Puppy vermelding van Wacko

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat Wacko geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Wacko zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Rottweiler puppy's van Wacko

Puppy's
Ras Rottweiler
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 06 januari om 02:02

Kennel
Kennelnaam: Wacko
Beschrijving: Rottweiler pups te koop Nog 4 pups te koop, 3 reutjes en 1 teefje. Ze zijn geboren op 1 juli. De ouders zijn hier grootgebracht tussen de kinderen, dus de pups nu ook. Meer info via mail [email protected] Enkel mensen die echt ge├»nteresseerd zijn in een rottweiler-pup! Rottweilers zijn GEZINSHONDEN en moeten ook zo behandeld worden.

Contact
Website: http://
Telefoon:

Adres
Woonplaats: Chaussee d'enghien 39

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
De ouders zijn ook van ons en zijn 1,5 jaar.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
?????

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
?????

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
10 weken.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Eerste nest.

Hoe en waar groeien de pups op ?
In het gezin tussen 4 kinderen.

Stamboom

Het kan zijn dat de honden waarmee deze fokker fokt geen stamboom hebben. Lees hier (binnenkort) meer over de voordelen van een stamboom !

Rottweiler puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Rottweiler en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

WackoWacko

Tests

Let op ! Er zijn geen tests uitgevoerd ! De HondenPage is van mening dat het uitvoeren van tests op de ouderdieren ontzettend belangrijk is bij het fokken van een nestje. Zonder deze testen weet je niets over eventuele erfelijke afwijkingen bij jouw pup ! Daarom raden wij altijd aan om een pup bij een fokker te kopen die alle verplichte tests heeft uit laten voeren.

Alle advertenties van Wacko

06-01 Rottweiler pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^