Dus netjes zitten als we een andere hond zien, en naar mij kijken tot ze gepasseerd zijn. Het ging boven verwachting goed! Geduld en absoluut geen haast. Zoonlief valt altijd snel in slaap tijdens zon wandeling. Genieten. Hier wat foto's:  
honden page profiel kimberleykimberley schreef in Pup belonen , maar de andere hond?
"   Ik vind het juist prachtig weer (geeft alleen veel insecten komende zomer). Ik heb afgelopen zaterdag zelfs Momo meegenomen naar de training; warm en droog genoeg voor haar om buiten op ons te liggen wachten terwijl wij met schaapjes aan het spelen waren. " Liz Ja echt een winter is het niet, ik heb liever dat t vriest dan dit persoonlijk.. die regen elke keer, vanmorgen 2x een hagelbui tijdens t lopen, het hangt er zo tussen hahaha. Het is nog steeds herfst hier volgens mij..
honden page profiel kimberleykimberley schreef in Pup belonen , maar de andere hond?
" Het is belangrijk beide honden individueel aandacht te geven. Als je met je pup gaat wandeldelen, geef je andere hond bvb een kong, dan heeft hij een taakje. Voor je pup heel belangrijk, dat hij onafhankelijk van je andere hond de wereld kan ontdekken. Op die momenten kan je rustig trainen.   " Suzanne en Luca Nou mn oudere hond heeft lichtelijk verlatings angst, dus ik wandel wel apart, maar dat is voornamelijk in de weekenden als mijn man er is, zodat boy niet alleen zit. Ik doe wel af en toe dat ik met sky in de tuin oefen en dan is boy binnen maar hij gaat dan demonstratief uit het raam kijken wat ik aan het doen ben. Maar misschien moet ik dan savonds wat meer apart gaan wandelen, alleen het is zulk onguur weer steeds savonds, blegh. Laat het voorjaar maar snel komen.
honden page profiel kimberleykimberley schreef in Pup belonen , maar de andere hond?
Excuseer me voor alle type fouten, mijn telefoon scherm werkt niet helemaal goed meer en autocorrect is ook vervelend dus die staat uit, maar niet alle letters worden goed "gepakt" met typen .
honden page profiel kimberleykimberley schreef in Pup belonen , maar de andere hond?
Groente kan ik nog wel proberen ja, nu heb ik van die standaard trainingssnoepjes of bijvoorbeeld een snipprr oud brood.  @alaskas finest ik brloon in principe alleen de dingen die ik haar vraag, maar ik laar haar dan bijvoorbeeld zitten, beloning. Af, beloning . Van af naar zit, beloning. En met wandelen als ze naast loopt beloon ik haar als we andere honden zien of mensen en ze kijkt mij aan, dan wat lekkers. Dat wil ik uiteindelijk wel afbouwen natuurlijk, en het is nirt zo dat ze om.de paar stapen wat krijgt,maar ik merk dat ze wandelen nog spannend vind soms dus vandaar de rijke beloningen. En daar profiteert boy van mee, die heeft nog nooit zo mooi naast gelopen hahaha. 
honden page profiel kimberleykimberley schreef in Pup belonen , maar de andere hond?
Hoi hoi! Sinds anderhalve week hebben wij een pup van nu bijna 18 weken. Superleuk en het gaat echt mega goed ondertussen, mn andere hondje en zij spelen ook samen sinds 2 dagen dus top.  Ik zit alleen met het volgende, ik beloon sky nu natuurlijk heel vaak en veel en wil ook graag oefenen met haar. Nu is mn andere hondje ook ineens erg geïnteresseerd in oefenen hahaha. Maar die weegt maar 4 kg en is nu na een week, al een stuk dikker zo op t oog! Ik geef hem nu een ieniemienie kruimel elke keer maar hij komt gewoon snel aan, we wandelen minstens 1 uur achter elkaar, al voor de pup, maar hoe doen andere mensen dit? Hem gewoon even apart zetten? Ergens ben ik dan bang dat hij zich achtergesteld zal voelen. Maar ik kan hem niet steeds over voeren, hij krijgt al iets mknder voer nu maar ze eten vers vlees dus kan ook niet met hun eten belonen tijdens trainen. .
honden page profiel kimberleykimberley schreef in Beneden laten slapen
" Trap laten lopen mag al hoor, dus tillen hoeft niet. Verder prima om hem beneden te laten slapen, doen waar je je goed bij voelt. " Suzanne en Luca Ja ik weet het. Maar onze vorige hond is op 5 jarige leeftijd ingeslapen omdat ze echt heel erg versleten heupen had dus ik ben er huiverig voor. Dat verergerde toentertijd ook mede doordat zij trap liep. Is natuurlijk een uitzondering hoor, wij hadden gewoon pech helaas.
honden page profiel kimberleykimberley schreef in Beneden laten slapen
Wij hebben sinds vorige week zaterdag een pup van,nu ondertussen, 17 weken. Die was niet gewend om in huis te leven . Wij hebben haar 5 dagen boven laten slapen , maar haar steeds tillen wordt hem gewoon niet. Sinds 3 dagen slaapt zij in de hal beneden.  Ze is zindelijk maar als ze daar zou plassen is het geen ramp. Ik dacht dat het eem drama zou worden qua piepen etc. Maar het gaat boven verwachting perfect . gewoon proberen zou ik zeggen!
honden page profiel kimberleykimberley schreef in Even voorstellen, onze Sky
Nou ondertussen zijn we een aantal dagen verder, het gaat nog steeds goed. Ze wil graag spelen met Boy ons andere hondje, echter hij is daar niet van gediend dus daar moet ik soms even ingrijpen. Ze is nagenoeg zindelijk, echt heel fijn, ook durft ze nu tijdens de rondes te.plassen ipv alleen in de tuin. Ze zit smorgens 20 min alleen samen met boy, gewoon los in de kamer, met heel veel kauwspeelgoed ( boy taalt daar niet naar, nooit echt gedaan ook , hij ligt lekker op de bank en sky op haar kussen ) en tot nu toe heeft ze niets gesloopt. Ze probeert dingen uit, ze wilde gister aan de tafel knagen, maar na een nee en haar eigen speelgoedje heeft ze er niet aangezeten meer. Ook loopt ze voor een jonge hond,  keurig mee naast de kinderwagen.  Boy links en sky rechts. Ik sta op sommige stukken meer stil dan dat ik loop hahaha. Maar ik zie nu al dat het goed resultaat heeft dus we zetten door. Ondanks dat sommige me liever een sliplijn adviseren, dat helpt zo goed . Moet me altijd zo inhouden dan. Enige waar ik nu een beetje mee zit, met wandelen blaft boy regelmatig naar andere honden. Ik zou niet willen dat sky dit overneemt . Nu corrigeer ik boy en beloon ik zr als ze stil zijn. En als het kan laat ik ze kennismaken, maar heeft iemand nog tips? Apart lopen doe ik ook maar de " grote" ( nu nog niet heel groot omdat ze pup is ) ronde wordt me.teveel om elke dag 2 x te lopen haha. 
honden page profiel kimberleykimberley schreef in Even voorstellen, onze Sky
  Graag stel ik jullie voor aan Sky! Sky is een kruisjng hollandse herder x mechelse herder van 17 weken  een teefje. Sinds 1.5 jaar geleden onze nova is ingeslapen bleef het gemis, van een grote hond in huis. Mijn man is een enorm herder fan en heeft met mechelaars gewerkt ( hondengeleider luchtmacht ) maar is wel van de positieve opvoeding, geen herder driller. Zij kwam op ons pad, ze was gereserveerd maar afgezegd. Geen stamboom uiteraard maar wel beide ouders getest op hd en ed, iets waar ik echt wel op stond. Met de kleine hond boy gaat het goed, boy negeert haar en zij is rustig naar boy toe. Ook is ze helemaal in haar sas met de kids  ze kwam ook bij mensem weg die zelf 4 kinderen hadden dus ze kan hier haar lol op met 3 kinderen .wandelen vind ze nog spannend, en ze is lekker brutaal dus ik denk dat ze zich al aardig op haar plek voelt. Als ze wat groter is mag ze lekker mee op de lange rondes, en mijn man gaat de appèl trainingen op zich nemen. Op naar een hoop nieuwe mooie fijne herinneringen!
honden page profiel kimberleykimberley schreef in In liefde heb ik losgelaten mijn bijzondere Bams.
 Wat een ontzettend verdrietig nieuws, heel veel sterkte toegewenst Willemijn!
honden page profiel kimberleykimberley schreef in Heupkopresectie
Geen ervaring met die operatie. Maar wel met 1 van mijn vorige honden, Franse bull . Die kreeg een 2e operatie aan zn kruisband en heeft bijna 1 jaar op 3 poten gelopen. Ook spieropbouw was bijna niet meer aan die poot , heel dun beentje. Tip die bij mij werkte was heel langzaam op de verharde weg gaan wandelen. Dat de hond echt loopt ipv draf . En dat hielp heel erg, doordat we dat deden kreeg hij weer wat spier daar en ging steeds meer zn poot gebruiken en uiteindelijk weer volledig.
 

Vrienden van Raya

honden foto van kimberley

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^