Puppy vermelding van dekkers

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat dekkers geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje dekkers zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 American Staffordshire Terrier puppy's van dekkers

Puppy's
Ras American Staffordshire Terrier
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 10 maart om 11:18

Kennel
Kennelnaam: dekkers
Beschrijving: wij zijn geboren met zn 11 en nu nog met 2 reutjes wij worden in huis opgevoed met kinderen ed geluiden wij mogen ons nest met 8 weken verlaten en dat is 25 mrt wij zijn met 2,4,6 weken ontwormd en worden geent en gechipt met 6 weken wij zoeken serieuze baasjes voor jaren wij worden supersterk dus weet waar je aan begint mijn mams is roodbruin met teigerprint en atletische gebouwd ons pa is blouw grijs en forser gebouwd wij zijn allebij goed gesocialiceerd en luisteren heel goed maar ook wij houden van spelen en rennen en niet van stil zitten wij vragen tijd en liefde van ons toekomstige baasje maar onderschat ons aub niet wij zijn echt geen schoothondjes meer info bel dan naar sjaan op tel nr 0626635541 mvg

Contact
Website: http://
Telefoon: 0626635541

Adres
Woonplaats: rotterdam

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
2 jr

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
ouders krijgen hun jaarlijkse inenting en worden dan nagekeken

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
da gezondheids verklaring ontwormd en de pupy inenting xchip

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
8 weken

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
1x gebeurd nooit meer mams wordt geholpen

Hoe en waar groeien de pups op ?
in huis met kinderen en alle geluiden

Stamboom

Het kan zijn dat de honden waarmee deze fokker fokt geen stamboom hebben. Lees hier (binnenkort) meer over de voordelen van een stamboom !

American Staffordshire Terrier puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de American Staffordshire Terrier en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Tests

Let op ! Er zijn geen tests uitgevoerd ! De HondenPage is van mening dat het uitvoeren van tests op de ouderdieren ontzettend belangrijk is bij het fokken van een nestje. Zonder deze testen weet je niets over eventuele erfelijke afwijkingen bij jouw pup ! Daarom raden wij altijd aan om een pup bij een fokker te kopen die alle verplichte tests heeft uit laten voeren.


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^