Puppy vermelding van Forseti´s

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat Forseti´s geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Forseti´s zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Chinese Naakthond puppy's van Forseti´s

Puppy's
Ras Chinese Naakthond
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 23 juni om 02:06

Kennel
Kennelnaam: Forseti´s
Beschrijving: Kennel Forseti´s offer for sale beautiful powderpuff females from very interesting parents combination ( USA-UK bloodline- Whispering Lane, Shida, Moonswift…). Both parents are tested for prcd PRA, PLL, rcd3 with clear results. CERF normal, KCS normal and patella 0/0. Girls are very promising for shows and future breeding or as a lovely pets. They are well socialized, growing in the family with baby and other dogs. Don´t hesitate contact me for more questions!

Contact
Website: http://forsetis.cz
Telefoon:

Adres
Woonplaats: Maastricht

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
3 MONTHS

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
PRCD PRA, PLL, CERF, PATELLA NORMAL

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
EVERY YEAR

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
3 MONTHS

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
1

Hoe en waar groeien de pups op ?
IN MIDDLE OF FAMILY IN HOUSE WITH Garden

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Chinese Naakthond puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Chinese Naakthond en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

Forseti´sForseti´sForseti´sForseti´s

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- Cataract
- Dilute (DNA)
- DNA registratie raad van beheer / algemeen
- echocardiogram

Alle advertenties van Forseti´s

23-06 Chinese Naakthond pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^