Epagneul Nain Continental, Papillon fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Epagneul Nain Continental, Papillon fokkers op de HondenPage.

Kupumulia betekent prachtige vlinder. We fokken met papillons. Natuurlijk in de huiskamer en de ouderdieren zijn getest en voldoen aan de eisen van de rasvereniging. Vlinders zijn prachtige honden, mocht je willen kijken om kennis met hen te maken, dat mag altijd. Kom maar langs! Daarnaast hebben we een phalene (nachtvlinder) met hangende oortjes ipv staande. Al onze honden zijn met zorg uitgekozen door te kijken naar de bloedlijnen en ontwikkelingen in de voorgeslachten.

Empire of Havanna Empire of Havanna

Wij zijn een kleinschalig Papillon kennel. Die bevind zich in Noorden van het land. Wij fokken volgens de regels van de Raad van Beheer op kynologisch gebied in Nederland. Wij zijn aangesloten bij de Eerste Gezelschaphonden Club Nederland. Onze eisen omtrent gezondheid zijn hoog. Honden van ons hebben alle nodige gezondheid onderzoeken. Wij lopen regelmatig shows met onze honden binnen het land en daar buiten. Altijd met uitstekende resultaat. Daar zijn we heel trots op!

Ik heb 2 Papillon teven 1 is al een veteraan en 1 teefje van bijna 2,5 jaar. Met het laatste teefje fok ik nu een nestje. Alle pupjes hier van zullen een stamboom krijgen. Beide ouders zijn getest op PRA en andere oogziektes en vrij bevonden. Ook zijn ze beiden getest op PL en vrij bevonden. Mijn pups groeien op in huis en maken deel uit van mijn gezin.

Ik heb een kleine papillonkennel, waar we af en toe een nestje mee fokken. op dit moment heb ik 2 papillon teefjes 1 van 3jaar oud en 1 van 1 jaar oud. ze lopen hier vrij rond. als we een nestje fokken worden ze getest op pl en pra.

Casa Madico

Wij fokken af en toe een nestje in familiale kring. Neem gerust een kijkje op onze website voor verdere info

Wij fokken af en toe een nestje papillons met onze hiervoor geselecteerde ouderdieren. Wij fokken volgens de richtlijnen die door de rasvereniging hiervoor zijn opgesteld. Neemt u gerust een kijkje op onze website voor informatie, de planning van nestjes of informatie over gastgezinnen.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Epagneul Nain Continental, Papillon fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Epagneul Nain Continental, Papillon ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Epagneul Nain Continental, Papillon? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Epagneul Nain Continental, Papillon? Kijk dan bij de Epagneul Nain Continental, Papillon rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Epagneul Nain Continental, Papillon fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Epagneul Nain Continental, Papillon puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^