Russkiy Toy puppy's

Hieronder vind je een overzicht van alle Russkiy Toy Pups op de HondenPage.

Helaas, er zijn op dit moment geen Russkiy Toy puppy's

Momenteel worden er geen Russkiy Toy puppy's aangeboden op de HondenPage. Kom snel weer eens eventjes kijken want er worden iedere dag nieuwe puppy's geplaatst op onze site !

Onlangs verkochte puppy's

Deze advertenties zijn onlangs gesloten omdat alle pups zijn verkocht !

Bruno is voortgekomen uit de combinatie Buggy Boyar Klahandalu ( Tjechie ) en Emma ( Ned ). Buggy en Emma hebben shows gewonnen, mooie rapporten gekregen van de keurmeesters en zijn perfecte gezelschap hondjes. Bruno groeit op loslopend/spelend in huis, nooit in de bench, is slim en ondernemend, Iemand die iets nieuws zoekt, geen doorgefokt ras, puur en perfect zou serieus dit ras moeten overwegen ! U mag vrijblijvend kennis maken met mijn hondjes. Bruno heeft showkwaliteit, is perfect gebouwd, prachtige lange haren op staart en oren, een mini my van Buggy. Voor info gewoon bellen Prijs is € 1650,00 Reserveren doen we pas als mensen hebben kennisgemaakt hier met alle honden en een aanbetaling doen voor de pup.

Dinsdag 6 januari zijn deze 2 schattige pups geboren, zijn bij ons in huis opgegroeid samen met hun papa en mama. Deze dametjes zijn dus inmiddels 9 weken en mogen vanaf nu ook naar hun nieuwe baasje, ze eten geheel zelfstandig, zijn nagekeken door onze dierenarts, ingeent, ontwormd en gechipt. Puppy Zira (black & tan) weegt momenteel 1125 gram en puppy Raya (sable) weegt 790 gram. Vader en moeder van de puppies zijn beide aanwezig en uiteraard ook te bezichtigen. Vader (black & tan) weegt 2700 gram en moeder weegt 1900 gram (tevens foto's bijgevoegd van vader en moeder). Deze kleine terriers ook wel Russische Toy of Russian Toy terier genomd, zijn voor vele nog een onbekend ras, ze hebben de grote van een chihuahua, de oren hebben iets weg van een vlinderhondje maar hebben overduidelijk het karakter van een terrier. Kiest u voor een Russische Toy terrier dan kiest u voor een trouwste kameraad ooit! De Russische toy terrier is erg dapper, actief, stoer maar vooral zeer aanhankelijk. Hij gaat voor je door het vuur en zal alles voor je doen. Hij waakt over je en wil het liefst de gehele dag bij je zijn. Er zit terrier bloed in, dat is op sommige momenten te merken wanneer hij bijvoorbeeld een botje heeft, dat wil hij graag behouden en houdt het dan ook goed vast met zijn stevige kaken. Hij kan makkelijk alleen zijn mits het aangeleerd is... Hun speciale uitstraling komt tot recht door hun mooie oren, vlaggen genaamd, deze zijn lang zijde achtig behaard. Aan de staart heeft hij dezelfde "vlaggen". De Russian Toy is echt een gezelschapshondje en valt onder rasgroep 9. Ze zijn van origine gefokt voor het jagen en doden van ratten en muizen. Het ras heeft niet heel veel beweging nodig, natuurlijk vinden ze het heerlijk om te wandelen, maar het is niet perse noodzakelijk om lange wandelingen te maken. De vacht heeft amper verzorging nodig, zelfs de oren en de staart niet, daarnaast heeft de Toy Terrier nagenoeg geen haaruitval, . Gewoon laten groeien en verder niets aan doen, af en toe een keertje kammen en eens in de zoveel maanden een keertje wassen. Indien het noodzakelijk is om te wassen omdat hij heerlijk ergens in heeft liggen rollen, kan dat natuurlijk en is het geen enkel probleem. Bij interesse mag u natuurlijk altijd geheel vrijblijvend een kijkje komen nemen...

We zijn een kleine familiale Belgische kennel erkend door Sint Hubertus. Onze pups groeien op in onze huiskamers. De ouders zijn respectievelijk red & sable en black & tan , de pups zullen dus red & sable en black & tan kleur hebben. De pups verlaten hun nest met Europees paspoort, volledige vaccinatie, stamboom FCI, startpacket (voeding,mand,speeltje,leiband,halsband,dekentje). Deze pups zijn super klein, heel actief, speels en alert. U kunt onze site bezoeken www.russkiy-toy.nl Kennel Russian Fairy Tale http://www.russkiy-toy.nl/ bezoek onze web site voor de deontologie van onze kennel Russian Fairy Tale

PAVLIK :Exclusieve en zeldzame mini pup van het ras Russkiy Toy. Pavlik is in het bezit van alle nodige Europese documenten. - Pavlik is black and tan en krijgt weldra zijn 2de vaccinatie en mag zijn baasje komen knuffelen vanaf 06.08.16. Heeft een groeiperspectief van 1.800- 2.000 gram Verlaat zijn nest met Europees paspoort, gechipt, volledige vaccinatie, stamboom FCI, startpakket (voeding,mand,speeltje,leiband,halsband,dekentje). Deze pup is super klein, heel actief, speels en alert. Russkiy Toy is de ideale familie hond, vormt geen gevaar voor uw kinderen of kleinkinderen en is de vervolmaking van uw gezin ; toy's worden sociaal aanvaard ; zijn niet zorg behoevend ; kunnen perfect thuis blijven wanneer baasje is gaan werken :-) We zijn een kleine familiale BELGISCHE kennel erkend door Sint Hubertus en de Vlaamse overheid voor dieren welzijn. Onze pups groeien op in onze huiskamers. U kunt onze site bezoeken voor meer info : Kennel Russian Fairy Tale http://www.russkiy-toy-club.be http://www.russkiy-toy.nl/ Prijs op aanvraag !

POKUS HOKUS :Exclusieve en zeldzame mini pup van het ras Russkiy Toy. Pokus Hokus is in het bezit van alle nodige Europese documenten. - Pokus Hokus is black and tan en krijgt weldra zijn 2de vaccinatie en mag zich daarna laten vertroetelen door zijn baasje. Heeft een groeiperspectief van 1.800- 2.000 gram Verlaat zijn nest met Europees paspoort, gechipt, volledige vaccinatie, stamboom FCI, startpakket (voeding,mand,speeltje,leiband,halsband,dekentje). Deze pup is super klein, heel actief, speels en alert. Russkiy Toy is de ideale familie hond, vormt geen gevaar voor uw kinderen of kleinkinderen en is de vervolmaking van uw gezin ; toy's worden sociaal aanvaard ; zijn niet zorg behoevend ; kunnen perfect thuis blijven wanneer baasje is gaan werken :-) We zijn een kleine familiale BELGISCHE kennel erkend door Sint Hubertus en de Vlaamse overheid voor dieren welzijn. Onze pups groeien op in onze huiskamers. U kunt onze site bezoeken voor meer info : Kennel Russian Fairy Tale http://www.russkiy-toy-club.be http://www.russkiy-toy.nl/ Prijs op aanvraag !

Meer weten over de Russkiy Toy ?

> Heb je nog vragen over (puppy's van) de Russkiy Toy? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Russkiy Toy? Kijk dan bij de Russkiy Toy rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Russkiy Toy Fokker? Voeg dan een gratis Fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Russkiy Toy puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Gratis advertentie toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als Pup op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als Pup vermelden.
Klik hier om een gratis Pup vermelding toe te voegen.

Puppy aanschaffen

Denk goed na voordat je een puppy aanschaft. Een puppy koop je voor heel het leven van de hond. Het kost soms een hoop energie, tijd en geld maar je krijgt er dan ook heel veel voor terug. In de honden encyclopedie vind je veel artikelen over het aanschaffen van een puppy en het vinden van een goede fokker. Lees dit door voordat je aan een puppy begint en wees vooral kritisch tegenover een fokker. Laat je niet verleiden door een mooi verhaal maar door een mooie pup !

Lees meer over een puppy aanschaffen:


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^