Puppy vermelding van V>G>Jans Beeke

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat V>G>Jans Beeke geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje V>G>Jans Beeke zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Dwergpinscher puppy's van V>G>Jans Beeke

Puppy's
Ras Dwergpinscher
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 07 maart om 06:37

Kennel
Kennelnaam: V>G>Jans Beeke
Beschrijving: Wij hebben dwergpinscher pups te koop met stamboom Er zijn 4 reutjes 2 bruine en 2 zwart/bruin en 2 teven 1 reerood 1 zwart-bruin Pups mogen naar hun nieuwe eigenaar op de lijftijd van 8 weken(27dec 2011) Krijgen door Raad van Beheer erkende stamboom Pups worden door dierenarts gecontroleerd,diverse malen ontwormd en ge-ent. Krijgen een puppy-pakket mee Volledig gesocialiseerd in huiskring met schriftelijke garantie pups zijn te bezichtigen,ouders ook Vader- en moederhond zijn uitmuntend beoordeeld op de hondententoonstelling Heeft u interesse in een pup , kunt u bellen of mailtje sturen.

Contact
Website: http://
Telefoon: 0492849581

Adres
Woonplaats: GEMERT

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Reu is een dwergpinscher black and tan van 2008 is van comb. Complement DEBAR en Humblepup ICE CREAM.lein van stuk (27 cm) niet klein van karakter, levendig,temperamentvol,pinter,evenwichtig, echt gezelschapshond. Teef is een dwergpinscher reerood van 2010 van comb. VIKING Chernaya Liniya en Wendy PILAWA.Roxy is echt een dametje ,rustig en heel erg lief.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
Oudershonden zijn gezond.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Pups worden door dierenarts gecontroleerd, en 4 X ontwormd en 2X ge-ent.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
9 weken

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
één per 2 jaar

Hoe en waar groeien de pups op ?
in huiskring

Stamboom

Het kan zijn dat de honden waarmee deze fokker fokt geen stamboom hebben. Lees hier (binnenkort) meer over de voordelen van een stamboom !

Dwergpinscher puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Dwergpinscher en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Tests

Let op ! Er zijn geen tests uitgevoerd ! De HondenPage is van mening dat het uitvoeren van tests op de ouderdieren ontzettend belangrijk is bij het fokken van een nestje. Zonder deze testen weet je niets over eventuele erfelijke afwijkingen bij jouw pup ! Daarom raden wij altijd aan om een pup bij een fokker te kopen die alle verplichte tests heeft uit laten voeren.

Alle advertenties van V>G>Jans Beeke

07-03 Dwergpinscher pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^