Puppy vermelding van merza

HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van merza is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Dit betekend dat wij vinden dat merza een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid.
De HondenPage kan het aanraden om een pup bij deze fokker te kopen !

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje merza zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Jack Russell Terrier puppy's van merza

Puppy's
Ras Jack Russell Terrier
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 16 februari om 16:24

Kennel
Kennelnaam: merza
Beschrijving: Onze Catootje heeft een nestje van zeven pups gekregen . Voor 1 teefje zoeken wij nog een blijvend tehuis . De pup is geent ,ontwormd ,bezit een stamboom en is gechipt. Beide ouders zijn aanwezig en via moeders kant vele generaties, De ouders zijn getest en vrij bevonden van patella luxatie en alle oogziektes,waarvan papieren ter inzage . De pups zijn allen wit bruin en ruwharig , ze zijn goed gesocialiseerd en super vrolijk . De eerste foto is de vader van de pups . Voor nog veel meer informatie over cato en haar pups kunt u altijd bellen of mailen .

Contact
Website: http://merza.nl
Telefoon: 0166672947

Adres
Woonplaats: poortvliet

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
De moeder is zes jaar en de vader is bijna 2 jaar

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
Alle oog en knie uitslagen zijn prima bevonden ,de papieren kunnen ingekeken worden bij bezoek.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups krijgen hun eerste enting tussen de zes en zeven weken en worden dan volledig nagekeken ,uiteraard zit er een gezondheidsverklaring bij , Als de pups nog hier zijn met 9 weken krijgen ze hun volgende enting en dat is ook met de twaalf weken het geval.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Vanaf ruim 8 weken

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
dat wisselt nogal

Hoe en waar groeien de pups op ?
de pups worden in huis geboren en groeien daar ook op ,Vanaf vijf weken mogen ze met mooi wer af en toe naar buiten wat steeds verder uitgebouwd wordt vanaf zes weken gaan ze mee met kleine ritjes in de auto samen met hun moeder en spelen ze met mooi weer lekker buiten zodat ze ook kennis kunnen maken met onze andere honden .

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Fokker vermelding

Voor meer informatie over merza bekijk de gehele fokker vermelding van merza

Jack Russell Terrier puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Jack Russell Terrier en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

merzamerzamerzamerzamerzamerzamerzamerza

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- Cataract
- Distichiasis
- ECVO
- Gonioscopie (glaucoom)
- Patella luxatie
- PRA (Progressive Retina Atrofie)
- PRCD (PRAM DNA)


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^