Puppy vermelding van Nedina's Snuggle Pups

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat Nedina's Snuggle Pups geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Nedina's Snuggle Pups zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Bichon Frise puppy's van Nedina's Snuggle Pups

Puppy's
Ras Bichon Frise
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 28 juni om 02:04

Kennel
Kennelnaam: Nedina's Snuggle Pups
Beschrijving: Te koop Bichon Frise pupjes te koop! Onze Shauni heeft ons op 13 feb 2014 ons 3 Teefjes en 1 reutje gegeven. Van haar zijn nog 1 teefjes beschikbaar. De pups zijn gechipt, gevaccineerd, geregistreerd, ontwormd en hebben een stamboom. En komen met Garantie. Onze Bichon Frisé ouderdieren zijn ingeënt, ontwormd, gechipt, hebben een stamboom en hebben een europees paspoort. Tevens worden onze ouderdieren en puppies geregistreerd via NDG ( Nederlandse Databank Gezelschapsdieren). Hiermee kunnen wij of nieuwe eigenaren onze hondjes en de puppies 24uur per dag traceren, mochten ze weggelopen zijn. Ook onze puppies worden ingeënt, ontwormd, gechipt, hebben een europees paspoort, hebben een stamboom en worden bij NDG geregistreerd. Onze puppies worden daarom ook steeds verkocht met schriftelijke waarborg. Onze hondjes zijn raszuiver en hebben een hele mooie stamboom. Dit kan ik maar niet vaak genoeg erbij vermelden. Er zijn veel Bichon Frisé puppies te koop die niet raszuiver zijn. Met een stamboom-hondje is het goed na te gaan wie de ouders en voorouders zijn. En of er eventuele erfelijke ziektes voorkomen in de voorouders. Plus dat de moeder- en vaderhond verplicht zijn om de patella en de ogentest te doen. Zijn ze goed gekeurd? Dan mag er mee gefokt worden. Zo verhoog je de kans dat, die pups die geboren worden, patella vrij zijn. U betaalt wel meer voor een stamboom-hond. Maar dan weet u ook wat u koopt! En dat vinden wij erg belangrijk. Er zijn zeker goedkopere Bichon Frisé pups te koop. Maar bij elke goede fokker zal u rond dezelfde prijs zitten. En elke goede fokker zal ook zeggen “goedkoop is duur koop”! Het is leuk meegenomen een goedkope pup. Maar als de pup ziek wordt ………… Wij streven naar het geluk en een goede gezondheid van onze pups. En dat de pups een geschikt gezin krijgen.

Contact
Website: http://www.nedinassnugglepups.nl
Telefoon: 0627462012

Adres
Woonplaats: Looimolenstraat 42

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Shauni is ons eigen gekweekte hondje. Ze is onderzocht op dit ras verplichte testen en dat waren de ogen en de patella. Ook teven hebben wij de heupjes en elleboogjes na laten testen. En de Herpes. Ze is een zeer lief hondje met een super moeder instinkt.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
Vrij.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Ogen en de patella en de herpes en de heupjes en de ellebogen. Zie op onze website de uitslagen. www.nedinassnugglepups.nl

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Op de 8 weekjes.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
2 of 3

Hoe en waar groeien de pups op ?
In huislijke kringen met veel liefde en warmte en socialisatie .

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Fokker vermelding

Voor meer informatie over Nedina's Snuggle Pups bekijk de gehele fokker vermelding van Nedina's Snuggle Pups

Bichon Frise puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Bichon Frise en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

Nedina's Snuggle Pups

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- Cataract
- ED
- HD
- OCD
- PRA (Progressive Retina Atrofie)

Alle advertenties van Nedina's Snuggle Pups

16-12 Bichon Frise pups
27-05 Bichon Frise pups
06-10 Bichon Frise pups
04-07 Bichon Frise pups
28-06 Bichon Frise pups
28-06 Bichon Frise pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^