Bayrischer Gebirgsschweisshund puppy's

Hieronder vind je een overzicht van alle Bayrischer Gebirgsschweisshund Pups op de HondenPage.

Helaas, er zijn op dit moment geen Bayrischer Gebirgsschweisshund puppy's

Momenteel worden er geen Bayrischer Gebirgsschweisshund puppy's aangeboden op de HondenPage. Kom snel weer eens eventjes kijken want er worden iedere dag nieuwe puppy's geplaatst op onze site !

Onlangs verkochte puppy's

Deze advertenties zijn onlangs gesloten omdat alle pups zijn verkocht !

Iryczka is 2 jaar en heeft 2 juni 2015 haar eerste nest pups gekregen. Er zijn nog 2 reuen en 1 teef te koop. Zowel Iryczka als pups groeien op in huiselijke sfeer, werpkist staat in de woonkamer. Iryczka wordt met grote regelmaat ingezet voor zweetwerk op grofwild. De dekreu is nederlands kampioen, de nodige zweetproeven uitstekend afgerond en de Dianaprijs voor mooiste gebruikshond ontvangen. Iryczka en dekreu Duncan zijn typische BGS honden, zeer lief, aanhankelijk, goede neus en slim. Pups worden regelmatig bezocht door dierenarts en zullen, voor ze het nest verlaten, de nodige inentingen ontvangen. Tevens in bezit van stamboom, gechipt en ontwormt. Voor meer informatie neem contact met ons op.

Meer weten over de Bayrischer Gebirgsschweisshund ?

> Heb je nog vragen over (puppy's van) de Bayrischer Gebirgsschweisshund? Kijk dan in het hondenforum.
> Uitgebreide rasbeschrijving van de Bayrischer Gebirgsschweisshund? Kijk dan bij de Bayrischer Gebirgsschweisshund rasbeschrijving.
> Ben je zelf een Bayrischer Gebirgsschweisshund Fokker? Voeg dan een gratis Fokker vermelding toe.
> Heb je een nestje Bayrischer Gebirgsschweisshund puppy's ? Vermeld dit dan gratis op de puppy pagina.

 

Gratis advertentie toevoegen

Je hebt nog geen vermelding als Pup op de HondenPage gezet. Op de HondenPage kun je jezelf gratis als Pup vermelden.
Klik hier om een gratis Pup vermelding toe te voegen.

Puppy aanschaffen

Denk goed na voordat je een puppy aanschaft. Een puppy koop je voor heel het leven van de hond. Het kost soms een hoop energie, tijd en geld maar je krijgt er dan ook heel veel voor terug. In de honden encyclopedie vind je veel artikelen over het aanschaffen van een puppy en het vinden van een goede fokker. Lees dit door voordat je aan een puppy begint en wees vooral kritisch tegenover een fokker. Laat je niet verleiden door een mooi verhaal maar door een mooie pup !

Lees meer over een puppy aanschaffen:


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^