Belgische Herdershond, Tervuerense fokkers

Hieronder vind je een overzicht van alle Belgische Herdershond, Tervuerense fokkers op de HondenPage.

VAN JILL'S ENJOY VAN JILL'S ENJOY VAN JILL'S ENJOY VAN JILL'S ENJOY

tervuerense herder kennel Wij zijn een kleine kennel die af en toe een nestje hebben.volgens de NVBH. 11 mei 2012 heeft jill haar eerste nestje gekregen 1 reu en 3 teefjes. Alle pups hebbben een baasje gevonden. de pups groeien dan op in huis en worden ingeent en ontwormt,krijgen een stamboom mee en natuurlijk een puppie pakket voor meer info: 0648402713 www.joyenjill.nl

Van het Osscher Meer Van het Osscher Meer Van het Osscher Meer Van het Osscher Meer Van het Osscher Meer Van het Osscher Meer Van het Osscher Meer Van het Osscher Meer Van het Osscher Meer

Wij zijn een groot liefhebber en een kleinschalige, erkende fokker van het Tervuerense herderras. Onze honden zijn in de eerste plaats gezinsleden. Dit houdt in dat ze bij ons in huis leven, van tijd tot tijd op de bank klimmen en het liefst zijn waar wij ook zijn.Naast een actief buitenleven met onze honden bezoeken wij regelmatig hondententoonstellingen waar wij onze hond showen.Ons voornemen is om af en toe (eens per 2 jaar) een nestje te fokken met onze Tervuerense herder teef Gentle. *Dit doen wij uitsluitend volgens het fokreglement van de Nederlandse Vereniging voor Belgische Herdershonden (NVBH). Ons streven is om in de eerste plaats gezonde Tervuerense herders te fokken met een fijn, open karakter, die uitstekend geschikt zullen zijn als huishond en kunnen uitgroeien tot een prima sport en werkhond. Natuurlijk gaan wij voor onze pups op zoek naar een zeer fraaie papa die in dit plaatje zal passen. Neem een kijkje op onze website www.vanhetosschermeer.nl NIEUWS UPDATE: Wij plannen een nestje voor eind 2017/begin 2018. Wij vinden het belangrijk dat er een “match” is tussen toekomstige eigenaren en het karakter van de Tervuerense herder en willen dan ook graag eerst kennis maken met de nieuwe pupeigenaren.

GROENENDAELERPUPPIES ’T HOFKE VAN CORBAZI °23/10/2013. JOYCA ’T HOFKE VAN CORBAZI X IAN DE BRUINE BUCK (WERELDKAMPIOEN 2013 – INTERNATIONAAL – NEDERLANDS – LUXEMBURGS & BELGISCH SHOWKAMPIOEN) ONZE PUPPIETJES WORDEN ONTWORMD – GEVACCINEERD – GECHIPT – DNA GETEST – SOCIAAL OPGEVOED IN HUISELIJKE KRING SAMEN MET ONZE KINDEREN EN ANDERE HONDEN. VOOR VERDERE INFO 0475/333.697

Wij zijn een hobbykennel met een grote liefde voor het ras. Onze bedoeling is om een zo stabiel mogelijke hond af te leveren aan de nieuwe baasjes. Karakter komt vooral op de eerste plaats. Onze hondjes worden dan ook in huiselijke kring opgevoed samen met onze kindjes. Wij beginnen hier ook al met de socialisatie van de pups. Een goede thuis is wat wij zoeken voor de kleine puppietjes!

Wij zijn een hobbykennel van Tervuerense herders en Groenendaelers. Onze bedoeling is om zo stabiel mogelijke pups af te geven aan hun baasjes. Gezondheid, stabiliteit, schoonheid en karakter zijn heel belangrijk voor ons. Onze puppietjes zijn in het bezit van een stamboom van Sint-Hubertus en een Europees paspoort. Ze worden gechypt, gevaccineerd, verschillende malen ontwormd en DNA-getest. Onze puppertjes worden dan ook grootgebracht in huiselijke kring samen met onze kindjes en andere honden. Voor verdere informatie +32 475 333 697

de Conte de Fée de Conte de Fée de Conte de Fée

Onze kennel is begonnen in 1989. Al sinds die tijd fokken wij 1 nestje per jaar, zodat we alle tijd en aandacht aan honden en nieuwe eigenaren kunnen besteden. Wij zijn Anne-Marie en Ruud Smolders. We wonen samen met onze honden, Tervuerense Herders, in het buitengebied van Kaatsheuvel. Daar hebben we heerlijk de ruimte en kunnen de honden naar hartenlust spelen en rennen. Sinds 1991 zijn wij ingeschreven bij de Raad van Beheer onder de kennelnaam “de Conte de Fée”. Ik ben fulltime met de honden bezig, wandelen, trainen GG, behendigheid, opvoeden en verzorgen van de pups. Daarnaast begeleid ik mensen met extra hulp bij trainingen of gedragsproblemen. Ook ben ik de contact persoon tussen de NVBH (rasvereniging) en het team dat zich bezig houdt met het onderzoek naar maagkanker bij de Belgische Herder. Ruud houdt zich naast zijn werk bij de Brandweer, voornamelijk bezig met wandelen en trainen van onze honden. Hij is diegene die je ook aan kunt treffen in de show ring met door ons gefokte honden. Naast mijn medische opleiding als laboratorium specialist heb ik de opleiding gedaan voor keurmeester, gedragskeurmeester en bezoek nog seminars die betrekking hebben op honden, gezondheid en gedrag. Ons streven is het fokken van een ras typische Belgische Herder, een vrolijke, levendige, gezonde hond, geschikt voor diverse vormen van hondensport en uiterlijk ook voldoet aan de ras standaard. Wij vinden het belangrijk dat onze pups zich volledig kunnen ontwikkelen, waarbij het ontdekkend bezig zijn een pré is. Onze pups maken deel uit van ons gezin en zijn gewend aan de normale dagelijkse geluiden en bezigheden, ze worden in huis geboren en groeien daar ook op tot het moment dat ze naar hun nieuwe baasjes gaan. Ze kunnen volop spelen, graven, rennen, en hebben volop ruimte om heerlijk te ravotten. Ook de volwassen honden leven bij ons in huis en de pups leren op deze manier hoe het werkt in een roedel. Kortom: een geweldig “hondenleven”.

Wij fokken honden! Welk ras? "Alle!" Welke maat hond? "Alle!" Van golden retriever tot Dobermann wij zijn de fokker waarbij alles kan. Wilt u liever een mix? Een husky x tekkel? Of liever een tekkel x pomeriaan? Daar doen wij ook aan! Wij hebben OOK elk weekend laatste kans hondjes; de overblijvers met een verlaagde prijs speciaal voor de impulsieve honden koper. Koopt u twee pups dan krijgt u een bonus. Koopt u een heel nestje van minimaal 6 dan krijgt u een opblaas jacuzzi van ons gratis erbij.

Wij zijn fokker van Tervueren en Groenendaeler. Al onze honden leven in huis en genieten dagelijks van een boswandeling. Wij zijn ook geregeld te vinden op shows en gehoorzaamheidswedstrijden. Onze pups worden in huis geboren en met veel liefde grootgebracht. Hierbij besteden wij veel aandacht aan de socialisatie en het gewennen aan allerlei geluiden en situaties. Steeds welkom.

Wij zijn Ilse & Ton, wonen in het zuiden van het land. Wij zijn al meer dan 30jr liefhebbers van de Belgische herders Groenendaeler & tervuerense, Wij trainen FCI obedience en Nadac Hoopers. Af en toe fokken wij een nestje met toestemming van de rasvereniging, Onze pups groeien in huis op, Hebben oa FCI stamboom, EU paspoort U bent altijd welkom om vrijblijvend kennis met ons en onze honden te komen maken.

Ik ben Gonnie Althuizen en heb al ruim 25 jaar kennel la Tervura. Zoals de naam het zegt betreft het de Belgische herder en dan de Tervuerense herders. Onze honden lopen op show, doen doggydance, flyball, reddingswerk en agility. Neem eens een kijkje op onze site dan krijg je een overzicht van de laatste jaren. Of kijk eens op youtube klik La Tervura in en je vind heel veel filmpje van onze honden, de pups en hoe het er bij ons aan toe gaat. Nadat mijn man is overleden is een goede vriendin Loes v.d. Broek medeeigenaar van de kennel geworden zij heeft ook drie Tervuerense herders. We fokken 1x per jaar een nestje het ene jaar bij haar het andere jaar bij mij. En soms slaan we ook gewoon een jaar over.

Wij streven naar gezonde gezinshonden, met een sociaal en stabiel karakter, die zo goed mogelijk voldoen aan de rasstandaard en geschikt zijn om mee te sporten. De combinaties worden dan ook zorgvuldig overwogen. De pups groeien uiteraard op in huiselijke kring en worden degelijk gesocialiseerd. Voor informatie over het ras in het algemeen en over de Groenendaeler in het bijzonder kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wanneer u onze honden wilt ”ervaren” bent u van harte met uw hele gezin welkom.

Pride of The North Groenendaeler kennel

Wij zijn een Groenendaeler kennel in het noord-oosten van Groningen in een dorp genaamd Midwolda. Ons streven is om elk jaar een nestje te fokken waaruit gezonde honden met een uitstekend temperament en karakter komen en ook nog eens de looks hebben die volgens de rasstandaard zijn bepaald. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of langskomen voor een vrijblijvende kennismaken met ons en onze honden. www.groenendaelermidwolda.nl [email protected] Groeten, Dick, Brendan en Nelly Smit.

Temperamental Groenendaeler & Tervuerense Herders Temperamental Groenendaeler & Tervuerense Herders Temperamental Groenendaeler & Tervuerense Herders Temperamental Groenendaeler & Tervuerense Herders

sinds 1992 hebben wij Tervuerense herders en Groenendaelers (zowel reuen als teven) en fokken met sommige daarvan af en toe een nestje. Wij geloven dat de Belgische Herder een Allround hond is en moet beschikken over een gezonde dosis werklust op allerlei gebied, daarnaast bezoeken wij met onze honden regelmatig shows in binnen- en buitenland. Alle honden wonen in huis en ook de puppy's groeien in huis op met kinderen en dieren op onze boerderij. Wij zijn lid van beide rasverenigingen (NVBH en BHCN) en scholen regelmatig bij om zo op de hoogte te blijven op het gebied van gezondheid en welzijn van rashonden. Je bent altijd welkom voor een vrijblijvend bezoek en informatie over ons ras of loop mee tijdens onze jaarlijkse kennelwandeling op Bussloo! Hartelijke groet, Els & Eddie van de Steeg

wij zijn liefhebbers van de belgische herders.onze pups groeien op in een liefdevol warm gezin.we geven ze en sociale en goede opvoeding.

Tyboki's Tyboki's Tyboki's Tyboki's Tyboki's Tyboki's

wij zijn een kleinschalige kennel die altijd volgens regels NVBH/BHCN fokt. Onze honden leven gewoon bij ons in huis en ook evt. pups groeien in huis op en worden goed gesocialiceerd,ontwormd en ingeent.ook de ouderdieren worden getest op erflijke afwijkingen, en voldoen aan gedragsnorm. Tevens hebben zij de juiste kwalificatie op shows gehaald= minimaal Uitmuntend.

Wij fokken sinds 1990 Belgische herders Tervueren en sinds 4 jaar daarbij ook de Laekense herder. Af en toe hebben wij pups beschikbaar die optimaal gesocialiseerd worden, opgroeien in huis en vanaf dag 1 alle huiselijke situatie's meemaken. Onze pups groeien op tussen onze katten, hebben uiteraard een stamboom, zijn 1 maal geënt en meerdere malen ontwormd als ze bij ons rond 8 weken vertrekken. Tegenwoordig word er ook een DNA test uitgevoerd om zekerheid te hebben over de afstamming. Neem voor meer info een kijkje op onze uitgebreide website die wij regelmatig updaten met info, foto's en filmpjes! Heeft u interesse in een pup of een herplaatser kunt u altijd contact met ons opnemen en ons uiteraard bezoeken!

v. Patou's Legend

Liefhebber én fokker van Pyreneese Berghond , Tervuerense Herder en Groenendaeler ,Wij zijn geregistreerd als kennel bij de Raad van Beheer, af en toe pups,gebaseerd op gezonde ouderdieren uit uitmuntende combinaties. Gezondheid én karakter staan voorop daarnaast proberen wij zo goed mogelijk aan de FCI standaard te voldoen. U bent ten alle tijde welkom om kennis te maken met onze honden

van den hegakker van den hegakker van den hegakker

wij fokken af en toe een nestje tervuerense herders, met instemming van de nvbh of bhcn, pups groeien in huis op en er is veel aandacht voor een goed socialisatie afgestemd op de leeftijd,

Fokker van Belgische Herders - Tervueren met goedkeuring van de NVBH en BHCN.

Meer suggesties

Ben je op zoek naar een Hondenras ? Bezoekers van de Belgische Herdershond, Tervuerense fokkers pagina bekeken ook deze rassen

Meer weten over de Belgische Herdershond, Tervuerense ?

> Heb je nog vragen over (fokkers van) de Belgische Herdershond, Tervuerense? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Belgische Herdershond, Tervuerense? Kijk dan bij de Belgische Herdershond, Tervuerense rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Belgische Herdershond, Tervuerense fokker? Voeg dan een gratis fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Belgische Herdershond, Tervuerense puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Fokker vermelding toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als fokker vermelden.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen.

Voor fokkers en kopers

De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen. We vragen fokkers zo veel mogelijk informatie te geven zodat een klant een zo goed mogelijke keuze kan maken.
Richtlijnen voor fokkers op de HondenPage

Potentiele kopers willen wij graag adviseren deze pagina's over fokkers door te lezen:
Broodfoksignalen
Checklist goede fokker
De Aanschaf van een Hond
Verschil oepsnestjes en pretnestjes


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^