Puppy vermelding van kathy

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat kathy geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje kathy zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Dwergdashond, langhaar puppy's van kathy

Puppy's
Ras Dwergdashond, langhaar
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 08 december om 02:02

Kennel
Kennelnaam: kathy
Beschrijving: hey hey op 29/11/12 hebben wij 5 prachtige pupjes mogen verwelkomen. allen black and tan, langhaartjes, kleine dwergteckeltjes. 2 vrouwtjes 3 reutjes beiden ouders wonen bij ons , in de living. bij vertrek zijn de pupjes volledig in orde gezet bij de dierenarts, dus een chip, inentingen en paspoortje. (geen stamboom) bij echte interesse hadden we graag een eerste kennismaking gehad met de nieuwe baasjes, om hen een beetje te leren kennen, uiteraard met een lekker tasje koffie....dit omdat we ook graag de pups met een gerust hart laten vertrekken. al zijn wij geen handelaren/winkelier...wil ik gerust de garantie geven op de pupy ziektes...dit omdat ik gewoon 120 procent zeker ben dat het gezonde,lieve hondjes zijn. zo, bij nog vragen, geef gerust een seintje. groetjes kathy 00324947577955 0494757795

Contact
Website: http://
Telefoon: 0032494757795

Adres
Woonplaats: sleidinge, gent

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
myra haar ogen en gebit zijn grondig bekeken.ook word ze op regelmatig stip ingeent,tis een gezonde lieve boeredochter...:) de vader van de pups heeft een mooie stamboom van sint hubertus.. hij heeft ook een zeer lief karakter, wat ik toch enorm belangrijk vind.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
de pups hebben bij de geboorte een klein onderzoekje gehad, op een open gehemelte en zo... alles viel in de positieve zin..:) op 6 weken hebben ze trg een afspraak bij de dierenarts..; en krijgen ze hun eerste spuitjes...

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
sommige mensen laten pups vertrekken op 7 weken, officieel mag het op 8 weken, en ik sta erop dat ze tot hun 9 weken toch bij de mama mogen blijven... (tis maar 1 weekje langer, waarvan ik echt overtuigd ben dat dit tbeste is voor de pups...:) )

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
normaal 1 keer in het jaar. maar papa hond was me dit maal iets te snel af....

Hoe en waar groeien de pups op ?
onze hondjes worden behandeld zoals onze kinderen... en leven bij ons in de woonkamer... met een grote tuin om in rond te huppelen... ze krijgen degelijke voeding afwisselend van pedigree pal en royal canin...uiterraard kan ik de zielige oogjes bij ons aan de tafel niet negeren... en schuif ik zo heel af en toe een s een stukje vlees onder tafel...:)

Stamboom

Het kan zijn dat de honden waarmee deze fokker fokt geen stamboom hebben. Lees hier (binnenkort) meer over de voordelen van een stamboom !

Dwergdashond, langhaar puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Dwergdashond, langhaar en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

honden page profiel kathykathy schreef op 25 april om 14:30:
heb dus al een foutje ingetikt zie... er zijn nog 4 pupjes ter beschikking ipv 1...:)

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

kathykathy

Tests

Let op ! Er zijn geen tests uitgevoerd ! De HondenPage is van mening dat het uitvoeren van tests op de ouderdieren ontzettend belangrijk is bij het fokken van een nestje. Zonder deze testen weet je niets over eventuele erfelijke afwijkingen bij jouw pup ! Daarom raden wij altijd aan om een pup bij een fokker te kopen die alle verplichte tests heeft uit laten voeren.

Alle advertenties van kathy

08-12 Dwergdashond, langhaar pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^