Puppy vermelding van van het Bearehöfke

HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van van het Bearehöfke is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Helaas kennen we van het Bearehöfke nog niet goed genoeg om een gouden ster te geven. Zodra van het Bearehöfke langer actief is op de HondenPage zijn wij dit wel van plan. Dit betekend dat wij vinden dat van het Bearehöfke een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid. De HondenPage kan het voorzichtig aanraden om een pup bij deze fokker te kopen !

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje van het Bearehöfke zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Middenslag Keeshond, wit puppy's van van het Bearehöfke

Puppy's
Ras Middenslag Keeshond, wit
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 04 september om 02:02

Kennel
Kennelnaam: van het Bearehöfke
Beschrijving: Op 12 mei zijn er bij ons 4 witte middenslag Keeshond pups geboren. Het zijn 2 reutjes en 2 teefjes. Vader en moeder zijn aanwezig en onderzocht op Patella, erfelijke oogafwijkingen doormiddel van ECVO ogentest en hebben een DNA test van combibreed rasgroep 5 door Van Haeringen. De pups worden ontwormd, krijgen de 6 weken enting, Europees Paspoort met gezondheidsverklaring, worden door de Raad van Beheer gechipt en geregistreerd bij Databank honden, krijgen een DNA profiel en Stamboom van de Raad van Beheer. Vanaf 8 weken mogen ze naar de nieuwe eigenaar.

Contact
Website: http://wittekeeshondjes-vanhetbearehofke.nl/
Telefoon: 0454053258

Adres
Woonplaats: Hulsberg

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Moeder is Didi van het Bearehöfke 4 jaar onderzocht op PL 0/0 erfelijke oogafwijkingen doormiddel van ECVO ogentest en heeft een DNA comcibreed rasgroep 5 test van Van Haeringen. Ze is in verschillende landen kampioen (show). Didi is een echte acrobaat, haar favoriete ligplek is op de rugleuning van de bank en ze is een vriendelijk aanhankelijk hondje. Vader is Kunhegyesi Bleki Kody-Manó import uit Hongarije, 4 jaar onderzocht op PL 0/0 erfelijke oogafwijkingen doormiddel van ECVO ogentest en heeft een DNA comcibreed rasgroep 5 test van Van Haeringen. Kody is een ontzettend lief klein reutje maar als hij een andere reu tegenkomt laat hij zien dat hij de macho is.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
PL 0/0 ECVO Vrij

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
6 weken puppyvaccinatie

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
vanaf 8 weken

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
2 tot 3

Hoe en waar groeien de pups op ?
Pups groeien in huis op samen met de andere honden die bij ons in huis leven. Ze worden gesocialiseerd met huiselijke dingen maar ook met alle dingen van buiten. Na de puppyvaccinatie leren we ze aan het lijntje lopen en nemen we ze mee in de auto naar de stad, een school of naar familie.

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Fokker vermelding

Voor meer informatie over van het Bearehöfke bekijk de gehele fokker vermelding van van het Bearehöfke

Middenslag Keeshond, wit puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Middenslag Keeshond, wit en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- DNA registratie raad van beheer / algemeen
- ECVO
- Patella luxatie
- PLL


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^