Puppy vermelding van van 't Huis te Woude

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat van 't Huis te Woude geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje van 't Huis te Woude zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Samojeed puppy's van van 't Huis te Woude

Puppy's
Ras Samojeed
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 13 november om 02:02

Kennel
Kennelnaam: van 't Huis te Woude
Beschrijving: Geboren 06-11-2015 in Kennel van 't Huis te Woude prachtige samojeed pupjes 2 teefjes en 7 reutje. Nog 1 reutje beschikbaar. Voor serieuze baasjes. Gezondheidstesten zijn uitgevoerd op de ouders en officiel erkend en geldend voor de Raad van Beheer. Inzage is de standaard. Pups krijgen mee: Stamboom, DNA certificaat, Paspoort, eigendomsverklaring Overige papieren. Een eigen samengesteld starterspakket met al van belang om direct van de pup te genieten. voeding, riem, borstel, bontkleedje etc

Contact
Website: http://huistewoude.nl
Telefoon: 045-8500856

Adres
Woonplaats: Voerendaal

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Ouders voldoen aan de minimum leeftijd volgens het fokregelement van de Raad van Beheer.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
vader: HD A ED 0 ogen vrij van erfelijke afwijkingen DNA certificaat vastgelegd moeder: HD A ogen vrij van erfelijke afwijkingen DNA certificaat vastgelegd.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
1ste enting, ontworming en DNA certificaat Dierenarts check volledig, Hart ogen oren lichamelijke toestand.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
vanaf 8 weken

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
1

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups groeien op in huis tussen de andere honden en kinderen. Ze krijgen geregeld bezoek ter socialisatie van volwassenen en kinderen. Tijdens het buitenspelen ontmoeten zij ook kippen.

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Fokker vermelding

Voor meer informatie over van 't Huis te Woude bekijk de gehele fokker vermelding van van 't Huis te Woude

Samojeed puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Samojeed en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

van 't Huis te Woudevan 't Huis te Woudevan 't Huis te Woudevan 't Huis te Woudevan 't Huis te Woudevan 't Huis te Woude

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- Cataract
- DNA registratie raad van beheer / algemeen
- ECVO
- ED
- goniodysplasie
- Gonioscopie (glaucoom)
- HD
- PRA (Progressive Retina Atrofie)

Alle advertenties van van 't Huis te Woude

13-11 Samojeed pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^