Puppy vermelding van Maria Berkers & Gerard Manders

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat Maria Berkers & Gerard Manders geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Maria Berkers & Gerard Manders zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Tervuerense Herder puppy's van Maria Berkers & Gerard Manders

Puppy's
Ras Tervuerense Herder
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 15 mei om 14:40

Kennel
Kennelnaam: Maria Berkers & Gerard Manders
Beschrijving: Nest Amy & Cayden van Hagar’s vuur In verband met een annulering is er nog één teefje beschikbaar. Op 15 maart zijn er 8 pups geboren uit de combinatie Amy & Cayden van Hagar’s vuur. Het nest van de acht Tervuerense herder pups bestaat uit 2 reutjes en 6 teefjes. Alle pups zijn natuurlijk zonder problemen geboren.

Contact
Website: http://
Telefoon: 06-57458567

Adres
Woonplaats: Mierlo

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Amy (moeder) Amy is een leuk, sociaal Tervuerens teefje,3,5 jaar oud, deels uit werklijnen en deels uit showlijnen Amy heeft een sociaal, stabiel karakter. Amy is een zeer geschikte gezinshond, omdat ze door haar sociale karakter ook prima met kinderen en andere honden op kan schieten. Verder heeft ze nog nooit problemen gehad met haar gezondheid. Cayden van Hagar’s vuur (vader),geboren december 2012, Cayden is een vriendelijke sociale reu. In het reddingshondenwerk toont hij zeer gedreven en zelfstandig zoekwerk. Verder is hij gek op zwemmen en ballen. Cayden is een stabiele temperamentvolle reu zonder daarbij nerveus te zijn. Een stoere werker en thuis een fijn maatje. Ook Cayden beschikt over uitstekende heupen

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
Amy beschikt over prima heupen (HD-A) en een DNA certificaat. Cayden beschikt over prima heupen (HD - A)en over een DNA certificaat. Verder beschikt Cayden over de onderstaande titels en certificaten. (meer informatie over Cayden op: http://www.hagarsvuur.nl/tervuerense-herder-kennel/onze-honden-2/cayden/) Titels: Winnaar Puin A IRO test Chastre 2015 Certificaten: IPO-Reddingshond Vlakterevieren A & B, Puin A & Puin Geschiktheid VZH, UV

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups zijn voorzien van een stamboom en zullen worden gechipt, ontwormd en ingeënt, onderzocht door een dierenarts. Door de raad van beheer is er een DNA test uitgevoerd.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
met 8 weken

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
De pup mag het nest verlaten

Hoe en waar groeien de pups op ?
de pups groeien in huiselijke sfeer op en beschikken buiten over een speelterrein

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Tervuerense Herder puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Tervuerense Herder en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

honden page profiel KirraKirra schreef op 20 januari om 19:32:
Wij hebben een teefje uit het nestje van 15-02-2016. Het is een prachtig teefje geworden van nu bijna 2 jaar. Hebben nog regelmatig contact met deze, zeer vriendelijke mensen. Ze hebben nu weer een nestje en zou deze mensen met een gerust hart bij een ieder aanbevelen. Geen broodfokkers of fokkers met zeer regelmatig nestjes. Maar mensen met liefde voor de honden.

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

Maria Berkers & Gerard Manders

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- DNA registratie raad van beheer / algemeen
- HD

Alle advertenties van Maria Berkers & Gerard Manders

15-05 Tervuerense Herder pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^