Puppy vermelding van Red Evenings' Joy

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat Red Evenings' Joy geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Red Evenings' Joy zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Ierse Setter puppy's van Red Evenings' Joy

Puppy's
Ras Ierse Setter
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 10 oktober om 02:04

Kennel
Kennelnaam: Red Evenings' Joy
Beschrijving: Voor ├ęchte Setterliefhebber erg mooie combinatie tussen My lady Red Evenings'Joy (B) en Yoyo degli Angeli Rossi (IT) Nu 10 weken oud, nog 5 van de 8 jongen beschikbaar (2 teefjes, 3 reutjes). Dieren worden gefokt op gezond lang leven, zonder alle problemen inherent bij veel showhonden; Internationaal paspoort, FCI erkende stamboom, ingeent, ontwormd In huis opgegroeid.

Contact
Website: http://
Telefoon: 00.32.488.631.257

Adres
Woonplaats: Hombourg bij Vaals, Belgie

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
De moeder is 4 jaar de vader 2,5 Is een combi,atie van zuivere werkhonden en schoonheids honden

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
We doen mee aan genetisch onderzoek op de Universiteit van Gent

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
testen op displasie, oogdegeneratie hebben uitstekend resultaat gegeven.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Nu 10 weken

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
1

Hoe en waar groeien de pups op ?
in huis

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Ierse Setter puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Ierse Setter en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

honden page profiel november11november11 schreef op 26 maart om 11:28:
Deze site gevonden met de naam van de fokker van mijn setter Rody.Blijkt dat deze niet de eerlijke fokker is waar hij zich voor uit geeft.Tot op dit moment nog nooit geen geldige papieren zoals de stamboom ontvangen van onze setter Rody.Ook contact wordt niet beantwoord.Zeer teleurgesteld in deze.Wel blij met mijn setter.Ook al was deze niet gesocialiseerd en heeft nog altijd bijtgedrag en veel blaffen!ze is nu 1jaar en 5 maanden.

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

Red Evenings' Joy

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- DNA registratie raad van beheer / algemeen

Alle advertenties van Red Evenings' Joy

10-10 Ierse Setter pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^