Puppy vermelding van marcel

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat marcel geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje marcel zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Belgische Herdershond, Tervuerense puppy's van marcel

Puppy's
Ras Belgische Herdershond, Tervuerense
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 24 april om 02:02

Kennel
Kennelnaam: marcel
Beschrijving: Te koop: Tervuerense herder puppy's . 6 x reutje en 2 x reefje. Let op: enkele zijn al gereserveerd dus beter niet te lang wachten. Stamboom, dus met alle benodigde officiele papieren. Erg goede lijnen ! Moeder: Cheetah (officieel: Jaïlachéta), dochter van Munchanga's Chakira, meervoudig belgisch kampioen ( googelen: deze 2 namen en Best4You typen ) Cheetah is gedekt door Mirai . Hij is 3 maanden geleden Ned. Kampioen geworden! Volledige naam: Mirai Perfect Mission of Dark Brightness ( kun je weer googelen). Deze supergezonde ouders zijn prachtig qua uiterlijk, met bijzonder mooie 'koppies' en vacht; maar hebben vooral ook een fijn karakter. Heel goed gedrag. Daarbij zijn ze goed waaks. Cheetah is een echte bewaker van ons erf op het platteland met het juiste correcte gedrag. Beide hebben een zeer actief leven. We willen graag goede adressen voor onze puppy's dus aandacht voor de energie en aanhankelijkheid die deze honden hebben. Als alles goed verloopt en ze werpt na exact 9 weken dan komen de pups 2 februari. Dus vanaf ca. laatste week maart kunnen ze mee met de nieuwe eigenaar. Voor foto's van Mirai: even googelen met de woorden Mirai Perfect Mission of Dark Brightness. Foto's van Cheetah (ik heb geen officiele kennel of website): even bellen : 0546.573763 (Vriezenveen) of mailen : [email protected]

Contact
Website: http://
Telefoon: 0546573763

Adres
Woonplaats: vriezenveen nl

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
zie tekst adv.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
HD - A

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
alle nodige

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
gebruikelijk dus 7 -8 weken

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
pas het 1e nest, gedaan om zelf een teef er bij te hebben zodat ik er 2 heb. Is leuker voor de honden zelf vooral.

Hoe en waar groeien de pups op ?
boerderij met kinderen, nooit vast altijd vrij

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Belgische Herdershond, Tervuerense puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Belgische Herdershond, Tervuerense en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

marcelmarcelmarcel

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- HD


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^