Puppy vermelding van Tyboki's

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat Tyboki's geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Tyboki's zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Tervuerense Herder puppy's van Tyboki's

Puppy's
Ras Tervuerense Herder
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 03 maart om 06:41

Kennel
Kennelnaam: Tyboki's
Beschrijving: Geboren op 22-10-2011 Prachtige Tervuerense herder pups uit uitmuntende combinatie, gefokt met instemming van de rasvereniging NVBH www.nvbh.nl ,Vader: Kamp. Corsini Da Capo, Moeder pE Tyboki's Hope.De pups groeien in huis op en worden goed gesocialiceert, bovendien is er bij het selecteren van de ouderdieren rekening gehouden met het karakter en gezondheid.

Contact
Website: http://www.tybokis.nl
Telefoon: 0599-852980 06-51496914 06-53240969

Adres
Woonplaats: Nieuw Buinen

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
De vader is een hele sociale en mooie hond van 3 jaar oud hij woont in Kettig een plaatsje vlakbij Koblenz ( duitsland ) wij hebben deze hond als vader van ons nest gekozen om zijn goede karakter en gezondheid, tevens spreekt het uiterlijk ons ook enorm aan. De moeder is 7 jaar oud, en bij ons geboren, ook haar moeder hebben wij nog zij is nu bijna 15,zij heeft al een keer een nestje gehad waaruit wij zelf een reu hebben gehouden, dit is haar tweede en tevens laatste nestje. De bedoeling is om ook hiervan een pup voor onszelf te houden zodat we de lijn in stand kunnen houden.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
Vader: HD-A, Gedragstest in Duitsland en Frankrijk sociaal +, Showresultaat: is int.Kampioen. Moeder: HD-A, Gedragstest in Nederland met LOF!!, Showresultaat:Meerdere malen Uitmuntend op CAC shows en pE ( geprimeerd Exterieur )

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups krijgen alle benodigde inentingen, en worden meerdere malen ontwormd, zij worden door de dierenarts nagekeken op de leeftijd van 6 weken op algemene conditie. Zij worden verder niet getest, er zijn geen afwijkingen binnen de tervuerense waarop deze leeftijd al getest kan worden.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
8 weken

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
1

Hoe en waar groeien de pups op ?
In huis, samen met ons en de andere honden uit ons roedel, tevens laten wij ze wennen aan kinderen en allerlei voorkomende geluiden, we nemen ze mee naar buiten als ze er aan toe zijn en ook een keer in de auto, ze worden uitgebreid gesocialiceert.

Stamboom

Het kan zijn dat de honden waarmee deze fokker fokt geen stamboom hebben. Lees hier (binnenkort) meer over de voordelen van een stamboom !

Tervuerense Herder puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Tervuerense Herder en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

Tyboki's

Tests

Let op ! Er zijn geen tests uitgevoerd ! De HondenPage is van mening dat het uitvoeren van tests op de ouderdieren ontzettend belangrijk is bij het fokken van een nestje. Zonder deze testen weet je niets over eventuele erfelijke afwijkingen bij jouw pup ! Daarom raden wij altijd aan om een pup bij een fokker te kopen die alle verplichte tests heeft uit laten voeren.

Alle advertenties van Tyboki's

03-03 Tervuerense Herder pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^