Spinone Italiano fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Spinone Italiano fokkers op de HondenPage.

v.d.Turfhoeve v.d.Turfhoeve v.d.Turfhoeve v.d.Turfhoeve v.d.Turfhoeve v.d.Turfhoeve v.d.Turfhoeve v.d.Turfhoeve v.d.Turfhoeve v.d.Turfhoeve

Met passie en verantwoording willen wij begin 2019 een nestje Spinone Italiano pupjes fokken. Voor onze Spinone teef Ginger (Stannamore Dora Elettra JW'16, W'16, Benelux JW'16, Benelux W'16, Nederlands J.Kampioen) gaat dit dan haar tweede nestje worden. Zij is HD-A (NW40) en CA vrij. Haar pups groeien in huis op en worden optimaal gesocialiseerd. Haar eerste nestje is vanaf dracht tot en met het uitvliegen van de pups te bewonderen in haar puppydagboek. Onlangs is de website aangevuld met een verslag van onze nestre√ľnie! Gediplomeerd (opleiding CDB - Groenhorst Barneveld: ondernemer asiel/pension/kennel/cattery). Ginger is ook op facebook (Ginger de Spinone). Neemt u voor meer informatie of een kennismaking gerust contact met mij op. v.d.Turfhoeve Spinone Italiano Meer informatie vindt u op onze website!

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Spinone Italiano fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Spinone Italiano ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Spinone Italiano? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Spinone Italiano? Kijk dan bij de Spinone Italiano rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Spinone Italiano fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Spinone Italiano puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^