Bamse, verslag uit utrecht.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Wij zijn net thuis uit Utrecht, vanochtend kwart voor achten vertrokken, naar een heet erg heet utrecht, kwart voor elf werden we binnen geroepen, groot onderzoek gehad.

Bamse heb ik niet uitgelaten in de ochtend expres niet gedaan, {alleen tuurlijk even plassen enz.} zodat ze daar behoorlijk slecht naar binnen ging.

Het was triest om haar zo te zien, toch hebben we bij het onderzoek buiten moeten lopen, en na een aantal meters ging vrolijke frans weer van kiet.

de filmpjes daar schrokken ze van.
daaraan zagen ze dat het ernst was.

Neurologisch voor onderzoek gehad, ging hoofdzakelijk over de tremoren of die verergert waren, dat waren ze maar hadden wel een oorzaak.

pas tegen vier uur ging Bamse weer uitgebreid onder narcose, en wat hebben ze daar vastgesteld .........

waarschijnlijk Hernia, waarom waarschijnlijk ? de orthopeed tijdens onderzoek kreeg een spoedoperatie tussendoor een jonge hond die onder een auto gelegen had, dat ging voor, de orthopeed moet het nog beoordelen, het is beoordeeld, maar nog niet voor 100 % deze dagen krijg ik een belletje, wordt ze geopereerd dan is dat binnen twee weken.

Wat hebben ze over de conditie van Bamse gezegd, goed, goede bespiering, hoewel er aan een kant toch een lichte terug val was, niet gek de tremoren staken daar de kop op door dat ze amper belasting daar meer had.

voorlopig heeft deze diagnose niets met de OT te maken, zodat we geen medicatie van belang gaan geven voor de OT.

Bamse heeft daar een abonnement, iedereen kent haar, en zodoende heb ik toch even er eens rustig over gepraat of er een verband kan ontstaan met waar het hier over ging in het vorige topic de discussie van REUMA en FIBROMYALGIE.

Bamse is A Symetrisch, dat wil zeggen dat de OT bij Bamse aan een kant is. en er geen enkel verband bestaat met reuma en Fibromyalgie.

Wat gaan we ondertussen doen met Bamse = morgen wordt er rustig aan gedaan, narcose is niet mis, daarna is er dagelijks zwemmen op de angenda.

rust is niet goed, en we wachten op de opname.


Dr.Q Stassen is neuroloog daar heb ik uitgebreid na de narcose mee kunnen praten, over wat Bamse waarschijnlijk heeft, aangezien Dr. B>P> Meij orthopeed is maar ook nog eens neuroloog is, wil die ook zijn bevindingen geven, vandaar dat er nog even gewacht moet worden op de uitslag.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Bamse, verslag uit utrecht." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ .

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

de discussie die hier gevoerd is in het andere topic vind ik in het geheel niet erg, maar het schoot bij mij toch echt even in het verkeerde keelgat dat er geschreven werd, dat ik niet open stond voor andere oorzaken van de forummers.

ook vond ik het heel erg dat er maar aangenomen werd dat Bamse de OT waarschijnlijk werd veroorzaakt door de Reuma en de Fibromyalgie.

Parkinsonpatiënten worden daar ook niet op gewezen, en de OT wat Bamse heeft heeft daar dus niets mee te maken . nogmaals OT is aanverwant aan Parkinson. deze OT hebben ook mensen.

ik hoop nu wel dat dat jullie mij blijven steunen, ik ben alleen, moet alles alleen doen, en het helpt mij zeker om jullie steun te krijgen in deze rot tijd , het is niet mis weer dat Bamse toch weer geopereerd moet worden.

woensdag heb ik er helemaal door heen gezeten, ik dacht echt, dit is einde verhaal met Bamse, en nu = we gaan er weer voor, ook al zal het moeilijk zijn, maar Bamse is het waard om voor te vechten. :-D

honden page profiel Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)speciaal aangestelde fokker 3 doggies

honden foto van Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)

Heftig, Willemijn! Maar als het een hernia blijkt te zijn en ze zou geopereerd moeten worden, dan is er dus wel een grote kans dat haar situatie aanzienlijk verbetert?

Zal trouwens wel een hele vermoeiende dag voor jullie zijn geweest, met die hitte vanuit Groningen naar Utrecht en weer terug. Nu lekker uitrusten dus?

Sterkte met alles en we blijven voor jullie duimen!

honden page profiel CarlaCarla 3 doggies

honden foto van Carla

Hai Willemijn je maakt aardig wat mee meid.
Hoop dat ze je gauw bellen,wat en wanneer ze de ingreep gaan doen.
Geef Bamse een knuffel,en voor jou ook natuurlijk.
Sterkte.xxx

honden page profiel SanneSanne 3 doggies

honden foto van Sanne

Jee wat balen allemaal zeg.. Sterkte. Hoop dat het gauw beter gaat met jouw Bamse.

honden page profiel Ben en BryanBen en Bryan 3 doggies

honden foto van Ben en Bryan

Dit is gewoon niet leuk voor Bamse.. Als t n hernia is helemaal niet, want dan komt er weer een lange herstelperiode aan :'(

Beterschap!

honden page profiel DieselDiesel 3 doggies

honden foto van Diesel

Een hernia, wie zou daar nou aan gedacht hebben, blij voor je dat je nu wat meer weet.

Zonde dat ze weer onder het mes moet, dat is zeker, als ze daarna maar weer lekker door het leven kan.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

INGE..... ja haar situatie zal zeker verbeteren, als vanouds net na de operatie van de TPLO, OT wat Bamse heeft dat geneest niet, maar als ze geholpen is aan de hernia en goed revalideert stabiliseert de tremoren weer.

en het was voor mij tussen vrees en hoop. ik hoopte zo dat er wat was met de achterpoot, en niet dat de OT verergerd was, want dan kan je niet veel meer.

Dit is ook heel erg, maar de hoop zit er bij mij weer in, vandaar, morgen een rustdag, daarna zwemagenda weer. tot ze geopereerd wordt.

en we komen er wel weer. :-D

honden page profiel marianna marianna 3 doggies

honden foto van marianna

Willemijn zeker steun ik jou. Want ik weet dat je alles voor Bamse doet wat je kan.Kop op hoor Groetjes en een dikke knuffel van mij

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

o en INGE :-D ze heeft bijna de hele dag in een aparte kamer gelegen met ..AIRCO, :-D

maar na de narcose moesten we weer naar huis, ik heb airco, maar waar ik me op verkeken had, er zit een zeil achter de stoelen, voor bescherming, half bewusteloos gaat ze de auto in, en ja dan ben je alleen, niet leuk natuurlijk, het was buiten snikheet.

ik haar neer gelegd, en gaan..... maar onderweg kreeg ik het te kwaad, ze hing een beetje tussen in het zeil en de vlonder, dacht, dit is niets, stoppen.

op de vluchtstrook gegaan, zeil weggehaald en haar wat naar achteren gelegd, zodat haar bek vrij lag.

en weer rustig verder gereden met wel een wat beter gevoel, de hitte deed me echt de das om, hoe meer ik naar het noorden reed hoe behaaglijker de temperatuur werd, maar nog warm, helaas.

honden page profiel Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)speciaal aangestelde fokker 3 doggies

honden foto van Inge, Rottweiler Nika & m'n Canadeesje(s)

Kan me voorstellen dat het een hele klus is als je alleen bent!
Ik weet nog wel dat we Fedor met 4 man uit de auto hebben moeten tillen, omdat hij niet meer kon lopen...

Maar gelukkig dat jullie weer veilig thuisgekomen zijn!

honden page profiel Heidi, Bobby & NoortjeHeidi, Bobby & Noortje 3 doggies

honden foto van Heidi, Bobby & Noortje

Veel sterkte, Willemijn.
Hernia, opnieuw opereren, dat klinkt allemaal niet mis. Aan de andere kant is er tenminste wel een oorzaak gevonden, zij het dan nog niet 100% zeker.
Ik hoop dat je gauw bericht krijgt en dat het weer de goede kant op gaat met Bamse.

honden page profiel LucaLuca 3 doggies

honden foto van Luca

He lieve willemijn.. Een hernia daar had niemand aan gedacht.. 

Spannende tijd weer tot aan de operatie en erna. T zit je ook niet mee momenteel.. Maar ik blijf je door dik en dun steunen.. En ook die mooie beer uitraardt,,

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

tegen de revalidatie zie ik helemaal niet op. ik heb al het een en ander vernomen en doorgenomen met de neuroloog, maar wachten even af wat de orthopeed er van zegt.

en de prognose is uitstekend. dus gaan we er voor. :-D

honden page profiel jabadabadoejabadabadoe 3 doggies

honden foto van jabadabadoe

Willemijn en Bamse, ben blij dat er weer wat aan het rollen is geslagen, en dat je weer wat positiever bent;-)
Jullie zijn twee toppers;-);-);-)

honden page profiel lutlut 3 doggies

honden foto van lut

Ah, daar zit ik dus al de hele namiddag op te wachten...Nieuws van Bamse en Willemijn. Kan geloven dat het een zware dag was voor allebei. Een hernia, het klinkt misschien gek, maar ik ben opgelucht dat dit de diagnose vermoedelijk is... Is goed te behandelen en als dat Bamse weer de oude maakt...Oef. Natuurlijk blijven wij je allemaal steunen Willemijn, kan het heel, heel, heel goed begrijpen dat het even hoog zat gisteren, de spanning, de stress... een mens zijn emmertje zit dan snel vol. Geef Bamse daar maar een dikke knuffel en zet jij je even lekker relaxt in de zetel...jullie hebben het wel verdiend ! Vele groetjes van Lut.

honden page profiel DorrieDorrie 3 doggies

honden foto van Dorrie

Gelukkig om dit te lezen.
Het is niet leuk natuurlijk, maar als de operatie haar kan stabiliseren, is dat goed nieuws.
Ik wens je echt alle geluk toe met die bruine beer.

honden page profiel Wilma en Dobby (RIP)Wilma en Dobby (RIP) 3 doggies

honden foto van Wilma en Dobby (RIP)

Hihi, toch grappig. Die opstart problemen had mijn Chico ook, door zijn artrose en hernia. Daarom herkende ik dat zo.

Overigens zit je nu in de goede hoek, onze eerste dierenarts zei dat er niets aan hernia's gedaan kon worden. Pas toen we naar een andere gingen kwamen we er jaren later achter dat dat nonsens was. Daarom: jij zit in de goede hoek.

honden page profiel Annelies met  SemAnnelies met Sem 3 doggies

honden foto van Annelies met  Sem

Is natuurlijk niet leuk, maar hernia kan gelukkig geopereerd worden.
Wens jou en Bamse alle geluk toe !!!
Ben er van overtuigd dat alles weer goed komt.

honden page profiel jacqueline en bacojacqueline en baco 3 doggies

honden foto van jacqueline en baco

weet nooit goed wat ik meot zeggen, maar lees altijd mee.
nogmaal vanuit hier heel veel sterkte met de mooie bamse.
de duimen draaien hier vollop.

honden page profiel Helene en TyborHelene en Tybor 3 doggies

honden foto van Helene en Tybor

Hoop dat deze diagnose je een beetje gerust heeft gesteld,niet leuk maar wel iets aan te doen.En al komt er weer een hele zware tijd aan ,als het daarna weer de goede kant opgaat kan een mens heel veel aan.

Bamse moet het ondergaan maar jij moet er voor haar zijn,en ik weet zeker net als de vorige keer dat dat helemaal goed gaat komen.

;-)

honden page profiel ChickaChicka 3 doggies

honden foto van Chicka

Hey Willemijn en Bamse

Wat een dag hebben jullie achter de rug, een lange rit, warmte, onderzoeken, narcose etc bij Bamse, jij gesprekken, wat een dag.

Elke keer keek ik of er al nieuws was, en jahoorrrrrrrrrrrr daar ben je weer ;-)

Als het een hernia is, is het niet niks, maar een veel betere uitslag als waar we allemaal bang voor waren.

Ik hoop dat Bamse na de operatie weer lekker uit de voeten kan, ik blijf je steunen ;-)

Liefs en een dikke knuf van ons

honden page profiel Eurasier jongenEurasier jongen 3 doggies

honden foto van Eurasier jongen

Dubbel gevoel, maar heel erg blij voor je.
Dat dubbele is omdat ik lees dat de hernia dus verholpen moet worden middels een operatie.
Maar wat moet dat moet. Zo blij dat de OT in principe op zichzelf niet is verergert.
Toppie Willemijn dat er iets is uitgekomen. Nou doorzetter het is je toch maar weer gelukt vandaag na zo een heftige week en met deze hitte.
Petje af weer voor je.
Ik hoop dat je nu wel kunt slapen hoewel zo een dag als vandaag ook weer verwerkt moet worden.
Fijn dat je ons toch nog wilt informeren ondanks alles.
Lieve groet.

honden page profiel Diane, Casper & Tom†Diane, Casper & Tom† 3 doggies

honden foto van Diane, Casper & Tom†

Lieve Willemijn. Wij zijn net terug van een avondje hondenstrand maar ik heb vandaag wel tig keer gekeken of je hier weer boven water was gekomen. Ben blij dat dit het geval is :-)

Wat een nare uitslag toch weer, ook al is hij nog niet 100% defenitief. Weer een operatie, weer revalideren en dan natuurlijk weer de kosten... maar ze is het zo ontzettend waard!! Ik blijf jullie volgen!

honden page profiel Alison&ShadoAlison&Shado 3 doggies

honden foto van Alison&Shado

Shado en ik wensen jullie ook alle geluk toe! 
En petje af voor alle moed die je opbrengt :-)

Groetjes, & een pootje van Shado!

honden foto van Rita  Cosmo†, Duke†,  Digger, Bayco, Nanu en Dokyo

Hier ook een dubbel gevoel.

Maar ben blij dat de oorzaak bekend is.

Vraag mij wel af, komt zoiets door de tremoren, of is het iets op zichzelf staand?

Nog een vraag, waarom hebben de Orthopeden dit niet opgemerkt vorige week, vindt dat zij dus toch een steekje hebben laten vallen!

Maar weer een operatie, zal zwaar worden voor Bamse en jou, maar zoals al gezegd, wat moet, dat moet!

Sterkte en beterschap!

Lieve groetjes
Rita

honden page profiel Karin, Lucky*, Duke* en BuddyKarin, Lucky*, Duke* en Buddy 3 doggies

honden foto van Karin, Lucky*, Duke* en Buddy

Fijn dat er (bijna zeker) een diagnose is gesteld, en dat er iets aan gedaan kan worden! Al is een operatie natuurlijk niet fijn. Hopelijk kan Bamse daarna nog jaren genieten van een fijn leven, en jij van haar :-)

Veel sterkte voor de komende tijd, makkelijk zal het waarschijnlijk niet worden. Maar er is hoop ;-)

honden page profiel Angelique; Bruno, Charlie & Fenna  Angelique; Bruno, Charlie & Fenna 3 doggies

honden foto van Angelique; Bruno, Charlie & Fenna

Heftig zeg...maar ze hebben in elk geval een idee van wat het kan zijn. Dat is goed (lijkt mij) want dan kunnen ze er iets aan doen. Jammer dat het vorige topic is gesloten door een of andere discussie...veel sterkte!!
Liefs Angelique en Bruno

honden page profiel KathKath 3 doggies

honden foto van Kath

ik schrik me onnozel
nekhernia, had ik niet verwacht eerlijk gezegd
Bamse toch, ze krijgt veel te verwerken

honden page profiel elianne elianne 3 doggies

honden foto van elianne

" tegen de revalidatie zie ik helemaal niet op. ik heb al het een en ander vernomen en doorgenomen met de neuroloog, maar wachten even af wat de orthopeed er van zegt.

en de prognose is uitstekend. dus gaan we er voor. :-D "


;-) ;-) , Dan gaan we ervoor Willemijn!!!

Al met al.... ;-) xx
.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Bamse, verslag uit utrecht." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 1 van 41 12 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41
Volgende forumvraag: Commando's en lichaamstaal
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^