Puppy vermelding van T. Hulzebos

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat T. Hulzebos geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje T. Hulzebos zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Dashond Standaard, korthaar puppy's van T. Hulzebos

Puppy's
Ras Dashond Standaard, korthaar
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 08 september om 02:05

Kennel
Kennelnaam: T. Hulzebos
Beschrijving: Standaard kortharige teckel pups. Black and Tan geboren 14 mei j.l. Onze "Takkie" heeft een nest van 8 gezonde pups, 5 teven en 3 reuen. Het is het eerste nestje van haar. De pups krijgen een stamboom, worden gechipt en ge├źnt en krijgen een wormenkuur. Ze worden in de huiskamer grootgebracht, bij 3 kinderen en een kater. Vaste prijs 650.00 moeder Takkie = Yn't Spiers Blind Date vader Hidde vom Driland (ge├»mporteerd uit Duitsland) Voor vragen en foto's graag mailen.

Contact
Website:
Telefoon: 0619699105

Adres
Woonplaats: Zuidbroek

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Onze takkie is 1.5 jaar en de leeftijd van hidde is onbekend

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
wij hebben geen tests gedaan tot nu toe, alleen maar ontwormt

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
nog geen

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
8 weken

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Dit was de eerste keer en tot nu toe zijn we niet van plan dit nog een keer te doen, hoe leuk het ook is

Hoe en waar groeien de pups op ?
de pups groeien op in de werpbak tot ze te groot zijn, in de woonkamer, wanneer ze te groot zijn voor de werpbak verhuizen ze naar de keuken of bijkeuken. Wat op dat moment het beste uitkomt

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Dashond Standaard, korthaar puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Dashond Standaard, korthaar en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Tests

Let op ! Er zijn geen tests uitgevoerd ! De HondenPage is van mening dat het uitvoeren van tests op de ouderdieren ontzettend belangrijk is bij het fokken van een nestje. Zonder deze testen weet je niets over eventuele erfelijke afwijkingen bij jouw pup ! Daarom raden wij altijd aan om een pup bij een fokker te kopen die alle verplichte tests heeft uit laten voeren.

Alle advertenties van T. Hulzebos

08-09 Dashond Standaard, korthaar pups
08-09 Dashond Standaard, korthaar pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^