Puppy vermelding van Fijma

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat Fijma geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Fijma zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Weimaraner, korthaar puppy's van Fijma

Puppy's
Ras Weimaraner, korthaar
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 01 juni om 02:05

Kennel
Kennelnaam: Fijma
Beschrijving: Geboren 12-02-2014 weimaraner korthaar pups 5 teven en 3 reuen. Vader en moeder komen uit jachtlijnen en zijn geselecteerd op karakter en gezondheid. Vader en moeder zijn beide zeer vriendelijk en zacht. Ze willen graag iets voor de baas doen. Meer informatie via telefoon of email.

Contact
Website: http://
Telefoon:

Adres
Woonplaats: Lelystad

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Moeder 5 en vader 2

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
HD-A beiden

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Pups krijgen de 6 weken enting en worden door de raad van beheer gechipt. Verder krijgen ze 2 wekelijks een ontwormingskuur en moeder ook.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
8 weken

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
eerste nestje

Hoe en waar groeien de pups op ?
in de woonkamer met kinderen, katten en vogels

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Weimaraner, korthaar puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Weimaraner, korthaar en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

FijmaFijmaFijmaFijma

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- HD

Alle advertenties van Fijma

01-06 Weimaraner, korthaar pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^