Puppy vermelding van Irene

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat Irene geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Irene zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Amerikaanse Bulldog puppy's van Irene

Puppy's
Ras Amerikaanse Bulldog
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 17 augustus om 02:02

Kennel
Kennelnaam: Irene
Beschrijving: Als alles goed gaat verwachten wij rond 6 Mei Amerikaanse bulldogpups (bully type) van: At the Source's Tennessee. (teef foto 1) HD:A/B ED: vrij NCL: vrij (geteste ouders) Tennessee is de dochter van At the Source's Bikkel of BoC en at the Source's Brooklyn of BoC. Kleindochter van BoC's Doughboy of Freestyle en BoC's Nevada of Torrez. Achterkleindochter van OSB's Matrix. X Darkenwalds Baco. (reu foto 2) HD:A ED: vrij Baco is een zoon van Darkenwalds Best of Bulldogs Spike en Darkenwalds Saltmountains Misty. Kleinzoon van Best of Bulldogs Big Time's Psycho, Sugarbulls Brown Sugar of Big Time, North's Ultagh Gurca en Loonytunes Me Doezy Baco heeft zich bewezen op shows en is meermalen geplaatst! Beide ouders zijn getest op erfelijke afwijkingen (ellebogen en heupen, papieren ter inzage) De pups zullen opgroeien in huiselijke kring. (woonkamer) De pups mogen rond de 7 a 8 weken het nest verlaten. (dit zal eind juni - begin juli zijn) Als de pups het nest verlaten dan hebben/zijn ze: - eerste puppy enting - minimaal 3 keer ontwormd - gezondheidsverklaring van de dierenarts - stamboom - europees paspoort - gechipt Bij interesse of voor meer informatie kunt U altijd een mailtje sturen!!

Contact
Website: http://
Telefoon:

Adres
Woonplaats: den haag

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
beide honden zijn 3 jaar en komen uit mooie bloedlijnen. Wij letten op gezondheid, karakter en uiterlijk!

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
beide honden zijn getest op HD en ED. teef: HD:A/B, ED: vrij, NCL: vrij (geteste ouders) reu: HD:A, ED: vrij

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
de pups krijgen rond 6 weken hun eerste puppy enting en worden dan gelijk uitgebreid onderzocht door onze dierenarts. Onze pups worden ontwormd met 2,4,6 en 8 weken. Daarnaast worden ze gechipt en krijgen een Europees paspoort en stamboom.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
rond de 8 weken mogen de pups naar hun nieuwe baasjes.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
1

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups groeien op in huiselijke kring. (woonkamer)

Stamboom

Het kan zijn dat de honden waarmee deze fokker fokt geen stamboom hebben. Lees hier (binnenkort) meer over de voordelen van een stamboom !

Fokker vermelding

Voor meer informatie over Irene bekijk de gehele fokker vermelding van Irene

Amerikaanse Bulldog puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Amerikaanse Bulldog en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

IreneIrene

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- ED
- HD
- NCL-A

Alle advertenties van Irene

17-08 Amerikaanse Bulldog pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^