Puppy vermelding van Of Shiela's Farm

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat Of Shiela's Farm geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Of Shiela's Farm zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Bearded Collie puppy's van Of Shiela's Farm

Puppy's
Ras Bearded Collie
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 21 mei om 02:04

Kennel
Kennelnaam: Of Shiela's Farm
Beschrijving: BEARDED COLLIE PUPPEN TE KOOP. Op 16 Februari 2014 is er bij ons een nestje Bearded Collie puppen geboren. De moeder is Skerra (Port Skerra of Shiela's Farm) en de vader is meervoudig Kampioen Kenji (Beardie Connections Kenji). Het zijn 5 puppen, 3 reutjes en 2 teefjes waarvan 3 blauwe (muisgrijze) reutjes en 1 blauwe (muisgrijs) en 1 zwart teefje. Zowel Skerra als Kenji zijn HD A met een norbergwaarde 40 Onze puppen zijn in huislijke kring geboren en worden hier ook zo gesocialiseerd. Ze krijgen een stamboom, worden gechipt, volledig geënt, een aantal keren ontwormd, een gezondheidsverklaring en Europees paspoort. In de zomer periode is voor deze puppen vakantie opvang door ons mogelijk. Bent u bekend met het ras en heeft u interesse in een Beardie, bel ons dan . Bent u niet bekend met de Bearded Collie, dan kunt u geheel vrijblijvend een onafhankelijk advies en alle informatie over de Bearded Collie van ons krijgen. Dit doen we thuis in het bijzijn van onze Beardies en het verplicht u tot niets. Wij hebben al sinds 1986 Bearded Collies, zijn een erkende fokker door de Raad van Beheer, zijn lid van de Bearded Collie Vereniging Nederland en lid van de Nederlandse Bearded Collie Club. Voor meer informatie of een afspraak. Bel: 0412-479261

Contact
Website: http://www.shielasfarm.nl
Telefoon: 0412-479261

Adres
Woonplaats: Maren-Kessel

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Wij fokken uitsluitend met honden tussen de 2 en 8 jaar

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
Beide ouderdieren hebben de uitslag HD-A met een norbergwaarde 40. Zijn allebei DNA getest via Raad van Beheer

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Onze puppen worden 4 keer ontwormt, 2 keer geënt, krijgen een gezondheidsverklaring en Europees paspoort.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
De puppy's mogen vanaf 8 weken geplaatst worden

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Wij fokken 1 nestje per jaar

Hoe en waar groeien de pups op ?
Onze puppy's worden in huislijke kring geboren en gesocialiseerd.

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Fokker vermelding

Voor meer informatie over Of Shiela's Farm bekijk de gehele fokker vermelding van Of Shiela's Farm

Bearded Collie puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Bearded Collie en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- DNA registratie raad van beheer / algemeen
- HD

Alle advertenties van Of Shiela's Farm

21-05 Bearded Collie pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^