Puppy vermelding van Lode Mi Amor

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat Lode Mi Amor geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Lode Mi Amor zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Newfoundlander puppy's van Lode Mi Amor

Puppy's
Ras Newfoundlander
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 22 augustus om 02:23

Kennel
Kennelnaam: Lode Mi Amor
Beschrijving: Wij hebben pups beschikbaar geboren op 30/04/2012 3 teven en 4 reuen Beschikbaar : 1zwart teefje en 1 zwarte reu intressen 0032(0)492467789 Wij wonen aan de grens nederland (hulst)

Contact
Website: http://www.lodemiamor.be
Telefoon: 0032(0)492467789

Adres
Woonplaats: kielderecht

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
onze honden worden allen getest op 18maand op hd ed en hart - lopen show met uitmuntend resultaat wij gebruiken enkel reuen met hd A en ED 0 Wij fokken op shoonheid en gezondheid Wij volgen onze pups op na verkoop wij verkopen enkel aan vertrouwbare mensen

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
bijde ouders getest op Hd Ed en hart al onze teven zijn vrij van HD ED EN hart

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
onze pups worden getest op hun hart en krijgen hun intentingen en 4 x ontwormt En hebben een stamboom Sint-hubertus Onze pups verlaten op 9 weken het nest

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
9 weken

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
wij fokken 2 nesten perjaar

Hoe en waar groeien de pups op ?
onze pups groeien op in huis

Stamboom

Het kan zijn dat de honden waarmee deze fokker fokt geen stamboom hebben. Lees hier (binnenkort) meer over de voordelen van een stamboom !

Newfoundlander puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Newfoundlander en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

Lode Mi Amor

Tests

Let op ! Er zijn geen tests uitgevoerd ! De HondenPage is van mening dat het uitvoeren van tests op de ouderdieren ontzettend belangrijk is bij het fokken van een nestje. Zonder deze testen weet je niets over eventuele erfelijke afwijkingen bij jouw pup ! Daarom raden wij altijd aan om een pup bij een fokker te kopen die alle verplichte tests heeft uit laten voeren.

Alle advertenties van Lode Mi Amor

22-08 Newfoundlander pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^