Puppy vermelding van v.d.Pardiblo

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat v.d.Pardiblo geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje v.d.Pardiblo zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Jack Russell Terrier puppy's van v.d.Pardiblo

Puppy's
Ras Jack Russell Terrier
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 26 mei om 14:22

Kennel
Kennelnaam: v.d.Pardiblo
Beschrijving: Uit zorgvuldig gekozen combinatie, hebben wij 2 prachtige Black and Tan jack russells beschikbaar. Het zijn 2 reutjes, geboren op: 01.01.2017 Als fokker van o.a. Dobermans, zijn we inmiddels ook al bijna 15 jaar liefhebber en fokker van Black and tan Jack Russells, en proberen dan ook bij dit ras een zo perfekt mogelijke Black and Tan te fokken, met hun energieke, eigenwijze en onbevreesde karakter. Beide pups zijn mooi getekend, staan recht op hun pootjes en hebben geen wit. Ze groeien op in huiselijke kring, en worden goed gesocialiseerd. Met 8 weken mogen ze het nest verlaten, zijn dan gecontroleerd door de Dierenarts, ingeent, ontwormd, gechipt en voorzien van Paspoort. ( vader pups foto 6, moeder foto 7, foto 8 is Renzo, zeer bekende Dekreu en de vader van de vader ) Mocht U serieus geinteresseerd zijn kunt U contact met ons opnemen om een afspraak te maken: 06-19219475

Contact
Website: http://
Telefoon:

Adres
Woonplaats: Didam

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
We zijn Dobermans fokkers, maar ook liefhebber van de Black and Tan Jack Russell Terrier. We hebben 3 teefjes, 2 van 1 jaar, en 1 van 2,5 jaar. Daar hebben we nu een nestje van 2 pups van.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
Pubs zijn door de Dierenarts gezond verklaard.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Pups worden door Dierenarts getest op hartafw. gebit, eventuele parasieten, hun oogjes, botgestel. Ze krijgen met 6 wk.hun puppy-inenting. En ze worden ontwormd.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
De pups mogen vanaf 8 weken het nest verlaten.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Wanneer de gelegenheid zie voordoet, fokken we af en toe 1 nestje per jaar.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups groeien in huiselijke kring op, samen met andere honden, worden goed gesocialiseerd, worden gewend aan allerlei geluiden, en komen in aanraking met andere mensen.

Stamboom

Het kan zijn dat de honden waarmee deze fokker fokt geen stamboom hebben. Lees hier (binnenkort) meer over de voordelen van een stamboom !

Jack Russell Terrier puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Jack Russell Terrier en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Tests

Let op ! Er zijn geen tests uitgevoerd ! De HondenPage is van mening dat het uitvoeren van tests op de ouderdieren ontzettend belangrijk is bij het fokken van een nestje. Zonder deze testen weet je niets over eventuele erfelijke afwijkingen bij jouw pup ! Daarom raden wij altijd aan om een pup bij een fokker te kopen die alle verplichte tests heeft uit laten voeren.

Alle advertenties van v.d.Pardiblo

26-05 pups
26-05 Jack Russell Terrier pups
26-05 Jack Russell Terrier pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^