Spinone Italiano puppy's

Hieronder vind je een overzicht van alle Spinone Italiano Pups op de HondenPage.

Helaas, er zijn op dit moment geen Spinone Italiano puppy's

Momenteel worden er geen Spinone Italiano puppy's aangeboden op de HondenPage. Kom snel weer eens eventjes kijken want er worden iedere dag nieuwe puppy's geplaatst op onze site !

Onlangs verkochte puppy's

Deze advertenties zijn onlangs gesloten omdat alle pups zijn verkocht !

2 wit-oranje reutjes zoeken nog een eigen plekje.Ze zijn geboren op 26-9-2015 en nu 9 weken oud.Groeien op in huis en zijn goed gesocialiseerd.Stamboom,gechipt,ingeent en ontwormd.

De Spinone is een prettige, makkelijke hond. Hij is intelligent, vrolijk, gelukkig en enthousiast en gebruikt dat vaak en graag voor eigen voordeel. Soms doet de Spinone er lang over om overtuigd te raken van het nut van een commando, maar als hij er van overtuigd is, zal hij je nooit in de steek laten. Behandel de Spinone als een lid van het gezin en hij zal makkelijk tevreden zijn. Hij ziet er serieus uit, wanneer hij werkzaam is in het veld. Maar hij heeft ook een clowneske kant die vaak zeer vermakelijk is. Het is een hond die over zeer veel geduld beschikt. De Spinone is een ‘aanhalige’ hond. Hij wil graag de aandacht van de mens. Het is geen waakhond. Weliswaar blaft hij bij het zien van mensen op het erf, maar in een minuut is dat weer over.Er zit geen verschil in karakter tussen reu en teef. spinones zijn allemansvriendjes, met kinderen en andere honden. zijn totaal niet dominant. Deze hond word ook gebruikt als therapie hond voor kinderen met leer en lees problemen om dat ze zo aanhankelijk en geduldig zijn . pups hebben stamboom chip en paspoort en gevaccineerd. Geboren 9/2/2017 Wij zijn een kleine hobby fokker .Geen Brood fokker Bij intresse bel 0032/15633862 of +320494528537.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Spinone Italiano puppy pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Spinone Italiano ?

> Heb je nog vragen over (puppy's van) de Spinone Italiano? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Spinone Italiano? Kijk dan bij de Spinone Italiano rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Spinone Italiano Fokker? Voeg dan een gratis Fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Spinone Italiano puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Gratis advertentie toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als Pup op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als Pup vermelden.
Klik hier om een gratis Pup vermelding toe te voegen.

Puppy aanschaffen

Denk goed na voordat je een puppy aanschaft. Een puppy koop je voor heel het leven van de hond. Het kost soms een hoop energie, tijd en geld maar je krijgt er dan ook heel veel voor terug. In de honden encyclopedie vind je veel artikelen over het aanschaffen van een puppy en het vinden van een goede fokker. Lees dit door voordat je aan een puppy begint en wees vooral kritisch tegenover een fokker. Laat je niet verleiden door een mooi verhaal maar door een mooie pup !

Lees meer over een puppy aanschaffen:


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^