Heerlijke wandeling, geweldig einde! NOT

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel WendiejWendiej

honden foto van Wendiej

Het is hier best lekker weer, dus ik dacht we gaan lekker het bos in samen! Frodo en ik.
Zomerjas aan, brokjes mee om bij een boom met bakjes en gekke dingetjes een leuk zoek spelletje te doen.
Al snel komen we bij een wat open plekje waar een stel met 5 honden bezig is met wat vreemde dingen, zo leek het van een afstand. Nieuwschierig als ik ben wil ik toch graag weten wat ze aan het doen zijn want ik hoor een heleboel rare geluiden. Ook moest ik die kant een beetje op om niet door de bush bush te lopen naar het pad. Dus we komen dichterbij en ik zie dat ze 3 boxers hebben (Frodo is geen fan van boxers nadat hij eens gegrepen is door een) en 2 daarvan proberen een tak van een boom te krijgen dus daar hangen ze met hun bek aan, poten van de grond. Dit zag er van een afstand zo vreemd uit dat ik dus even wilde kijken. Niks aan de hand dus, de beesten waren behoorlijk opgefokt en 1 van die 3 boxers komt naar mij en Frodo toe. Beide een macho houding (2 reuen) een beetje snuffelen. Ik loop door en roep Frodo mee die direct komt.

Daarna heerlijk nog gewandeld. Even gespeeld met een ander hondje en dus het spelletje brokjes zoeken bij een leuke boom gedaan en terug naar de auto omdat het al best een prikkelvolle wandeling was.
Komen met er toch 2 honden met een rotvaart al "spelend" op ons af en knallen tegen Frodo aan. Het zijn 2 boxers, dezelfde als we al eerder waren tegengekomen. Waaronder ook de betreffende reu. Frodo schrikt zich wezeloos van de 2 honden die hem omver werpen en direct zit de boxer reu boven op Frodo. In het begin maakte ik me niet al te veel zorgen want het was meer grauwen en herrie maken dan serieus vechten. Toch kijk ik even om me heen waar de baasjes zijn die nergens te bekennen zijn.
Opeens loopt het grauwen uit de hand. De boxer pakt Frodo in zijn nek, werpt hem op zijn rug en schud hem heen en weer. Frodo is 15kg dus echt van de grond kreeg hij hem niet. Frodo lag jankend op zijn rug en dan schiet ik toch wel behoorlijk in paniek! Ik weet donders goed dat je niet moet schreeuwen maar als je in zo`n situatie komt dat je hond loopt te krijsen en dat er een boxer bovenop zit die nu toch serieus bezig is dan ga ik toch wel schreeuwen. Niet zozeer naar de honden maar nu naar de baasjes die eindelijk 300 meter van ons vandaan aan komen rennen. ROEP JE HOND EENS BIJ JE en nog meer dingen heb ik geschreeuwd. Na een min of 4/5 denk ik was het klaar. Die mensen roepen dat ik niet zo in paniek moest zijn en ik uitleggen dat ik dat best snap dat ik niet OK bezig was maar dat zij hun hond bij hun moeten houden.
Naja, een gesprek van niks want luisteren deden ze niet, ik ook niet want ik stond te shaken en Frodo is dan even net iets belangrijker.

Zodra Frodo weg was van de boxer en de boxer afstand nam heb ik Frodo meegenomen en brokken gestrooid om hem wat te kalmeren en ik ook wat. Ik zie dat hij bloed in zijn hals heeft dus ja, toch weer even opnieuw schrikken. Ik roep naar die mensen die daar nog staan dat hij bloed heeft en dat als hij gaten heeft ik bij hen terecht kom en ze dus hun nummer wel kunnen geven.
Roept die vrouw: "mooi, laat hem maar doodbloeden"

Naja toen had ik het niet meer. Ik kookte, heb mijn middelvinger opgestoken en ben me vanaf toen alleen maar met Frodo gaan bemoeien. Die mensen zijn weggegaan, Frodo en ik wat rustiger geworden en naar huis gereden. Gelukkig heeft hij niks en is het bloed denk ik van het gek doen met die stok eerder.
Maar wat een debiel persoon ben je als je zoiets eruit weet te krijgen nadat jouw hond iemand anders hond heeft gegrepen.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Heerlijke wandeling, geweldig einde! NOT" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel WendiejWendiej

honden foto van Wendiej

Mail uit

honden page profiel J&SJ&S 3 doggies

honden foto van J&S

Wat een rotervaring Wendiej! Wat zijn er toch ook vreselijke mensen op de wereld... Gelijk heb je, ik zou ook schreeuwen. Dat is reactie, heel logisch. Gelukkig heeft Frodo niets en hopelijk houdt 'ie er niet te veel aan over!

honden page profiel Helene en TyborHelene en Tybor 3 doggies

honden foto van Helene en Tybor

Weer echt een wandeling die in de soep loopt,afschuwelijk is dat toch.
Gelukkig heeft Frodo geen verwonding maar de schrik zit er wel in.
Wat heb je toch rare hondenbezitters.
Druk ik me netjes uit.

Anoniem (Gast)

Ontzettend onrespectloos en onbeschoft!! Ik had ook me middelvinger opgestoken hoor, dit geloof je toch niet !?!

Groot gelijk heb je!

honden page profiel Sharon & HarleySharon & Harley 3 doggies

honden foto van Sharon & Harley

Ik snap ook niet waarom mensen nu zo kunnen doen...Begrijp je reactie daarom ook heel goed :-)
Wat een nare ervaring...

honden page profiel HugoHugo 3 doggies

honden foto van Hugo

totaal onbegrijpbaar. weet niet hoe ik gereageerd zou hebben op die opmerking. Hoopp dat je snel weer een hoop mooie rustige wandelingen gaat beleven.

Anoniem (Gast)

Ja een echte rotervaring voor jou en je hond. Hopelijk ben je al wat bekomen en laat je dit niet de pret bederven voor de volgende wandeling. Maar ik zou het zelf ook niet kunnen vergeten moest ik zoiets meemaken hoor

Anoniem (Gast)

hey ik ben plots een gast nog maar eens aanloggen dan zeker

honden page profiel Annika • Balou † • KyraAnnika • Balou † • Kyra 3 doggies

honden foto van Annika • Balou † • Kyra

Als ik het lees kookt mijn bloed al. Wat een vreselijke mensen. Bah bah!

Hoop dat je je inmiddels een beetje beter voelt en dat alles goed gaat met Frodo! :-)

honden page profiel WendiejWendiej

honden foto van Wendiej

Gisteravond een vergadering gehad van de hondenschool en de situatie nog even voorgelegd bij 2 collegae. Ik heb bach bloesem Resque mee gekregen om Frodo even een zetje te geven in het herstel.

Ik merk verder niks aan hem. Lekker vrolijk en vervelend :-)

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

Wat een schrik zeg :'(

Mensen die hun hun honden aan boomtakken laten hangen vind ik best vreemd, sommigen zien dat als een sport geloof ik. En dan die opmerking, laat hem maar lekker doodbloeden :'(

Gelukkig maar dat Frodo er niets aan overgehouden heeft.

honden page profiel WendiejWendiej

honden foto van Wendiej

Het is al een wat ouder topic...

Net wezen lopen in een ander gebied dan waar dit vorige verhaal zich afspeelde.
Met een vriendin en haar hond, die onwijs goed kan met Frodo, echt 2 maatjes.

We waren klaar met de wandeling en Frodo zit in de auto komen er 2 honden aan gesjeest (er was een lekkere moddepoel waar ze in gingen). Een boxer en een zwarte lab. Beide onwijs opgefokt en de boxer zelfs zo opgefokt dat hij onwijs gaat zitten rijen (rijden? kom er ff niet uit) op die zwarte lab.
Heb het er met die vriendin nog over dat die wel erg hyper is (collega van de hondenschool) en ik erg blij ben dat Frodo in de auto zit en stap in de auto om weg te rijden. Kom ik langs een pad waar de baasjes van die honden lopen en zie ik nog 2 boxers, en die mensen die ik toen ook tegen ben gekomen..

Toen herkende ik opeens die opgefokte boxer.. Die had Frodo dus zo gegrepen. Ik was ZO onwijs blij dat Frodo veilig en wel in de auto zat!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Heerlijke wandeling, geweldig einde! NOT" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^