Puppy vermelding van Empire of Havanna

HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van Empire of Havanna is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Helaas kennen we Empire of Havanna nog niet goed genoeg om een gouden ster te geven. Zodra Empire of Havanna langer actief is op de HondenPage zijn wij dit wel van plan. Dit betekend dat wij vinden dat Empire of Havanna een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid. De HondenPage kan het voorzichtig aanraden om een pup bij deze fokker te kopen !

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Empire of Havanna zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Epagneul Nain Continental, Papillon puppy's van Empire of Havanna

Puppy's
Ras Epagneul Nain Continental, Papillon
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 16 februari om 02:11

Kennel
Kennelnaam: Empire of Havanna
Beschrijving: Inmiddels alle pups hebben een gouden mandje gevonden. Volgend nest plannen wij in 2025. Bent u op zoek naar een papillon pup met een stamboom (van geteste ouders) laat ons weten.Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Met vriendelijke groet, Kennel "Empire of Havanna"

Contact
Website: http://www.empireofhavanna.nl
Telefoon: +31613924265

Adres
Woonplaats: Groningen

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Al naar mijn eerste kennis met het ras wist ik al ooit heb ik een papillon. Zo heb ik naar lange zoektocht in 2018 mijn eerste vlinder van Letland naar Nederland ge├»mporteerd. En een jaar later de tweede)) Vandaag ben ik trotse eigenaar van een geregistreerde kennel. Wij hebben vier vlinderhondjes in huis. Een reu en drie teefjes. Onze honden worden op maat inge├źnt naar een titerbepaling.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
Onze honden zijn getest op Patella luxatie (vrij), jaarlijkse ECVO oogtest (vrij). Ook zijn testen gedaan via een DNA ondezoek: NAD-vrij, pap-PRA 1-vrij,vWD 1-vrij,FactorVII deficiency-vrij.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Pups zullen in overleg met de nieuwe eigenaren titerbepaling krijgen en /of inentingen. Daarnaast worden ze volgens schema ontwormen, gechipt en pups krijgen een gezondheidsverklaring van een dierenarts.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Pups moeten minimaal 8 weken zijn voor ze bij ons weg mogen.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Wij zijn een kleinschalig kennel. Het zal af en toe een pup nestje komen.

Hoe en waar groeien de pups op ?
Pups worden in huis geboren en groeien op bij moederhond in woonkamer, samen met onze kinderen en andere dieren. Vanaf week of vijf mogen ze met mooi weer lekker buiten spelen. Pups worden met vers vlees afgespeend. Ook zullen wij veel aandacht besteden aan de socialisatie van de pups.

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Fokker vermelding

Voor meer informatie over Empire of Havanna bekijk de gehele fokker vermelding van Empire of Havanna

Epagneul Nain Continental, Papillon puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Epagneul Nain Continental, Papillon en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

Empire of HavannaEmpire of HavannaEmpire of HavannaEmpire of HavannaEmpire of Havanna

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- Cataract
- DNA registratie raad van beheer / algemeen
- ECVO
- Patella luxatie
- PRA (Progressive Retina Atrofie)
- vWD (von willebrand Desease)

Alle advertenties van Empire of Havanna

16-02 Epagneul Nain Continental, Papillon pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^