HondenPage baasje *Yvon

Wat schreven de vrienden van *Yvon op het forum

honden page profiel Shepherd Story TeamShepherd Story Team schreef in Bloggen over het Shepherd Story Team
" Wat een mooi dat je bent gaan bloggen. Heb al een paar verhalen gelezen. Bijzonder om te lezen en zo een kijkje in iemands leven te zien "White Shadow  Leuk om te lezen! Ik doe mijn best en ga zo weer op pad met camera en honden ... klaar voor het volgende verhaal!
honden page profiel Shepherd Story TeamShepherd Story Team schreef in Bloggen over het Shepherd Story Team
"  Yes!   Oh! ziet er goed uit! Ik ga zo op mijn gemak met een kop koffie erbij genieten van je mooie foto's! "Careana  Goed zo! Enne, eventueel jezelf ook aanmelden, kunnen we elkaar daar ook volgen!
honden page profiel Shepherd Story TeamShepherd Story Team schreef in Bloggen over het Shepherd Story Team
" Hey, ik volgde je al op Yoors (mijn blogs: Blogs van Linda - Rip Benji) Zelf hoe rook een hele poos nietmeer online geweest. Hopelijk binnenkort weer leuke puppy verhalen "Linda   Leuk Linda, ik volg jou idd ook op Yoors! Honden blijft toch trekken. Ik hoop dat er binnenkort weer leuke puppyverhalen bij jou komen!
honden page profiel Shepherd Story TeamShepherd Story Team schreef in Bloggen over het Shepherd Story Team
Ik hoop dat deze link beter is? https://yoo.rs/useroverview/83524/Hetty
honden page profiel Shepherd Story TeamShepherd Story Team schreef in Bloggen over het Shepherd Story Team
"  Ik denk dat je de link even moet aanpassen, ik kom nu op een inlogpagina. Ik ben benieuwd! "Careana  Oh ik zal even kijken ... !!!
honden page profiel Shepherd Story TeamShepherd Story Team schreef in Bloggen over het Shepherd Story Team
Hoi allemaal. Mensen die al lang op HP aanwezig zijn kennen mij vast nog wel van jaren geleden, toen met Rowan, Myla, Micky en Gentle. Nu alweer een tijdje met Rowan, Myla, Lex & Lana. Heel actief ben ik niet meer op HP door diverse omstandigheden eigenlijk ... Maar schrijven over de herders doe ik nog altijd! Mochten jullie nu zin hebben om te lezen over Rowan, Myla, Lex & Lana, wat zij beleven. Hoe ze hier terecht zijn gekomen en hoe het nu gaat? Volg mij dan op https://yoo.rs/useroverview/83524/Hetty
honden page profiel Shepherd Story TeamShepherd Story Team schreef in Rowan in de film?
De dag duurde lang! En de audities zelf waren heel slecht geregeld. Geen water voor de honden, geen drinken voor de baasjes, en je hond mocht niet in het park rondlopen ... uren wachten in een lange rij om uiteindelijk vijf minuten op een klein grasveldje te staan waarbij even gekeken werd of hij bleef liggen als ik weg liep bij hem. Dat deed hij keurig, liet zich ook niet afleiden ... maar hij is niet gekozen. En dat wisten ze al ver van tevoren! Dus ... de hele auditie is een grote publiciteitsstunt geweest voor de film waarin de baasjes en honden (70 honden!!!!) mochten figureren. Voor mij is dit een éénmalige actie geweest en ik baal ervan dat het me een dag van mijn kostbare vrije tijd heeft gekost. Helaas!
honden page profiel Shepherd Story TeamShepherd Story Team schreef in Rowan in de film?
Oh dat is leuk hee, ik zal kijken of ik Robin zie. Maar ik neem aan dat het druk gaat worden ... en dan zal ik weinig tijd hebben om rond te kijken denk ik. :-D
honden page profiel Shepherd Story TeamShepherd Story Team schreef in Rowan in de film?
Rowan gaat op Auditie! Morgen middag om half 1 beginnen in het Zuiderzee Museum in Enkhuizen film audities voor een nieuwe nederlandse film. En niet zomaar een film, maar de eerste nederlandse 3D film Apestreken! En jawel Rowan doet op uitnodiging mee aan de audities! Of hij ook daadwerkelijk gekozen gaat worden is natuurlijk maar afwachten. Dat maakt het ook wel heel spannend. Hij weet nog van niets maar ik wel en ben zo benieuwd hoe Rowan en ik het morgen gaan doen. Wordt Rowan een filmster of blijft het bij een superleuke dag en krijgt het verder geen vervolg meer. Het wel of niet gekozen worden is verder niet heel belangrijk voor morgen. Het is al spannend genoeg dat we op auditie gaan. En dat we daarvoor uitgenodigd zijn is al een hele eer op zich! Voor de verandering maak ik morgen zelf geen foto's, het wordt vast druk met andere honden en dan wil ik mijn aandacht niet op een spiegelreflex camera richten maar op Rowan. De foto's worden toch wel gemaakt, alleen niet door mij! Natuurlijk hopen we stiekem wel dat hij gekozen gaat worden ... maar de dag gaat zowiezo helemaal super leuk worden. En leuk voor Rowan daar zorgen we voor! Lekker rennen langs het IJsselmeer! En met de baasjes genieten van het Zuiderzee Museum waar normaal geen huisdieren mogen komen ... dus in dat opzicht is Rowan al een grote bofkont! Wish Rowan luck! https://www.hondenpage.com/foto/foto/320842.jpg
honden page profiel Shepherd Story TeamShepherd Story Team schreef in Daan moet leren werken.
Ik had de foto's al gezien maar ze blijven super om te kijken. En leuk dat jij alweer begonnen bent met een foto-verhaaltje!!!!
honden page profiel Shepherd Story TeamShepherd Story Team schreef in Update: de Canadeesjes hebben er een Duits vriendinnetje bij!
Inge, van harte gefeliciteerd met de aanstaande roedel-uitbreiding. Dat Nika alles mag brengen wat je van haar hoopt te ontvangen. Geniet er van en we zien de updates wel weer verschijnen.
honden page profiel Shepherd Story TeamShepherd Story Team schreef in Bamse, verslag uit utrecht.
Sjonge jonge Willemijn het zit je allemaal niet mee met Bamse, maar die mooie meid van je is het vechten idd meer dan waard dus ik wens je heel veel succes en sterkte. Meid ga ervoor maar denk ook op tijd aan jezelf he! Knuffel voor jou en je mooie Bamse!
honden page profiel Shepherd Story TeamShepherd Story Team schreef in Mijn Myla is geboren!
Gefeliciteerd met je meisje ... en Myla is een prachtige naam! (Mijn mooie Mechel meisje heet ook Myla :D), dus ik kan niet anders zeggen als dat het een hele mooie naam is!
honden page profiel Shepherd Story TeamShepherd Story Team schreef in Uma en Joker! Update: Joker is thuis.
Uma' het gaat helemaal goed komen. De eerste tijd is het moeilijkst' maar daarna zal je zien dat het echt beter gaat. Jullie moeten allemaal wennen en Joker moet gewoon leren hoe jullie regels zijn.
honden page profiel Shepherd Story TeamShepherd Story Team schreef in Uma en Joker! Update: Joker is thuis.
Gefeliciteerd Uma met je Jokertje! Ik lees het topic nu pas en heb het helemaal doorgelezen omdat ik het zo leuk voor je vindt. Als iemand hier op HP het verdiend om eindelijk een eigen pup te hebben ben jij het wel! Super meid! Nog twee nachtjes slapen en dan is het eindelijk zover. Je nachten gaan onderbroken worden, je moet de hele dag 24uur opletten dat je pupje niet in huis plast en je mag zo lang als je kan verliefd naar hem staren en proberen of je hem dingen kan leren. Probeer de laatste twee nachtjes nog maar even te genieten van een 'goede' nachtrust. Ik ben heel benieuwd naar meer foto's van Joker, maar hij is een prachtig manneke! Nu al!
honden page profiel Shepherd Story TeamShepherd Story Team schreef in Fotoshoot met de bellenblaas
Die laatste vind ik erg mooi!
honden page profiel Shepherd Story TeamShepherd Story Team schreef in DE foto die ik van Rowan niet mocht laten zien ;)
Tijd om een 'ouwetje' eens naar boven te halen!
honden page profiel Shepherd Story TeamShepherd Story Team schreef in Op avontuur met zijn drietjes!!
Woef Bikkel! Wat een avontuur weer man! En wat doen je meiden toch lekker gezellig met je mee. Wij (Rowan & Myla) zijn ook stiekem plannen aan het smeden om er eens samen op uit te gaan want ons vrouwtje zeurt maar de hele tijd dat Myla haar pootje goed moet kunnen genezen en dat ze daarom moet rusten. En Myla zelf zegt dat ze wel klaar is met rusten en dat ze best wel een keer lekker wil rennen. Ik houd haar dan toch heus wel in de gaten maar we krijgen het ons vrouwtje nog niet duidelijk gemaakt dus wij lopen nu de meeste rondes apart ... pfffff heel saai hoor! Kan je ons niet eens een 'gouden tip' geven hoe we samen weg kunnen komen ... hoe leiden we ons vrouwtje goed af dat we op avontuur gaan en haar later thuis wel weer zien? Maar mooi avontuur beleeft met je twee dames! En gelukkig eind goed al goed, jee man dat jij nog eens de weg kwijt zou raken. Tot blafs weer maat van me! Plofpoot van Rowan en een sneaky klapkus van Myla. Doe de woefjes van ons aan Bentley en ja ook maar aan Nina. Wij willen toch wel vriendjes worden met haar. Peil jij haar eens of ze er nu langzaam aan aan toe is?
honden page profiel Shepherd Story TeamShepherd Story Team schreef in Welke foto voor op canvas?
Voor mij persoonlijk, en nu ga ik heel tegendraads doen, zou er niet een echt geschikt zijn voor een canvas. Sorry, de foto's zijn mooi, maar voor mij heeft er niet één de echte WAUW factor. En die heb ik nodig wil ik overgaan tot een canvas.
honden page profiel IreneHWCIreneHWC schreef in Hondenbelasting. Wij moeten ook protesteren
Hier ook nog een artikel van gisteren van een uitspraak. Die heeft ook gelijk gekregen: http://westlanders.nu/index.php/dieren-nieuws/39-dieren-nieuws/9159-gemeente-in-ongelijk-gesteld-met-hondenbelasting?fb_action_ids=530008073698631&fb_action_types=og.recommends&fb_source=hovercard OH pffff lees dat dit hetzelfde bericht is ]0
honden page profiel Shepherd Story TeamShepherd Story Team schreef in Wat is nu het mooiste plekje van Nederland om met de hond te wandelen? - twee hondvriendelijke hotels gezocht op 10km afstand van elkaar
De Maashorst is heel mooi om te wandelen. Als meerdaagse tochten wil lopen ... dan loop je gewoon via de bossen van dorp naar dorp. Maashorst is een uitgestrekt wandel/natuurgebied.
honden page profiel Shepherd Story TeamShepherd Story Team schreef in Sneeuwpret voor Rowan & Myla met een dramatisch einde.
Dank jullie voor de complimenten weer! En tot zover gaat het goed met Myla. Ik heb moeite met haar rustig te houden dus dat is in mijn ogen toch wel een goed teken. Lastig voor mij, maar goed voor haar dat ze er weinig last van heeft! So far, so good!
honden page profiel Shepherd Story TeamShepherd Story Team schreef in Sneeuwpret voor Rowan & Myla met een dramatisch einde.
Iedereen dank je wel voor de complimenten op de foto's en ik zal zeker alle knuffels en beterschapswensen aan Myla overbrengen, en hierbij zal ik Rowan zeker niet vergeten! ;-)
honden page profiel Shepherd Story TeamShepherd Story Team schreef in Sneeuwpret voor Rowan & Myla met een dramatisch einde.
Ik ben wel weer van de schrik bekomen Ans! Maar het was niet prettig en toen ze wakker werd uit haar narcose had ik het vreselijk met dat meiske te doen!
honden page profiel Shepherd Story TeamShepherd Story Team schreef in Sneeuwpret voor Rowan & Myla met een dramatisch einde.
De dierenarts zei al dat ze er verder niet heel veel hinder van zou gaan ondervinden, dus daar gaan we dan maar vanuit. Ik denk idd wel dat het een zwakke plek zal blijven. Maar ja, wat is wijsheid in zo'n geval? Het leek mij niet wijs om het hele pootje te laten opensnijden om het er op te gokken en dan misschien die pees alsnog niet te vinden ... dan had ze veel meer ellende. Nu gebruikt ze haar pootje gewoon en zet het gewoon neer.
honden page profiel Shepherd Story TeamShepherd Story Team schreef in Sneeuwpret voor Rowan & Myla met een dramatisch einde.
ocharme! wel prachtige foto's, wie is Rowan en wie Myla? Rowan is de witte herder en Myla is de mechelse herder. :D Sorry ik vergeet wel eens dat niet iedereen ze kent, mensen die langer op HP zitten weten precies welke hond wie is!
honden page profiel Shepherd Story TeamShepherd Story Team schreef in Sneeuwpret voor Rowan & Myla met een dramatisch einde.
Vrijdag middag was ik zoals gewoonlijk rond een uur of 1 thuis en het zag er zo mooi uit met het zonnetje en de sneeuw dat ik bedacht om eens met de auto weg te gaan weer. Lekker de honden mee, en een keer weer de camera mee om foto's te gaan maken van mijn twee knapperds in de sneeuw. De foto's zijn wel goed geslaagd alleen helaas kreeg onze wandeling een dramatisch einde en moest ik 's avonds met Myla naar de dierenarts. Zij heeft waarschijnlijk in een stukje glas gelopen en daarbij heeft ze een flinke wond aan haar linker achterpootje opgelopen. De boven- en onderhuid zijn daarbij helemaal doorgesneden en helaas is ook de pees van haar kleine teentje van haar linker achterpootje helemaal doorgesneden. Bij de dierenarts is gekeken maar de pees kon helaas ook niet meer gehecht worden zonder de schade nog veel groter te maken, dan zouden ze haar kussentjes ook helemaal weg hebben moeten snijden, en hopen dat ze de terug getrokken pees nog konden vinden. Ik heb toen in overleg met de dierenarts besloten dat niet te gaan doen. Daarop is Myla onder narcose gebracht om de wond te hechten, eerst is de onderhuid met drie hechtingen weer vast gezet aan elkaar, daarna de bovenhuid ook met drie hechtingen en tot slot is een drukverband om haar pootje aangelegd omdat ze ook nogal hevig bloedde. Daarna is Myla weer wakker gespoten en dit wakker worden was ook nog niet zo makkelijk. Myla begon (ik weet het niet anders te omschrijven), te loeien als een koe en het geluid wat ze maakte ging me echt door merg en been. Ze liet haar urine lopen en maakte haar anaalklieren leeg. Toen ze uiteindelijk met wat hulp van mij weer enigszins op haar pootjes kon staan heb ik haar opgetild en naar de auto gedragen. Daarna vanuit de auto weer naar binnen en haar in de bench gelegd om echt wakker te worden. Na een uurtje of wat liet ze weer haar urine lopen. Dus heb ik haar op de bank gelegd op een kleed waar ik een vuilniszak onder had gelegd. Daar heeft ze nog eens haar urine laten lopen. Ik heb besloten om beneden te blijven slapen bij haar en heb haar op de bank bij me gehouden. Halfweg de nacht liet ze merken naar buiten te willen en gelukkig zag ik meteen dat ze weer zelfstandig liep en ook daarbij haar linker achterpootje gewoon neerzette. Het drukverband mag er vandaag vanaf en dan is het even kijken hoe het er allemaal uit ziet. Ze krijgt nog een keer per dag vloeibare pijnstilling en 2 x per dag antibiotica, en over een dag of 8 mogen de hechtingen er weer uitgehaald worden. Helaas zal het kleine buitenste teentje van haar linker achterpootje dus waarschijnlijk voortaan omhoog blijven staan, dit doordat die pees finaal doorgesneden is en zij hier dus geen controle meer over heeft. Hopen dat het haar in de toekomst niet al te veel gaat belemmeren bij rennen en springen en gek doen. Maar goed, nu dan de foto's die toch wel gemaakt waren! Voorlopig moet ik het daar mee doen want Myla moet het rustig aan doen en mag twee weken minstens niet los van de lijn, en tja helaas voor Rowan zal hij zich even moeten aanpassen aan zijn vriendin. http://www.hondenpage.com/foto/foto/272295.jpg http://www.hondenpage.com/foto/foto/272293.jpg http://www.hondenpage.com/foto/foto/272291.jpg http://www.hondenpage.com/foto/foto/272289.jpg http://www.hondenpage.com/foto/foto/272287.jpg http://www.hondenpage.com/foto/foto/272285.jpg http://www.hondenpage.com/foto/foto/262227.jpg http://www.hondenpage.com/foto/foto/262225.jpg
honden page profiel Shepherd Story TeamShepherd Story Team schreef in heupgordel
Ik loop met een 'monsterlijk trekkende' mechel en een witte duitse herder aan een heupgordel en sinds ik die heb kan ik Myla mijn trekmonstertje veel makkelijker bij me houden. Rowan wil wel eens mee gaan trekken met Myla maar met die heupgordel hebben ze geen kans en trekken ze mij echt niet mee. Dus sinds de heupgordel heb ik meer controle ... En dus ook meer tijd kunnen nemen om het trekken wat te verminderen ... afleren lukt bij Myla nooit volgens de 'deskundigen', en Rowan trekt alleen als Myla heel erg tekeer gaat. Maar ik vind het ideaal dus met twee grote honden aan een heupgordel, handen vrij en corrigeren is net zo makkelijk. Je blijft gewoon zelf even stil staan of een stapje achteruit. Geen handen voor nodig. Ook op stem corrigeren is net zo makkelijk of je nou wel of geen heupgordel draagt.
honden page profiel Shepherd Story TeamShepherd Story Team schreef in Vinden jullie de verplichte wandelingen leuk?
"verplichte wandelingen" ken ik niet. En dan moet je niet denken dat ik het altijd geweldig vindt om te wandelen. Naar de supermarkt ga ik altid met de auto, kleine boodschappen altijd de auto, met de honden weg ... ook vaak met de auto ergens naar toe, en daar dan lopen! Ze krijgen wat ze nodig hebben alleen ik doe het nooit standaard omdat het moet, maar we gaan omdat de honden en ik daar zin in hebben. Plassen en poepen kunnen ze ook achter in de tuin doen, als dat nodig is. Iedere dag er lekker op uit trekken met ze door bos en hei, dat doe ik graag en zo is het ineens geen verplichting meer. Maar zou ik verplicht vier keer per dag een blokje rond moeten met altijd alleen maar aangelijnde honden ... nee daar pas ik voor! Laat ons maar lekker in de natuur genieten en honden lekker los, daar genieten wij iedere dag een aantal uren van!
honden page profiel Shepherd Story TeamShepherd Story Team schreef in Hoe reageer jij als je hond gepest/aangehaald wordt tijdens het uitlaten?
Maar Marit, als je weet dat die lui geluiden gaan maken en Kyra daarop reageert, en in het donker zowiezo al naar mensen gromt als ze alleen maar staan ... dan is het niet de zaak van die mensen om dat niet te doen, maar wel jouw zaak om te leren aan je hond dat dat gewoon niet getolereerd wordt. Wat ik al eerder schreef, ik heb ook twee herders en ik weet dat ze heel waaks zijn. Ik heb een mecheltje uit KNPV lijnen, dat is geen makkelijke tante, maar ik heb haar wel kunnen leren dat die flauwekul zoals grommen naar mensen op afstand omdat ze er alleen maar staan NIET DOOR MIJ GETOLEREERD wordt. En of mensen dan geluidjes maken om haar te laten flippen daar heb ik geen boodschap aan. Myla heeft gewoon naar mij te luisteren en daar niet op te reageren. Klaar! Voor Rowan mijn witte duitser, ook niet de makkelijkste heer, precies hetzelfde verhaal. Geen flauwekul en doorlopen! Dat is de boodschap en dus ook het commando wat ze krijgen van mij. Laat mensen maar doen waar ze zin in hebben. Zolang ze niet met hun tengels aan mijn honden zitten moeten ze vooral doen wat ze willen ... ik leer gewoon aan mijn honden dat het niets te betekenen heeft en dat ik van ze eis dat ze doorlopen! Dat is mijn taak als baasje en aangezien ze weten dat ze op het baasje moeten letten kan inmiddels iedereen geluid maken wat ze willen, mijn honden reageren niet en lopen gewoon net als ik met de neus in de wind door. Niet reageren als vrouwtje / baasje is dan het eerste wat je zelf moet doen! Zolang jij blijft reageren op wat voor manier dan ook, zolang voelt Kyra jouw spanning ook en zal zij ook blijven reageren. Tot het straks zover komt dat zij al reageert voor jij zelfs maar iets gezien hebt. Als je dat wil moet je door blijven gaan zoals je dat doet. Misschien verstandig om eens een ander rondje te wandelen waar je die pubers niet tegen gaat komen?
 

Vrienden van *Yvon

honden foto van IreneHWChonden foto van Shepherd Story Teamhonden foto van Constance R.I.P. Beau

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^