Puppy vermelding van veenstra

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat veenstra geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje veenstra zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Siberian Husky puppy's van veenstra

Puppy's
Ras Siberian Husky
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 24 juni om 02:03

Kennel
Kennelnaam: veenstra
Beschrijving: Wij hebben 4 prachtige husky pups te koop staan, waarvan 3 teefjes en 1 reutje. de pups zijn geboren op17 - 01 - 2018 en zijn nu 8 weken oud en mogen het nest verlaten! de pups zijn met 2, 4, 6, 8 weken ontwormt, ze zijn ingeent, gechipt en zijn in het bezit van een europees dierenpaspoort. Ze groeien in huis en buiten op tussen andere honden, katten en kinderen. vader en moeder zijn alle 2 aanwezig. foto 1, 2, 3, = Teefje, Staat altijd graag vooraan is erg sociaal en speels! foto 4, 5, 6, = Teefje, Wil graag spelen komt altijd als eerste naar iedereen toe. foto 7, 8, 9 = Reutje, Ontzettende goedzak, is rustiger dan de teefjes en is graag bij de mensen. Foto 10 Vader Foto 11 Moeder Voor vragen of meer informatie mail of bel! meer foto's kijk marktplaats! https://www.marktplaats.nl/wijzigAdvertentie/m1264504624.html?c=d721e818194200feca4409741512b6e6&previousPage=mympSeller

Contact
Website: http://
Telefoon: 0616950154

Adres
Woonplaats: kootstertille

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
3 jaar moeder 5 jaar vader

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
alle pups zijn gezond verklaart door de dierenarts.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
op gezondheid door de dierenarts. en krijgen de basis enting

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
8 weken oud.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
1

Hoe en waar groeien de pups op ?
In en rondom huis, in gezeldschap van andere dieren.

Stamboom

Het kan zijn dat de honden waarmee deze fokker fokt geen stamboom hebben. Lees hier (binnenkort) meer over de voordelen van een stamboom !

Siberian Husky puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Siberian Husky en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

veenstra

Tests

Let op ! Er zijn geen tests uitgevoerd ! De HondenPage is van mening dat het uitvoeren van tests op de ouderdieren ontzettend belangrijk is bij het fokken van een nestje. Zonder deze testen weet je niets over eventuele erfelijke afwijkingen bij jouw pup ! Daarom raden wij altijd aan om een pup bij een fokker te kopen die alle verplichte tests heeft uit laten voeren.

Alle advertenties van veenstra

24-06 Siberian Husky pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^