Puppy vermelding van L Artz

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat L Artz geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje L Artz zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Engelse Stafford puppy's van L Artz

Puppy's
Ras Engelse Stafford
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 22 april om 17:45

Kennel
Kennelnaam: L Artz
Beschrijving: Mooie Engelse Staffordshire bulterriër pups met stamboom zoeken een fijn thuis om oud te worden. Vader heet blade ( staat op de foto ) en de moeder die natuurlijk aanwezig is heet Lola ( staat ook op de foto) Lola heeft op 10 maart 7 mooie puppy,s gekregen 5 teefjes en 2 reutjes dit haar eerste nestje ( Gelegenheids nestje) Lola is nu 3 jaar oud en is echt een knuffelbeer . Haar karakter is heel speels en lola kan met alle honden in de buurt overweg . Blade de vader is hetzelfde van karakter en een beer van een hond . Wij hebben de hond vooral uitgekozen op karakter omdat wij dat erg belangrijk vinden in een hond . de puppy,s mogen rond half mei naar hun nieuwe baasje. De vader en moeder hebben beiden een stamboom en zijn DNA gecertificeerd . Pups zullen bij ophalen gechipt ( door raad van beheer ) ontwormt en ingeënt . Tevens is het mogelijk de pups een aantal keer te bezoeken voordat hij/ zij bij u komt wonen. De pups groeien op in een huiselijke sfeer met kinderen en een Franse bull terriër.

Contact
Website: http://
Telefoon: 0643887374

Adres
Woonplaats: Malden

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Lola is 3 jaar oud en is een schat van een hond. Ze kan met elke hond overweg en zelfs met katten. Vanwege haar leuke karakter heb ik besloten om 1 x een nestje met haar te fokken zodat andere mensen ook kunnen genieten van een leuke lieve en speelse hond. De dekreu heet blade en is een beer van een hond maar ook weer een superlief karakter.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
Omdat het nog jonge pups zijn zullen een aantal tests nog gedaan worden ( de verplichte zeker !!)

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De verplichte inentingen krijgen de pups

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
9 weken

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
1

Hoe en waar groeien de pups op ?
In huiselijke kring met kinderen en een Franse bulldog

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Engelse Stafford puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Engelse Stafford en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- DNA registratie raad van beheer / algemeen

Alle advertenties van L Artz

22-04 Engelse Stafford pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^