Puppy vermelding van van het Bearehöfke

HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van van het Bearehöfke is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Helaas kennen we van het Bearehöfke nog niet goed genoeg om een gouden ster te geven. Zodra van het Bearehöfke langer actief is op de HondenPage zijn wij dit wel van plan. Dit betekend dat wij vinden dat van het Bearehöfke een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid. De HondenPage kan het voorzichtig aanraden om een pup bij deze fokker te kopen !

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje van het Bearehöfke zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Keeshond, Middenslag puppy's van van het Bearehöfke

Puppy's
Ras Keeshond, Middenslag
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 10 juli om 13:10

Kennel
Kennelnaam: van het Bearehöfke
Beschrijving: Op 21 april zijn bij ons 3 witte Middenslag Keeshondjes geboren. 2 teefjes en 1 reu. Enkele kenmerken van een Keeshond zijn: -Waaks -Trouw -Slim -Aanhankelijk/knuffelig Ze zijn ook zeer geschikt voor de sport zoals flyball of agility/behendigheid. Ze groeien in de huiskamer op met de moederhond en 2 andere Keeshondjes. Als het mooi weer is laten we ze op verkenning in de tuin en na de 6 weken enting leren ze mee gaan in de auto en bezoeken we drukkere plekken. Ze worden ontwormd, ontvlooid, krijgen de puppy enting, krijgen een Europees Paspoort, krijgen een Stamboom van de Raad van Beheer en worden gechipt door de Raad van Beheer. De eigenaar krijgt ook nog een informatie pakket een nestcd en het puppypakket mee. De pups worden met een contract verkocht.

Contact
Website: http://bearehofke.webs.com/
Telefoon: 045-4053258

Adres
Woonplaats: Hulsberg

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
De moederhond is Hiskebearke van het Sneeuwvlokje en ze is 26 maart 4 jaar geworden. De vaderhond is Heiko von Knöpsgarden en is 7 jaar.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
Beide ouders zijn getest op Patella Luxatie en zijn hier vrij van. Patella Luxatie is een aandoening aan de knieschijven waarbij de knie soms tot constant uit het gewricht schiet.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
2,4,6 en 8 weken worden ze ontwormd 6 weken krijgen ze de puppy enting Tussen de 5 en 8 weken worden ze door de Raad van Beheer gechipt

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Vanaf 8 weken mogen ze naar de nieuwe eigenaar.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Als een teefje een nestje heeft gehad geven we haar minimaal 1 jaar rust. Dit kan dus verschillen van 0-2 per jaar. Dit jaar zijn er 2 nestjes gepland en in 2013 word er daarom geen nestje gepland

Hoe en waar groeien de pups op ?
Ze groeien in de huiskamer op met de moederhond en 2 andere Keeshondjes. Als het mooi weer is laten we ze op verkenning in de tuin en na de 6 weken enting leren ze mee gaan in de auto en bezoeken we drukkere plekken.

Stamboom

Het kan zijn dat de honden waarmee deze fokker fokt geen stamboom hebben. Lees hier (binnenkort) meer over de voordelen van een stamboom !

Fokker vermelding

Voor meer informatie over van het Bearehöfke bekijk de gehele fokker vermelding van van het Bearehöfke

Keeshond, Middenslag puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Keeshond, Middenslag en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

van het Bearehöfkevan het Bearehöfkevan het Bearehöfkevan het Bearehöfkevan het Bearehöfkevan het Bearehöfkevan het Bearehöfkevan het Bearehöfke

Tests

Let op ! Er zijn geen tests uitgevoerd ! De HondenPage is van mening dat het uitvoeren van tests op de ouderdieren ontzettend belangrijk is bij het fokken van een nestje. Zonder deze testen weet je niets over eventuele erfelijke afwijkingen bij jouw pup ! Daarom raden wij altijd aan om een pup bij een fokker te kopen die alle verplichte tests heeft uit laten voeren.


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^