Puppy vermelding van Poohbears

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat Poohbears geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Poohbears zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Newfoundlander puppy's van Poohbears

Puppy's
Ras Newfoundlander
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 03 november om 15:43

Kennel
Kennelnaam: Poohbears
Beschrijving: allemaal naar een leuk huisje gegaan

Contact
Website: http://www.poohbears.nl
Telefoon: 0229232563

Adres
Woonplaats: hoorn

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
elana is 3 jaar

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
Baloe The Emperor's Companion ( EASY-BOY ) geboren: 02.11.2003 nhsb 2480229 HD A, ED vrij, Cyst. vrij, Hart vrij, Ogen vrij Elana van het Stolzhof geboren: 20.03.2009 nhsb 2742337 HD A, ED graad 1, Norbergwaarde 40, Cyst. vrij,Hart vrij

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
alle inentingen

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
8 weken

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
max 1 per jaar

Hoe en waar groeien de pups op ?
binneshuis dus in huishoudelijke sfeer

Stamboom

Het kan zijn dat de honden waarmee deze fokker fokt geen stamboom hebben. Lees hier (binnenkort) meer over de voordelen van een stamboom !

Newfoundlander puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Newfoundlander en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Tests

Let op ! Er zijn geen tests uitgevoerd ! De HondenPage is van mening dat het uitvoeren van tests op de ouderdieren ontzettend belangrijk is bij het fokken van een nestje. Zonder deze testen weet je niets over eventuele erfelijke afwijkingen bij jouw pup ! Daarom raden wij altijd aan om een pup bij een fokker te kopen die alle verplichte tests heeft uit laten voeren.

Alle advertenties van Poohbears

03-11 Newfoundlander pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^