Puppy vermelding van AHT_Almere

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat AHT_Almere geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje AHT_Almere zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Amerikaanse Naakthond puppy's van AHT_Almere

Puppy's
Ras Amerikaanse Naakthond
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 02 september om 02:05

Kennel
Kennelnaam: AHT_Almere
Beschrijving: Balou is een zwart AHT meisje en haar partner heet Skinny een zwart AHT kereltje. Op 11-09-2014 is Balou bevallen van 5 prachtige gezonde puppen. 2 reutjes en 3 teefjes. Heb je interesse in een pup of wil je graag op de wachtlijst geplaatst worden, neem dan vrijblijvend kontakt met ons op. Beide ouders hebben een UKC stamboom, zijn getest op Pl en PLL

Contact
Website: http://www.americanhairlessterrier.nl
Telefoon: +31(0)642212661

Adres
Woonplaats: Almere

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Balou is een zwart meisje van ruim 1,5 jaar, haar partner Skinny is een zwarte reu van 5 jaar. Voor Balou wordt het haar eerste nestje. Wij verwachten uit deze combinatie klein blijvende honden, ong 36/38 cm hoog.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
Beide ouders zijn getest op Pl en PLL, beide zijn zij schoon van beide.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De puppen worden volledig gevaccineerd, ontwormt, gechipt. zij zullen vanaf het moment dat het zeker staat dat de moeder drachtig is onder toezicht staan van onze dierenarts, dit gebeurt tot zij met 8/9 weken het nest mogen verlaten.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
8/9 weken

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
maximaal 1 per jaar

Hoe en waar groeien de pups op ?
De puppen groeien samen met de andere honden op in onze huiskamer.

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Fokker vermelding

Voor meer informatie over AHT_Almere bekijk de gehele fokker vermelding van AHT_Almere

Amerikaanse Naakthond puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Amerikaanse Naakthond en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

AHT_AlmereAHT_AlmereAHT_AlmereAHT_AlmereAHT_Almere

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- Patella luxatie
- PL
- PLL

Alle advertenties van AHT_Almere

17-09 Amerikaanse Naakthond pups
02-09 Amerikaanse Naakthond pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^