Puppy vermelding van Nedina's Snuggle Pups

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat Nedina's Snuggle Pups geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Nedina's Snuggle Pups zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Bichon Frise puppy's van Nedina's Snuggle Pups

Puppy's
Ras Bichon Frise
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 04 juli om 02:04

Kennel
Kennelnaam: Nedina's Snuggle Pups
Beschrijving: Onze kennelnaam is sinds 30 juli 2012 geregistreerd. De Bichon frise is een zeer sociale en leergierige hond. Mensen met een allergie kunnen zeer goed tegen dit ras omdat dit ras niet verhaard en daarbij ook een odervrije vacht heeft. Dit betekend dat u de hond niet in huis ruikt. Bij Nedina's Snuggle Pups fokken wij met onze honden volgens de richtlijnen van de Raad van Beheer en de Rasvereniging Pekinees en Dwergspanielclub. Waarbij wij zijn aangesloten. Samen met haar leden zetten we de richtlijnen op een professionele manier in voor verbeteringen van het houden en fokken van de Bichon Frisé. De Raad van Beheer en de Rasvereniging ondersteunt en doet onderzoek naar socialisatie en preventieve gezondheidszorg van pups en ouderdieren en werkt aan het voorkomen en terugdringen van erfelijke aandoeningen. Daarom is ook echter de vraag prijs van een eerlijk gefokte bichon frise pup geen marktplaats prijs. de prijs van de pups is € 1500,-. De pups krijgen ook een jaar lang garantie bij ons. En een levenslange hulp en advies voor als u en de pup het nodig hebben van ons. Ook worden de pups met een DNA gecontroleerd of ze inderdaad van de 2 ouder dieren zijn. Momenteel hebben wij 1 nestjes beschikbaar. Van deze nestjes zijn er wel al een aantal reserveringen. En onze Salima is bevallen op 24 maart 2015 van 6 pupjes en 2 meisjes en 4 mannentjes. Alleen de 2 teefjes zijn nog beschikbaar.

Contact
Website: http://www.bichonfrise.nl
Telefoon: +31 (0) 6-27462012

Adres
Woonplaats: Weert

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Er worden pas met onze honden gefokt vanaf 18 maanden. Ze gaan door allerlei testen van gezondheid heen. En ze zijn gezond verklaart. Deze testen vind u aan uitslagen allemaal op onze website. www.bichonfrise.nl. Ook doen wij aan sociale testen met de pups en ouder dieren. Onze honden leven in ons huis.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
De test resultaten en uitslagen zijn te bezichtigen op onze website en alle dieren zijn gezond verklaart.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups worden getest op socialisatie. De pups worden op 2, 4, 6, 8 weken ontwormd. Ze worden op 6 weken gevaccineerd voor de eerste puppy vaccinatie.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Pas na 8 weken. Niet eerder!

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
4 op een jaar basis. Kunnen er ook minder zijn. Wij staan altijd achter het feit dat als wij pas een nestje fok ken als wij volledige zorg kunnen nemen voor de pups. Het vergt enorm veel tijd met de kleintjes en opvoeding. Dit doe je niet zomaar omdat je een nestje wilt. Dit doe we als we ons volledig kunnen concentreren op het nest en de ouderdieren.

Hoe en waar groeien de pups op ?
Onze pups groeien in ons huis op en worden zeer goed gesocialiseerd.

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Fokker vermelding

Voor meer informatie over Nedina's Snuggle Pups bekijk de gehele fokker vermelding van Nedina's Snuggle Pups

Bichon Frise puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Bichon Frise en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

Nedina's Snuggle Pups

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- Cataract
- DNA registratie raad van beheer / algemeen
- ED
- HD
- Patella luxatie
- PRA (Progressive Retina Atrofie)

Alle advertenties van Nedina's Snuggle Pups

16-12 Bichon Frise pups
27-05 Bichon Frise pups
06-10 Bichon Frise pups
04-07 Bichon Frise pups
28-06 Bichon Frise pups
28-06 Bichon Frise pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^