Puppy vermelding van marijke

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat marijke geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje marijke zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Jack Russell Terrier puppy's van marijke

Puppy's
Ras Jack Russell Terrier
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 01 juni om 16:40

Kennel
Kennelnaam: marijke
Beschrijving: Giny ( Emily Bronte) heeft op 26 mei 2 prachtige teefjes gekregen, moeder en pupjes maken het zeer goed. Groeien in huis op en worden met heel veel zorg en liefde grootgebracht. De ouders Emily Bronte Van Berkeloord en Saltisgardens DH Lawrence voldoen aan de eisen van het ras volgens FCI, hebben een stamboom en kwalificatie Z-G en uitmuntend NED Kampioen. Bijde ouders zijn vrij van erfelijke afwijkingen. recentelijke uitslagen aanwezig.

Contact
Website: http://
Telefoon: 0612840001

Adres
Woonplaats: spijkenisse

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Teefje showuitslagen Z-G. Reutje ned. kampioen uitmuntend.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
vrij van patella-luxatie vrij van erfelijke oogafwijkingen. recente uitslagen van oktober 2011 aanwezig.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
pups worden met 6 weken geent,4 keer ontwormd, gechipt door Raad van beheer. gezondsheid onderzoek door dierenarts .

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
8 weken

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
1e nestje

Hoe en waar groeien de pups op ?
In Huis,

Stamboom

Het kan zijn dat de honden waarmee deze fokker fokt geen stamboom hebben. Lees hier (binnenkort) meer over de voordelen van een stamboom !

Jack Russell Terrier puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Jack Russell Terrier en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

marijke marijke marijke

Tests

Let op ! Er zijn geen tests uitgevoerd ! De HondenPage is van mening dat het uitvoeren van tests op de ouderdieren ontzettend belangrijk is bij het fokken van een nestje. Zonder deze testen weet je niets over eventuele erfelijke afwijkingen bij jouw pup ! Daarom raden wij altijd aan om een pup bij een fokker te kopen die alle verplichte tests heeft uit laten voeren.

Alle advertenties van marijke

01-06 Jack Russell Terrier pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^