Puppy vermelding van dekkers

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat dekkers geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje dekkers zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 American Staffordshire Terrier puppy's van dekkers

Puppy's
Ras American Staffordshire Terrier
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 20 mei om 20:38

Kennel
Kennelnaam: dekkers
Beschrijving: wij hebben nog 1 reutje over van 13 weken oud hij is zeer lief en met kinderen en alle geluiden in huis opgevoed hij is geent gechipt en ontwormd met nl paspoort voor meer info bel mijn baasje hij is zindelijk mvg

Contact
Website: http://
Telefoon: 0619401991

Adres
Woonplaats: rotterdam

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
vader en moeder 2 jr oud

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
krijgen elk jr controle en inentingen

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
bij de da alle controles en inentingen gechipt en ontwormd

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
met 9 weken dit voor de socialisatie

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
1x gebeurd 1e en laatste nest

Hoe en waar groeien de pups op ?
in huis met kinderen en andere dieren

Stamboom

Het kan zijn dat de honden waarmee deze fokker fokt geen stamboom hebben. Lees hier (binnenkort) meer over de voordelen van een stamboom !

American Staffordshire Terrier puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de American Staffordshire Terrier en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Tests

Let op ! Er zijn geen tests uitgevoerd ! De HondenPage is van mening dat het uitvoeren van tests op de ouderdieren ontzettend belangrijk is bij het fokken van een nestje. Zonder deze testen weet je niets over eventuele erfelijke afwijkingen bij jouw pup ! Daarom raden wij altijd aan om een pup bij een fokker te kopen die alle verplichte tests heeft uit laten voeren.


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^