Puppy vermelding van van het Bearehöfke

HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van van het Bearehöfke is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Helaas kennen we van het Bearehöfke nog niet goed genoeg om een gouden ster te geven. Zodra van het Bearehöfke langer actief is op de HondenPage zijn wij dit wel van plan. Dit betekend dat wij vinden dat van het Bearehöfke een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid. De HondenPage kan het voorzichtig aanraden om een pup bij deze fokker te kopen !

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje van het Bearehöfke zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Middenslag Keeshond, wit puppy's van van het Bearehöfke

Puppy's
Ras Middenslag Keeshond, wit
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 15 september om 02:04

Kennel
Kennelnaam: van het Bearehöfke
Beschrijving: Op 30 juni zijn er 4 witte Middenslag Keeshond pups geboren. Het zijn alle 4 reutjes! De geboorte gewichten ware 176gr, 198gr, 160gr en 158 gram. De pups worden ontwormd, gevaccineerd en gecontroleerd door de dierenarts, gechipt door de Raad van Beheer en geregistreerd bij hun databank. Ze worden met stamboom en een contract verkocht. Het karakter van een Keeshond: -Leergierig -Slim -Trouw/Aanhankelijk -Waaks -Sportief Vader en moeder zijn bij ons aanwezig. De vader is PL vrij De pups groeien op in de woonkamer en met mooi weer gaan ze naar onze achtertuin waar ze lekker kunnen spelen. Ze leren aan het riempje lopen, auto rijden en worden gesocialiseerd.

Contact
Website: http://wittekeeshondjes-vanhetbearehofke.nl/
Telefoon: 0454053258

Adres
Woonplaats: Hulsberg

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
De vader en moeder zijn alle 2 2,5 jaar oud. Ze houden heel erg van knuffelen,ze zijn sociaal en kindvriendelijk en mama is gek om achter de balletjes aan te rennen.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
De vader is gecontroleerd en vrij van Patella Luxatie Zijn DNA is geregistreerd in Kassel

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Met 2,4,6 en 8 weken worden ze ontwormd. Met 6 weken worden ze door de dierenarts gecontroleerd en krijgen ze hun eerste puppy-enting. Tussen de 5 en 8 weken komt de chipper van de Raad van Beheer en dan worden ze gechipt en geregistreerd bij de databank.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
8 weken

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
1

Hoe en waar groeien de pups op ?
Sociaal bij ons in de woonkamer met een mooie speelplek en in de achtertuin waar we ook een mooie speelplek creeëren voor ze. Als ze de puppy-enting hebben gehad gaan ze mee in de auto en leren aan het riempje lopen. We nemen ze ook mee naar drukkere plekken zoals een ijskraam of winkelplein.

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Fokker vermelding

Voor meer informatie over van het Bearehöfke bekijk de gehele fokker vermelding van van het Bearehöfke

Middenslag Keeshond, wit puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Middenslag Keeshond, wit en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

van het Bearehöfkevan het Bearehöfkevan het Bearehöfkevan het Bearehöfkevan het Bearehöfkevan het Bearehöfkevan het Bearehöfkevan het Bearehöfkevan het Bearehöfkevan het Bearehöfkevan het Bearehöfkevan het Bearehöfkevan het Bearehöfkevan het Bearehöfkevan het Bearehöfkevan het Bearehöfkevan het Bearehöfke

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- DNA registratie raad van beheer / algemeen
- Patella luxatie


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^