HondenPage baasje Hugo

Over Hugo

honden foto van Hugo Hallo,

Ik (Hugo) en mijn vrouw (Santana) zijn de trotse bezitters van een Bouvier Des Ardennes. Wat je zoal niet op marktplaats tegen komt.
Wij wonen in een oud wijkje in Eindhoven.
In het dagelijkse leven werkt mijn vrouw als Customer Support Medewerker voor de Duitse markt van Honeywell. Ik ben al geruime tijd actief in de partijen handel en momenteel draai ik voor iemand een winkel in Tilburg.
Wanneer wij niet thuis zijn heeft Marco de gehele beneden verdieping van het huis en een ren van iets meer dan 100M2 (gewoon de hele tuin dus) tot zijn beschikking. Maar wanneer het mogelijk is om onze jongen mee te nemen dan gaat hij met ons mee. Hij doet dan ook niks liever als daar gaan waar de baasjes gaan.

Vroeger had mijn moeder een trimsalon aan huis. Zelf hadden wij altijd Vlaamse Bouviers (Sonja & Duko). Ben dus opgegroeid met een aardig dagelijks portie honden om mij heen.
Mijn vrouw heeft in haar jongste jeugd helaas (voor haar) geen hond gehad, dit ivm met het vele verhuizen vanwegen haar vaders werk. Toen zij eenmaal een eigen stekje had gevonden heeft zij ook een hond genomen, dit was een kruising Ierse Wolfshond (Balou).
We wisten van elkaar dat de wens voor een hond er al tijden bij beiden inzat.Zodra we een huis en tuin hadden die ons (in onze ogen) de mogelijkheid gaf om verantwoord een hond te hebben, zijn we dus echt actief gaan zoeken naar een nieuw lid van de familie. Na enig zoek werk kwamen we dus Marco tegen op Marktplaats. Hij kon niet meer gehouden worden ivm een scheiding. Na enig zoek werk op het ras hebben wij de oorspronkelijke fokker kunnen achterhalen. Zo zijn wij er dus ook achter gekomen dat er zeker geen spraken was van een scheiding. Marco'tje heeft waarschijnlijk de eerste anderhalf jaar van zijn leven enkel de binnen kant van een kennel gezien en als hij er uit kwam was dat om beveiligings training te krijgen. (wat zeker voor dit ras veel te vroeg is, qua leeftijd) Onze marco was daarom heel erg angstig en dus niks gewend. Hij reageerde op voor hem vreemde dingen met vlucht gedrag. Niet leuk om te zien, maar heb ik liever als agressie. Inmiddels zijn we al weer een tijdje verder en gaat het al stukken beter met hem en hij maakt elke dag weer nieuwe vorderingen.
We zijn nog niet waar we voor ons gevoel wezen moeten met Marco, maar we hebben veel geduld en liefde voor hem. Dus met 2 personen en 3 katten sterk gaan we gewoon door met onze vriend.

Krabbels aan Hugo

honden page profiel Jana *FeLaNelKi*Jana *FeLaNelKi* schreef om 01 maart om 19:11
Nu moet ik wel zeggen dat Fennah heel erg op de moeder van Marco lijkt! Kan dit of ben ik fout haha :p Zelfde kleur vacht en kopje!
honden page profiel Jana *FeLaNelKi*Jana *FeLaNelKi* schreef om 01 maart om 19:08
maar gek seg! Dus onze hondjes zijn familie :D haha! En ze hadden de boxer en de bouvier niet bij elkaar gezet maar de bouvier heeft het "door den draad door" gedaan zeiden de eigenaars :p Tzijn echte werkers he die bouvier d'ardennekes haha! Reden te meer om onze hondjes eens samen te laten komen hihi
honden page profiel maxlisamaxlisa schreef om 26 januari om 10:04
hoi, je bedoeld jos, die is van paulien hier op hp. ze heeft best veel weg van jouw hond,grappig. we weten niet wat jos is ook een mp hondje. de boef die ik bedoel loopt in ons bos dus ben ik bereid om dit voor cornelie te vragen. maar i love honden met snorren.
honden page profiel esther esther schreef om 28 december om 20:58
Dankjewel Hugo...! Ik moet ook zeggen dat ik Marco ook een plaatje vind...wat een leuke kop!:) groetjess
honden page profiel Jana *FeLaNelKi*Jana *FeLaNelKi* schreef om 22 december om 23:38
Ben de naam van Fennah's papa te weten gekomen. Haare papa noemt Billy en is de hond van Sven en Sylvia ;) Ken je ze? Want dat zijn die van Mol ;)
honden page profiel KatjaKatja schreef om 18 december om 12:19
Onze lyra is een kruising van een bouvier des ardennes. Haar papa was er eentje die eens een avontuurtje heeft gehad met een kruising van een labrador en een border collie. Het is een hond geworden met een eigen willetje. Ze leert wel makkelijk dingen aan maar als zij denkt waarom zou ik dit leren krijg je het nie gedaan! ;) leuke honden die van jullie! Groetjes katja.
honden page profiel Jana *FeLaNelKi*Jana *FeLaNelKi* schreef om 16 december om 15:48
Wat geweldig, jij hebt een bouvier d'ardennes! Ons Fennah haar papa is ook een bouvier d'ardennes en qua uiterlijk lijkt ze 99% op een bouvier!!
honden page profiel paulienpaulien schreef om 16 december om 11:33
Marco is prachtig! Josje lijkt inderdaad best op hem, al is zijn lijf veel robuuster. Die grote oren en dat pluizige "gajes" smoeltje hebben ze wel gemeen. Josje is overigens veel kleiner dan ze oogt. Ik zal zsm eens een aangezicht foto van haar plaatsen. Groetjes
honden page profiel annemieke&nakannemieke&nak schreef om 13 december om 08:30
Zoooo die Marco,wát een leuke kop heeft hij,zo*n mooie tekening. Ja,het is een mannetje met karakter,geniet nog heel lang samen. Groeten:Annemieke&Nak
honden page profiel sorayasoraya schreef om 09 december om 00:20
Wat een ontzettende sprekende ,lieve en leuke kop heeft Marco!!!En het is een heus ras,wat leuk,maar komt weinig voor begrijp ik.Heb je hem echt van MP?Herplaatser of als pup??Nieuwsgierig??Hoezo?? Ben al verliefd op zijn hoofd.Groetjes soraya&mila
honden page profiel LiekeLieke schreef om 08 december om 22:19
Gezellig, nog een Eindhovenaar! (zie ik uit het Brabant topic haha) Wat heb je een mooie hond :) Dat ras zie je ook niet vaak. Groetjes Lieke

Laat ook een krabbel achter
Om een krabbel achter te laten moet je eerst inloggen

Reputatie, berichten en online status

Hugo heeft 1006 ontvangen.

Super Baasje ! Op het hondenforum wordt een antwoord van Hugo zeer positief gewaardeerd bij 5 waarderingen.

Berichten en online status
Hugo was voor het laatst online 1 jaar, 9 maanden, 5 dagen, 16 uur, 54 minuten, 4 seconden geleden

Honden Foto's

honden foto Op de show in eindhoven, Marco's zusje ontmoet. honden foto Marco met zoon op show in de buurt van Valkenswaard honden foto Een dikke zoen om het goed te maken honden foto Zij profiel honden foto lekker de wind in je haren honden foto En ja hoor de uitdaging wordt al snel geaccepteerd
Hugo heeft de volgende fotoalbums op de Honden Page: Ff lekker stoeien, Familie album


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^