Puppy vermelding van Von Traum

HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van Von Traum is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Helaas kennen we Von Traum nog niet goed genoeg om een gouden ster te geven. Zodra Von Traum langer actief is op de HondenPage zijn wij dit wel van plan. Dit betekend dat wij vinden dat Vom Traum een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid. De HondenPage kan het voorzichtig aanraden om een pup bij deze fokker te kopen !

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Von Traum zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Duitse Herder puppy's van Von Traum

Puppy's
Ras Duitse Herder
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 15 september om 02:05

Kennel
Kennelnaam: Von Traum
Beschrijving: Wij hebben een prachtig nestje Duitse Herder pupjes in de kleuren Agouti en zwart met tanpoints. Ze zijn nu 4 weken oud en er zijn nog een aantal pupjes op zoek naar een fijn thuis. De ouders zijn uitgebreid getest op gezondheidsafwijkingen, waaronder HD, ED, DM en MDR1. Ze hebben ongeveer 200 DNA testen gehad. De uitslagen mogen altijd worden ingezien. De pupjes groeien op in huis en kunnen vrij de tuin in. Onze pupjes krijgen een stamboom, worden ontwormt, ge├źnt en verwend. Voor meer informatie mag je op de website kijken of mailen naar [email protected]

Contact
Website: http://dreamworksbbs.wixsite.com/vontraum
Telefoon:

Adres
Woonplaats: Kortenaken

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
De moeder van de pupjes komt uit Zwitserland. Een prachtig zwart teefje van 2 jaar oud. De vader komt uit Amerika en is nu 9 jaar oud. Hij is een zeer grote reu met een uiterst vriendelijk karakter.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
De uitslagen van de onderzoeken waren allemaal uitmuntend. Deze mogen uiteraard altijd worden ingezien.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De puppies krijgen op 8 weken hun eerste enting en mogen vanaf 9 weken verhuizen. Dit omdat ze nog heel lang bij de moeder drinken en je anders een antistoffenconflict kunt krijgen. We doen dit nu een aantal jaar zo, en zijn er zeer tevreden over.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
De pups mogen vanaf de leeftijd van 9 weken verhuizen. Dit is het weekend van 28 en 29 oktober.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
We fokken maximaal twee nestjes Duitse Herders per jaar

Hoe en waar groeien de pups op ?
Zoals boven te lezen staat worden de pups in huis geboren en groeien hier ook op. Ze kunnen als ze oud genoeg zijn de tuin in, waar een deel voor ze is afgezet. Ze worden gesocialiseerd volgens the rule of seven.

Stamboom

Het kan zijn dat de honden waarmee deze fokker fokt geen stamboom hebben. Lees hier (binnenkort) meer over de voordelen van een stamboom !

Fokker vermelding

Voor meer informatie over Von Traum bekijk de gehele fokker vermelding van Vom Traum

Duitse Herder puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Duitse Herder en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

SmeetsSmeetsSmeetsSmeetsSmeetsSmeetsSmeetsSmeetsSmeetsSmeetsSmeetsSmeetsSmeetsSmeetsSmeetsSmeetsSmeetsSmeetsSmeetsSmeetsSmeetsSmeetsSmeetsSmeetsVon Traum Von Traum Von Traum Von Traum Von Traum Von Traum Von Traum Von Traum Von Traum Von Traum Von Traum Von Traum Von Traum Von Traum Von Traum Von Traum Von Traum Von Traum Von Traum

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- CEA DNA
- CL DNA
- Cochleaire doofheid
- Dilute (DNA)
- DNA registratie raad van beheer / algemeen
- echocardiogram
- ECVO
- ED
- HA(DNA)
- Hartafwijkingen
- HD
- kaak en gebitsafwijkingen
- LCP
- MDR1
- PRA (Progressive Retina Atrofie)
- vWD (von willebrand Desease)

Alle advertenties van Von Traum

23-03 Duitse Herdershond Langstokhaar pups
15-09 Duitse Herder pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^