Puppy vermelding van Diggin'woods

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat Diggin'woods geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Diggin'woods zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Dwergdashond, korthaar puppy's van Diggin'woods

Puppy's
Ras Dwergdashond, korthaar
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 22 januari om 02:02

Kennel
Kennelnaam: Diggin'woods
Beschrijving: Op 8 september 2014 heeft Caatje (Simply Stripes vd Gorsselseheide) 5 sterke pups op de wereld gezet van Cyberdachs mini Nascimento. 4 roodgestroomde en 1 rood teefje. De pups groeien op in de woonkamer en naast hun moeder worden ze begeleid door de andere teefjes uit mijn roedeltje die hun o.m. de kneepjes van het teckelworstelen bijbrengen. Zodra het weer en de entingen het toelaten wordt hun wereld vergroot naar de tuin en vervolgens ook de grote wereld. Vanzelfsprekend zijn de pups gefokt volgens de voorwaarden van de ntc, zijn de ouders getest en worden de pups ontwormd, inge├źnt, gechipt en krijgen een stamboom en dna-profiel. Vanaf 9 weken mogen ze naar hun nieuwe eigenaar.

Contact
Website: http://www.dwergteckel.com
Telefoon: 023-5640365/06-27159945

Adres
Woonplaats: Hoofddorp

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Ik heb een bescheiden roedeltje van 4 dwergteckels. 3 generaties black&tan en 1 roodgestroomde. Met de 2 oudsten wordt niet meer gefokt, beide hebben 1 nestje gehad. Caatje van 6 heeft nu haar 2e nestje. De jongste black&tan is alweer bijna 4 jaar en ik hoop met haar snel een nestje te kunnen fokken.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
De dames krijgen een ogentest, waarbij met name van belang is te kijken naar PRA en distichiasis. De uitslag van de test van Caatje was vrij van alle mogelijke oogziekten.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups gaan met 6 en 9 weken naar de dierenarts voor hun entingen en deze kijkt de pups ook na. De chipper van de Raad komt ook op visite en beoordeelt de omgeving en de pups.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Vanaf 9 weken mogen de pups uit het nest.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Ik fok incidenteel.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups groeien in de woonkamer op, temidden van mijn roedel. Voor ze weggaan hebben ze zoveel mogelijk kennis gemaakt met de wereld.

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Fokker vermelding

Voor meer informatie over Diggin'woods bekijk de gehele fokker vermelding van Diggin'woods

Dwergdashond, korthaar puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Dwergdashond, korthaar en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- Cataract
- Distichiasis
- DNA registratie raad van beheer / algemeen
- PRA (Progressive Retina Atrofie)

Alle advertenties van Diggin'woods

22-01 Dwergdashond, korthaar pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^