HondenPage baasje Raya

Wat schreven de vrienden van Raya op het forum

honden page profiel kimberleykimberley schreef in Even voorstellen, onze Sky
  Graag stel ik jullie voor aan Sky! Sky is een kruisjng hollandse herder x mechelse herder van 17 weken  een teefje. Sinds 1.5 jaar geleden onze nova is ingeslapen bleef het gemis, van een grote hond in huis. Mijn man is een enorm herder fan en heeft met mechelaars gewerkt ( hondengeleider luchtmacht ) maar is wel van de positieve opvoeding, geen herder driller. Zij kwam op ons pad, ze was gereserveerd maar afgezegd. Geen stamboom uiteraard maar wel beide ouders getest op hd en ed, iets waar ik echt wel op stond. Met de kleine hond boy gaat het goed, boy negeert haar en zij is rustig naar boy toe. Ook is ze helemaal in haar sas met de kids  ze kwam ook bij mensem weg die zelf 4 kinderen hadden dus ze kan hier haar lol op met 3 kinderen .wandelen vind ze nog spannend, en ze is lekker brutaal dus ik denk dat ze zich al aardig op haar plek voelt. Als ze wat groter is mag ze lekker mee op de lange rondes, en mijn man gaat de appèl trainingen op zich nemen. Op naar een hoop nieuwe mooie fijne herinneringen!
honden page profiel kimberleykimberley schreef in In liefde heb ik losgelaten mijn bijzondere Bams.
 Wat een ontzettend verdrietig nieuws, heel veel sterkte toegewenst Willemijn!
honden page profiel kimberleykimberley schreef in Heupkopresectie
Geen ervaring met die operatie. Maar wel met 1 van mijn vorige honden, Franse bull . Die kreeg een 2e operatie aan zn kruisband en heeft bijna 1 jaar op 3 poten gelopen. Ook spieropbouw was bijna niet meer aan die poot , heel dun beentje. Tip die bij mij werkte was heel langzaam op de verharde weg gaan wandelen. Dat de hond echt loopt ipv draf . En dat hielp heel erg, doordat we dat deden kreeg hij weer wat spier daar en ging steeds meer zn poot gebruiken en uiteindelijk weer volledig.
honden page profiel kimberleykimberley schreef in Ede wil losloopgebied verkleinen
Getekend 
honden page profiel kimberleykimberley schreef in Hp's grote Frustratie topic
Volg weer mee
honden page profiel kimberleykimberley schreef in Cm/sm? Of gewoon hondengedrag?
" Hier een kop schurende hond..bij hem is het jeuk of last oren Ook uitschudden doen ze vaker bij jeuk of last oren ..laat dus toch even goed in de oren kijken. soms zit een infectie diep en zie je niks aan buitenkant Ruik ook even aan de oren..of het sterker geurt   " Roos,Jeff † en Waldo † Hij ruikt wel iets aan zn oren .. Ik hoop dat het daar mee te maken heeft, ga er even mee langs de da van de week .
honden page profiel kimberleykimberley schreef in Cm/sm? Of gewoon hondengedrag?
" Als je hondje meerdere klachten uit de volgende lijst heeft, dan zou er sprake van CM/SM kunnen zijn   http://www.cavalierinfo.nl/page3.php   Kan je Boy over zijn hoofdje aaien zonder dat hij wegduikt? " Loesje Hij heeft een paar dingen van die lijst,  het krabben, schuren en smakken/likken. Ik kan hem wel gewoon aaien zonder dat hij wegduikt.  Ik ga er wel even mee langs de dierenarts, misschien is het zoals hierboven gezegd is, wel in zn oor, het ruikt wel iets.. Ik hoop van harte dat ik me druk maak om niks. 
honden page profiel kimberleykimberley schreef in Cm/sm? Of gewoon hondengedrag?
" Je komt er achter als je een MRI laat maken. Meestal hebben ze dan al op jongere leeftijd klachten. Bespreek het met je da inderdaad, er kan van alles zijn.   Niet een nieuw wasmiddel of schoonmaakmiddel gebruikt? " Kees Nee , ik dacht eerst nog dat hij misschien moet ruien, naar omdat ik al die dingen las op Google ben ik gelijk bang. Ik las ook wel dat honden zonder cm schuren .. kan beter niet op Google kijken 
honden page profiel kimberleykimberley schreef in Cm/sm? Of gewoon hondengedrag?
Hoi hoi. Ik maak me een beetje zorgen, ik ga ook langs de dierenarts maar hoop eerst op wat ervaringen vanuit hier, omdat ik me soms misschien te  snel zorgen maak.    Ik heb een hondje, boy, een petit brabanconne van net 5 jaar.   Hij heeft sinds een paar weken veel jeuk. Heel veel jeuk. Ik dacht eerst aan vlooien, dus nagekeken, en voor de zekerheid hem en het huis behandeld . Maar niets gevonden en de jeuk houdt niet op. Dus toen dacht Ik, misschien allergie  hij kreeg regelmatig een stukje brood en dat was iets van de laatste tijd dus dat niet meer gegeven. Nu is de jeuk opzich wel iets minder, maar er vielen me wat meer dingen op. Het veel likken, zowel in de lucht als op zichzelf  regelmatig schudden  ( maar schone oortjes  kan er ook aanzitten zonder probleem) en toen ik sm/cm op Google zag, schrok ik een beetje. Ik zag daar bijvoorbeeld het kopschuren, dat doet hij ook. Ik merk niks van pijn of het luchtkrabben , hij loopt niet huppelend, piept niet en ik merk niets van pijnlijke plekken.    Ik heb het gefilmd, maar ik kan dat niet uploaden .. hij komt verder totaal niet ziek over. Maar zijn ras staat wel bij hondjes waarbij het voor kan komen. Iemand hier ervaring met honden met deze ziekte  en hoe kwam je erachter?
honden page profiel kimberleykimberley schreef in Probleem gedrag buiten
Een muilkorf zou ik zowieso gaan aanleren en gebruiken  , en flink afleiden tijdens het wandelen. Oefeningen, zorgen dat de hond de aandacht op jou vestigt. Wat heb je zelf verder geprobeerd met wandelen?
honden page profiel kimberleykimberley schreef in Volg topic Zoëy de verwaarloosde staffy sharpei
Ik volg graag mee ! 
honden page profiel kimberleykimberley schreef in Verwaarloosde hond
Ze heeft vanmiddag een afspraak, ze heeft t gewoon uitgelegd aan de dierenarts, ook dat haar verzekering nu nog niet geld , duurt n maand. Maar ze laat haar in ieder geval nu nakijken.
honden page profiel kimberleykimberley schreef in Verwaarloosde hond
" Kimberley even geen tips,je zus en jij zijn goed bezig maar wat een verhaal,wat triest zeg....je weet ik heb een stafford hart en dat te lezen Ik snap zulke mensen niet ,dan kan je nog beter een hond die teveel is naar een asiel brengen daar hebben ze het veel beter. Ik hoop dat alles goed komt en dat die arme een hond een blijvend warm mandje bij je zus heeft.   " Monique A echt afschuwelijk  ik ben blij dat ik niet mee was want ik had me wellicht niet in kunnen houden! En inderdaad, waarom.een hond houden om op te sluiten.. volgens die man zat de hond van 7 tot 7 ( werk ) in de kast!!! En ik geloof nog in t donker ook wat ik begreep. Nou woest word ik daarvan. Mijn zusje zal de hond nooit wegdoen, daar ben ik van overtuigd en mijn zusje heeft veel tijd gelukkig om Zoë in alle rust weer te laten opknappen.  Het enige wat ik hoop is dat het allemaal meevalt qua medische dingen..
honden page profiel kimberleykimberley schreef in Verwaarloosde hond
Goeiemorgen allemaal! Zoals ik eerder had gepost heeft mijn zusje een hond opgehaald. Het is een lang verhaal maar ze heeft even wat tips nodig. Ze leest mee en wil graag een account aan maken dus dat zal ze 1 dezer dagen doen. Ze was opzoek naar een hond, en via een oud collega van haar hoorde ze dat bekenden van die oud collega een hond hadden die met spoed wegmoest ivm scheiding. Een lieve hond die met kinderen Kan, met katten, andere honden. Klinkt goed , dus zij is met haar oud collega erheen gegaan om kennis te maken met de hond.  Bij aankomst werd de hond uit de kast (!!!) Gehaald. De hond woonde in de kast, omdat ze verhaarde???! Echt te triest voor woorden. De hond ziet er heel slecht uit. Mijn zusje kon dit niet aanzien en heeft de hond gelijk meegenomen. Ze gaat ( of heeft ondertussen ) een klacht indienen , een melding maken van verwaarlozing. Het is een kruising stafford achtige hond, teefje van 4 jaar. Ze ziet er heel erg slecht uit , kale plekken, wonden, een oog waar iets in zit waardoor dit oog constant "lekt", een beetje een gezwollen achterkantje alsof ze pups heeft gehad. Ze is lief maar bang. Mijn zusje gaat vandaag als t goed is langs de dierenarts  ze heeft op mijn advies een verzekering afgesloten. Maar omstandigheden doet de hond, Zoë , het heel goed  ze is lief , eet en drinkt goed ( ik heb mn zusje geadviseerd smuldier te geven ) ze is enthousiast om.te wandelen, ze slaapt veel. Ze likt of krabt niet, ook niet aan de kale plekken. Ik denk dat de continue opsluiting in een donkere kast misschien teveel stress heeft veroorzaakt . Ik zal wat foto's bijvoegen  nogmaals schrik niet.  Het ziet er heftig uit. Arme hond.. Als iemand nog goede tips of adviezen heeft hoort ze die heel graag!  
honden page profiel kimberleykimberley schreef in Wat voor hondje zou passen?
" Je hebt het over een herplaatser. Mijn Momo gaat nu alleen nog uit voor poep en plasrondjes, zwemmen (als het warm is) en autoritjes. Herplaatsers (BC) zijn vaak of honden met een probleem (vaak omdat ze te weinig doen) of juist oudere honden van echte herders voor wie het werk te intensief wordt. Die zijn nog niet zo 'op' als Momo maar zijn wel een stuk minder intensief als jonge honden. Zo'n hond zou ideaal zijn voor je zusje. Die kan je niet vinden in een asiel maar moet je even rondbazuinen in het wereldje. " Liz Miss idd een idee, waar zou ze kunnen informeren het beste?
honden page profiel kimberleykimberley schreef in Wat voor hondje zou passen?
" Een BC is niet het eerste wat bij mij te binnen zou schieten eerlijk gezegd. Eerder een klein gezelschaphondje uit het asiel ofzo. Is het geen idee om een asiel te bezoeken om te kijken met welke hond ze een klik heeft ?  " Marijke + (Aila & Dinja) Asiel hebben we aan gedacht maar er zitten veel stafford, grote honden etc. Dit is niets voor haar ben ik bang .
honden page profiel kimberleykimberley schreef in Wat voor hondje zou passen?
" Je zus wordt over een tijdje kort opgenomen, ik neem aan dat haar psychische problemen dan best wel ernstig zijn... Het vraagt heel wat van een hond om hiermee om te gaan, het gedrag van zijn nieuwe mens te kunnen plaatsen en accepteren zonder dat dit invloed heeft op zijn eigen emoties en eigen gedrag.  Misschien contact opnemen met mensen die vertrouwd zijn met deze problematiek, en niet zozeer zoeken op ras of grootte maar eerder op vaardigheden, kennis en karakter? " Alaska's Finest! Ja en nee.. Ze wordt 2 weken opgenomen maar 4 dagen per week zeg maar. Ze krijgt dan emdr en nog iets.  Haar klachten zijn wel erg maar niet extreem zeg maar. Ze krijgt al hulp, maar de eenzaamheid/het missen van haar zoontje en het niet hebben van een dagritme doen haar de das om. Haar zoontje krijgt ze voorlopig niet, werken kan ze voorlopig de eerstkomende paar jaar niet, en een relatie heeft ze ook niet. Vrienden maken kan ze niet, dus ze heeft weinig tot geen aanspraak. Ze heeft mijn hondje weleens een paar daagjes, ze geniet hier zo enorm van, zodoende heeft ze besloten dat ze zelf graag een hondje zou willen. Maar dan idd wel een stabiel hondje , se zou het opvoeden van een pup niet aankunnen.
honden page profiel kimberleykimberley schreef in Wat voor hondje zou passen?
" Een BC die met kinderen kan? De concequente baas die zij nodig hebben vinden ze vaak goed bij mensen met autistische trekjes.  " Liz Zou een bc enige hebben aan alleen wandelen en evt hersenwerkjes? Ik weet niet of mijn zusje zou gaan sporten met een hond, wel veel wandelen ..
honden page profiel kimberleykimberley schreef in Wat voor hondje zou passen?
    EDIT: Mijn zusje heeft n hond opgehaald, in een opwelling.., en k heb haar geadviseerd om hier lid te worden. Zou dit topic gesloten kunnen worden? Bedankt!   Hoi allemaal! Mijn zusje wil graag een hond aanschaffen.  Geen puppy, maar een herplaatser.  Mijn zusje heeft psychische problemen, o.a. autisme, paniekaanvallen en omdat ze helemaal alleen zit durft ze haast niet meer naar buiten. Vandaar dat ze graag een hondje wil, ze voelt zich erg alleen en dan moet ze wel naar buiten. Ze krijgt hulp en wordt over een tijdje kort opgenomen. Ik zorg dan voor haar hond.  Er is een vangnet aanwezig, mocht het niet goed gaan, dat ben ik. Dus wat dat betreft is het geen probleem . Ze werkt niet dus de hond is zelden tot nooit alleen. Wat zij zoekt  is een stabiele  vriendelijke hond. Reu of teef maakt niet uit. Zij heeft een kind van bijna 6, echter is die er alleen in het weekend. De hond moet dus wel van kinderen houden. Ook moet de hond sociaal en vriendelijk zijn met andere honden, omdat ik zelf een hond heb. Liefst geen grote hond, ze is zelf niet groot en ze moet met het ov als ze weggaat. Een klein hondje of kleine middelmaat heeft voorkeur. Qua vacht maakt t niet uit, liever alleen geen vacht waarbij een trimsalon nodig is. Verder denk ik niet dat ze op een hondenspprt zal gaan, wel zal ze veel lange wandelingen maken. Iemand suggesties? Voor evt een goede site oid ?
honden page profiel kimberleykimberley schreef in Met welk ras wordt jouw hond verward?
Boy is een petit Brabançonne  niet zo'n erg bekend ras. Mensen denken vaak een kruising mopshond chihuahua, en sommige mopshond. " wat een mooie kleur heeft die mopshond, nog nooit gezien!' Haha
honden page profiel kimberleykimberley schreef in Dag Vigo!
Sterkte Monique  het blijft altijd erg verdrietig ook al is het soms beter.
honden page profiel kimberleykimberley schreef in Aanvallen
" Je bent echt een domwijf ik meen dit!Lees je eigen EERSTE bericht eens terug op MIJN berichten!Die NIET voor jou bedoelt waren!Prima dat jij erop reageert, maar er zit geen INHOUDT in, dan alleen maar mee willen DISSEN!! " Rakker Hey tokkie , lees jij jouw eigen uitgekraamde onzin eens terug. Nu ga ik lekker met mn hond wandelen, toedeloe !
honden page profiel kimberleykimberley schreef in Aanvallen
" Komt dat JIJ niets te melden hebt!kijk naar je eigen (eerste) Reactie op mijn verhaal die niet eens voor jouw bedoelt is dom iemand. Ga balletje rollen met je zwarte draak ajb. " Rakker Welke zwarte draak? Bedoel je die knappe hond van mn foto?  En ik heb heel veel te melden, echter niet aan personen die zichzelf helemaal top vinden, die kun je het beste maar laten denken , heb wel medelijden met je hond met je opvliegerige gedrag. Edit: voortaan even je tekst nakijken..iemand dom noemen en een tekst vol spelfouten hebben zelf . 
honden page profiel kimberleykimberley schreef in Aanvallen
Wat een triest taalgebruik zeg, en dan durf je mensen te zeggen dat ze een laag iq hebben. Ik heb toevallig een kind met down en zelfs die heeft volgens mij een hoger iq dan jij, als ik je berichtjes zo lees .
honden page profiel kimberleykimberley schreef in Aanvallen
Ik ben wel benieuwd welke site aanraadt om de botten voor te koken. Rakker, heb je de link misschien?
honden page profiel kimberleykimberley schreef in Aanvallen
" En ik ben dom dat ik het (juist wel geef) Geef je hond maar action botjes Oja, mijn hond is ook dom vreet alles op wat hij maar kan eten hahaha...Uiteraard is het aan de honden-bezitters zelf wat ze aan kauw-materiaal geven :P Ik geef ze gewoon bot van echte dieren. Dit ter bevordering van zijn gebit en wisseling van gebit.Dit tijdens zijn wisseling, en erna voor zijn groei van echte tanden, en dan moet je echt rekening houden met wat je ze gaat geven aan (bot) Omdat zijn echte tanden ook nog in de groei zijn!Kan zo zijn dat als hij meteen harde bot gaat kauwen hij daardoor een onderbijt krijgt!Voor de rest ieder zijn opvoeding van zijn/haar hond Mvg, Rakker " Rakker Bot van echte dieren. Waarom kook je ze dan?? Doen ze "in het wild" ook niet. Lol.
honden page profiel kimberleykimberley schreef in Aanvallen
" Hi Die van mij is heel erg rustig. Dat is zijn karakter. Hij probeert niets uit bij mij, nu momenteel!Hij laat veel windjes hahaha..... Komt door goede pup brokjes met 70% Vlees. En DAT verlening ik met het avondeten rond 17uur. Met ''versvlees'' met om de 2 a 3 dagen versnipperde eigenschil. Dat verpulver ik met een koffiebonen apparaat. En ik doe er iedredag ook een beetje olijfolie bij. En om de dag met macaroni volkoren!!!!Dus DAT is het complete diner wat hij krijgt!Alles zit er dus in met balance.Hij sloopt hier niets. Kan hem als ik dat wil een tijd alleen laten met alle deuren open. Hij heeft ook ''geen'' Bence!Opeen dik kleed lig hij van dik wol in de gang. Dat is zijn plek. Als ik gaat slapen slaapt hij op de gang op zijn kleed. Mijn slaapkamerdeur staat open. Komt ook mij niet bezoeken als ik slaap. Hij kan ook goed uitslapen zonder te piepen dat hij moet plassen. Blaft niet. Waaks is hij 100% Eerst grommen daarna hoge blaf 2 a 3x. Tot ik zeg is goed. Of ik kijk wat er aan de hand is.Rakker is niet dominant naar andere dieren of mensen. Hij mag dat heus wel, maar met maten!En niet rebellen... Hij benader alles rustig. Als hij honden van hier in de buurt kent en er weleens mee gespeeld heeft, en hij ziet ze op afstand weer, gaat hij voor ze liggen om in de aanval te gaan om te willen spelen. Soms mag hij los. Maar ik woon opeen heel mooie natuurgebied, 3min van mijn huis vandaan. (eendragtspolder) Dus speel en wandelruimte genoeg. Rakker is echt heel lief. Luister heel goed, en hij is nog pup maar daar merk ik niets van. Hij gedraag zich super volwassen. En hij is een mooie uitziende hond qua ogen en vacht. En zijn vacht is heel zacht. Ik doe ook spelletjes met hem binnen's huis. Pak 3 bekers, en verstop daar snoepjes in. Hij moet het snoepje vinden. Met zijn grote poten gooi hij die bekers om. Als hij het snoepje gevonden heeft beloon hem met woorden rijkelijk!Ook een hoogpolig tapijt is heel leuk voor de hond!Daar kan je snoepjes in verstoppen. Een soort ''snuffel-mat'' Kijk maar eens op internet. Zo kan je dit ook prima doen op het gras of riet. Hij heeft daar echt heel veel plezier in. binnen's huis is dit prima te doen opeen regendag!1 kwartier spelletjes doen (denkwerk dus) Staat gelijk aan een uur wandelen met je hond. Denken is goed voor u hond, en ze worden er moe van.Wees duidelijk met u stemhoogtes, dit is heel belangrijk voor de Amstaf!!Zo weet hij wat serieus is en wat niet. Hij voel dat! En u moet zeker voor u zelf zijn, en niet bang zijn. Ook al baat hij naar u. Bij mijn is KLAAR KLAAR!!!Als die door gaat, pak ik hem met mijn hand om zijn bek, en krijg hij een piep van mijn. Dit komt uitzonderlijk voor in mijn geval. Maar ik ben zijn baas en leidraad. Klaar is klaar... En dat zeg ik ook tegen Rakker (klaar nu)Rakker is ook niet bang aangelegen. Ik zet hem overal ''voor'' Bijvoorbeeld lawaai van grasmaaier. Of kettingzaag. Ok luidruchtige jongeren met glaasje te veel op. Daar loop ik op af omdat Rakker dat ook wil. En Rakker blijft rustig en afwachtend. Hij is een dappere hond, en Vet lief!! Totaal geen last van hem, het is een schat van een hond/maatje.Dominantie gedrag moet je niet altijd tolereren!Zeker als jij dit vervelend vind!Naast je leren lopen, en duidelijk naast zeggen met beloning!Als jij dit Dominantie gedrag steeds toelaat, word dit alleen maar erger, en look je het uit op een gevecht. (haantjesgedrag) Of wie is de sterkste!Daar staan een reu Amstaff bekend om. Ze verleggen grenzen bij de baas!! En testen jouw uit en proberen de leider te zijn van de roedel (gezinsleden) WAAK hiervoor AJB!!!JIJ bent de BAAS. KLAAR is KLAAR PUNT.....Koop voor u hond een varkenspoot. de ''scheenbeen'' Dat koop je bij de vomar!Kijk dit...Daar worden ze gelukkig van Hobby hondenvoeding Italiaans Hambeen Medium 220 Gram. Beschrijving Italiaans hambeen Aanvullende voeding. Het sappige hespenbeen van het varken staat voor een natuurlijk kauwplezier voor honden. Gelieve uw hond te observeren tijdens het kauwen op het been. Dit is een natuur product en kan splinteren. Enkel geschikt voor het kauwen, niet consumeerbaar. Door het drogen kan het gewicht kan afwijken van de opgegeven waarde.Of ga naar een keurslager en koop de schender van een koe. Dit 1 uur lang koken dan geven aan hem. Het water waar je het mee gekookt heb, bewaren en door zijn maaltijd doen. Hierin zitten mineralen die ze nodig hebben of als ze ziek zijn. Het is een ''bilion sap'' Met vetten van het bot. Doe dit verschenken in ijsblokjeszakjes zo heb je ijsblokjes en kan je door zijn water doen, of geven als het erg warm is buiten. Met vriendelijke groet,Rakker " Rakker Jeetje, zelden heb ik zoveel slechte adviezen gezien in 1 post.... 
honden page profiel kimberleykimberley schreef in Reis met ons mee naar de poolgebieden: Laatste update p.3
Ontzettend tof, zo'n reis. En super mooi, al die foto's .
honden page profiel kimberleykimberley schreef in Dog/Duitse herder
" De context: deze kruising bijt/hapt/springt uit speelsheid/blijheid. Maar als je hm per ongeluk pijn doet of voor hem op een verkeerde manier reageert kan hij weleens uitvallen. Hond is 56 kilo " Maaike Gewoon eerlijk zeggen dat je dat eng vind en vragen of ze de hond even in een andere ruimte kunnen doen? ( ik weet niet precies wat er aan de hand is, op is weg)
honden page profiel kimberleykimberley schreef in Aanvallen
Ik zou voor een andere gedragscoach gaan  Ik vind dat je hele slechte adviezen hebt gekregen. Maar ik zou wel de pup terugbrengen als ik jou was. Je kan beter eerst heel goed jezelf gaan verdiepen  in hondwngedtag en dan een makkelijk hondje uitzoeken . 
 

Vrienden van Raya

honden foto van kimberley

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^