Puppy vermelding van bonda's specials

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat bonda's specials geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje bonda's specials zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Shih Tzu puppy's van bonda's specials

Puppy's
Ras Shih Tzu
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 13 juli om 22:35

Kennel
Kennelnaam: bonda's specials
Beschrijving: Op 26 juni zijn er bij ons 2 prachtige pups geboren. Momenteel hebben wij alleen het teefje nog beschikbaar,dat is ook het hondje dat op de foto's staat. De ouders van de pup hebben meerdere shows gelopen met goede resultaten. ze is nou 10 weken oud(foto)en ze gaat al overal mee na toe zodat ze overal aan kan wennen. ook lopen we af en toe een klein stukje met dr om haar aan het lijntje te laten wennen,dat gaat al aardig goed. verder zijn we er al weken mee bezig om op te letten dat ze al haar behoeftes buiten doet,dit doet ze nou ongeveer voor 80% ook is ze nagekeken door de dierenarts,meerdere keren ontwormd,en heeft ze haar eerste 2 inentingen al gehad. Ook is ze gechipt door de raad van beheer,en heeft ze een huisdierenpaspoort en een stamboom. Als u interesse heeft of vragen kunt u altijd bellen naar 06-49121962. Bij interesse kunt u altijd vrijblijvend langs komen om kennis te maken en naar de pup te kijken.

Contact
Website: http://www.bondasspecials.nl
Telefoon: 0649121962

Adres
Woonplaats: doesburg

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Ons teefje dat nu pups heeft is 2,5.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
Wij fokken alleen met gezonde ouderdieren. Ook hebben ze meerdere shows gelopen met goede resultaten.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
de pups worden meerdere keren ontwormd,krijgen een inenting bij 6 en bij 9 weken,en worden nagekeken door de dierenarts

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
8 a 9 weken.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
max.1

Hoe en waar groeien de pups op ?
de eerste weken zijn mama en de pups op de slaapkamer gebleven,nu zitten ze gezellig bij ons in de woonkamer

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Shih Tzu puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Shih Tzu en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Tests

Let op ! Er zijn geen tests uitgevoerd ! De HondenPage is van mening dat het uitvoeren van tests op de ouderdieren ontzettend belangrijk is bij het fokken van een nestje. Zonder deze testen weet je niets over eventuele erfelijke afwijkingen bij jouw pup ! Daarom raden wij altijd aan om een pup bij een fokker te kopen die alle verplichte tests heeft uit laten voeren.

Alle advertenties van bonda's specials

13-07 Shih Tzu pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^